آزادی بیش از ۶ هزار زندانی با همت شورای حل اختلاف ویژه زندان/ جدیدترین آمار صلح و سازش در پروندهها
رئیس شوراهای حل اختلاف کشور در تشریح عملکرد شوراهای حل اختلاف ویژه زندان از آزادی ۶۲۰۸ زندانی خبرداد و گفت: این تعداد زندانی باهمت اعضای شوراهای حل اختلاف از زندانها آزاد شده اند.
وی گفت: درسال ۹۵، ۲۶۲۸۳ هزار پرونده به شوراهای حل اختلاف ویژه زندان وارد شده است که از این تعداد ۲۵۶۶۵ پرونده مختومه و ۱۳۴۳۰ هزار پرونده منجر به سازش شده است.
رئیس شوراهای حل اختلاف کشور با اشاره به آمار ۷۴۲۶۷۴ پروندههای وارده در شعب اجرای احکام، آمار تعداد پروندههای مختومه را ۶۶۳۵۳۳ مورد اعلام کرد و گفت: از این تعداد، ۴۳۱۶۲۶ پرونده مانده است.
حجت الاسلام و المسلمین احمدی میانجی در ادامه بیان کرد: دعاوی مالی تا نصاب ۲۰ میلیون تومان با یک میلیون و ۴۴۵ هزار و ۱۳۸ فقره پرونده بیشترین آمار وارده به شوراهای حل اختلاف را در کشور به خود اختصاص داده است.
این مقام قضایی تصریح کرد: جرائم تعزیری درجه ۸ با ۲۷۳ هزار و ۳۸۸ پرونده، تامین خواسته با ۲۶۵ هزار و ۶۵۵، حصر وراثت با ۲۵۸ هزار و ۴۸۸ و تامین دلیل را با ۲۴۳ هزار و ۱۶۲ فقره پرونده در عناوین بعدی آمار وارده عنوان کرد.
به گفته رئیس شوراهای حل اختلاف کشور دعاوی خانوادگی در صلاحیت شورا، ادعای اعسار از پرداخت محکوم به، تعدیل اجاره بها، تخیله عین مستاجره نیز از دیگر آمار واردهها به شوراهای حل اختلاف در یکسال گذشته است.
وی افزود: تحریر ترکه با ۴۲۰۲ فقره پرونده و مهر و موم ترکه با ۴۰۹۶ فقره پرونده کمترین آمار واردهها را تشکیل میدهند.
حجت الاسلام و المسلمین احمدی میانجی همچنین در خصوص آمار شعب نیز گفت: ۲۶۴۴ شعب روستایی، ۱۳۲۵ شعب صلحی شهری و ۶۶ صلحی ویژه و ۲۹۰۸ شعبه رایی در کشور فعال هستند.
معاون رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه در یکسال گذشته ۶۹۱ هزار و ۴۷۵ پرونده منجر به صلح و سازش شده است، گفت: این تعداد آمار ۳۲ درصد پروندههای وارده به شوراهای حل اختلاف را تشکیل میدهد.
حجت الاسلام و المسلمین احمدی میانجی اضافه کرد: آمار پرونده وارده به شوراهای حل اختلاف رقمی معادل ۳۳۸۶۵۶۴ پرونده است که از این تعداد ۳۳۳۰۳۵۰ پرونده مختومه و ۳۲۲۲۱۴ پرونده در جریان است.
رئیس شوراهای حل اختلاف کشور آمار پروندههای منجر به صدور حکم را ۲۳۵۷۰۷۱ مورد عنوان و بیان کرد: که از این تعداد ۱۴۱۶۷۵ پرونده مورد اعتراض واقع شده که معادل ۶ درصد کل پرونده هاست.
به گفته معاون رئیس قوه قضائیه از این تعداد نیز ۸۴۷۶ پرونده مورد نقض که معادل ۳۶ صدم درصد پروندهها است.
گفتنی است ۴۱۲۰ شعب شهری، ۲۷۸۲ شعب روستایی در سراسر کشور مشغول فعالیت هستند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *