صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ورود به گرمترین فصل سال با 223 میلیمتر بارش/حوضه‌های آبریز قرمزپوش کدام است؟

۰۳ تير ۱۳۹۶ - ۰۶:۰۰:۱۴
کد خبر: ۳۲۲۱۶۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
ارتفاع كل ريزش‌های جوی از اول مهر لغايت 2 تير سال آبی 96-95 بالغ بر 223 ميليمتر است. اين مقدار بارندگی نسبت به ميانگين دوره‌های مشابه درازمدت( 228 ميليمتر) 2 درصد كاهش داشته است.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، ارتفاع كل ريزش‌های جوی از اول مهر لغايت 2 تير سال آبی 96-95 بالغ بر 223 ميليمتر است. اين مقدار بارندگی نسبت به ميانگين دوره‌های مشابه درازمدت( 228 ميليمتر) 2 درصد كاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته( 230 ميليمتر) 3 درصد كاهش نشان می‌دهد.

ضمناً حجم بارش اول مهر تا پايان 2 تير معادل 367.51 ميليارد مترمكعب گزارش شده است.

این میزان بارش در حالی است که حوضه آبریز فلات مرکزی با 20 درصد افزایش در مقایسه با سال آبی گذشته و 4 درصد افزایش در مقایسه با بلند مدت 48 ساله در بهترین شرایط و حوضه آبریز مرزی شرقی با 35 درصد کاهش در مقایسه با سال آبی گذشته و 39 درصد کاهش در مقایسه با متوسط 48 ساله در بدترین جایگاه قرار گرفته است.

میزان بارش در 4 حوضه آبریز از 6 حوضه آبریز اصلی شرایط وخیم تری در مقایسه با سال گذشته خود را پشت سر می‌گذارند و دامنه تغییرات بین منفی 28 درصد تا منفی 35 درصد در مقایسه با سال آبی گذشته و منفی 14 درصد تا منفی 39 درصد در مقایسه با آمار بلند مدت 48 ساله است.

بارندگی در حوضه خلیج فارس و دریای عمان در مقایسه با سال آبی گذشته تغییری نداشته و تنها در مقایسه با آمار بلند مدت 48 ساله 3 درصد افزایش داشته است.

در میان حوضه های آبریز تنها فلات مرکزی شرایط مساعدتری دارد به گونه ای که با 156 میلیمتر بارش باران رکوردهای مثبتی در مقایسه با سال آبی گذشته و آمار بلند مدت 48 ساله به ثبت رسانده است.

در میان حوضه های فرعی آبریز کشور نیز حوضه قره‌سو و گرگان در دریای خزر با کاهش 43 درصدی باران در مقایسه با سال آبی گذشته بیشترین کاهش بارندگی ها و حوزه کویر ابرقو، سیرجان و کل، مهران و مسیرهای جنوبی در حوضه خلیج فارس و دریای عمان با 104 درصد افزایش در مقایسه با سال آبی گذشته بیشترین اختلاف را به ثبت رسانده است.

در میان ایستگاه های سنجش باران نیز ایستگاه چهلگرد در استان چهارمحال و بختیاری با هزار و 400 میلیمتر بیشترین بارش و ایستگاه زابل در استان سیستان و بلوچستان با 20.4 میلیمتر بارش کمترین میزان بارندگی ها را به خود اختصاص داده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *