صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مراسم تحلیف رئیس جمهور به زمان دیگری موکول شد/ ناگفته‌های «وزیر اطلاعات» / اگر عربستان اقدامی علیه ایران انجام دهد در مدت کوتاهی محو خواهد شد

۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۲:۲۰
کد خبر: ۳۲۱۵۴۴
حمله موشکی سپاه حرکتی محدود در قبال رفتار تروریست‌ها بود، ایران با امکانات بیشتری راهبرد موشکی خود را دنبال می‌کند، اختلافات ۱۰ درصدی و اشتراکات ۹۰ درصدی ایران و حماس و ... از جمله اخباری است که صفحه سیاسی در رسانه‌های خبری به آن‌ها پرداخته‌اند.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، حمله موشکی سپاه حرکتی محدود در قبال رفتار تروریست‌ها بود، ایران با امکانات بیشتری راهبرد موشکی خود را دنبال می‌کند، اختلافات ۱۰ درصدی و اشتراکات ۹۰ درصدی ایران و حماس و ... از جمله اخباری است که صفحه سیاسی در رسانه‌های خبری به آن‌ها پرداخته‌اند.
 
 نعمتی: مراسم تحلیف رئیس جمهور به زمان دیگری موکول شد

باشگاه خبرنگاران جوان: بهروز نعمتی سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: مراسم تحلیف ریاست جمهوری دوازدهم که پیش از این قرار بود ۱۵ مرداد برگزار شود، به زمان دیگری موکول شد.

وی ادامه داد: هماهنگی برای تعیین زمان و جزئیات مراسم تحلیف آقای روحانی در هیأت رئیسه مجلس در حال انجام است و زمان دقیق برگزاری این مراسم متعاقبا از سوی هیأت رئیسه مجلس اعلام خواهد شد.

 

 ناگفته‌های «وزیر اطلاعات» از حمله سپاه به مقر سرکردگان داعش
 
ایسنا: حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود علوی درباره حمله موشکی سپاه به مواضع داعش با بیان این مطلب اظهار کرد: همانگونه که ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران تصریح فرمودند: این تصمیم در شورای عالی امنیت ملی اتخاذ شده و ریاست محترم جمهوری اسلامی نیز در جایگاه رییس شورای عالی امنیت به نیروهای مسلح دستور یورش کوبنده را به مقر داعش صادر کرد و موررد تایید مقامات عالی نظام قرار گرفت.
 
وی ادامه داد: نقاط تجمع سرکردگان داعش توسط وزارت اطلاعات در اختیار یگان موشکی سپاه قرار گرفت و موشک‌های ظفرآفرین سپاه آن‌ها را نشانه گرفتند، حسب اطلاعات متقن ما موشک‌ها با دقت به هدف اصابت کرده و تعداد زیادی از عناصر جنایتکار داعش، چند تن از سرکردگان و فرماندهان آن‌ها از جمله ابوعاصم لبیبی به هلاکت رسیدند.
 
وزیر اطلاعات تاکید کرد: هماهنگی و هم افزایی نیروهای اطلاعاتی، امنیتی، نظامی و انتظامی کشور اقتدار جمهوری اسلامی ایران را به رخ جهانیان کشید.
 
علوی افزود: ضربه‌های مرگبار بر تروریست‌ها در جنوب شرق کشور در ارتفاعات قصرقند و این هماهنگی کمر دشمن را شکست. وزارت اطلاعات با اشراف اطلاعاتی خود محل استقرار تروریست‌های انصار الفرقان را شناسایی و در اختیار سپاه و ناجا قرار داد و با اقدام هماهنگ سپاه، ناجا و وزارت اطلاعات نیروهای کلیدی تروریست‌ها در جنوب شرق کشور از پای در آمدند و مولوی جلیل قنبرزهی که در راس گروه‌های تروریستی بود با چند تن از معاونین و دستیارانش به هلاکت رسیدند و مقادیر انبوهی از اسلحه، مهمات، بمب‌های آماده، کمربندهای انتحاری و حدود دو هزار کیلو مواد منفجره آنان به دست نیروهای ظفرمند جمهوری اسلامی ایران افتاد.
 
وزیر اطلاعات تصریح کرد: به همه نیروهای دست اندرکار از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج، نیروهای انتظامی، وزارت کشور و وزارت اطلاعات خسته نباشید و دست مریزاد می‌گوییم و به جای پیام گفتاری با اقدام عملیاتی به دشمنان امنیت ملت ایران پیام دادیم که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در صیانت از امنیت کشور هیچ ملاحظه و تعارفی ندارد و ضربه‌های کوبنده خود را بر تروریست‌ها در هر نقطه‌ای وارد می‌کند.
 
 
 
اختلافات ۱۰ درصدی و اشتراکات ۹۰ درصدی ایران و حماس/ پیام سلیمانی به هنیه طعم خاصی داشت
 
ایسنا: خالص قدومی تاکید کرد: جنبش حماس بخشی از مکتب فکری اخوان المسلمین است، ولی ارتباط تشکیلاتی و ساختاری با اخوان‌المسلمین ندارد.
 
وی در ابتدای سخنانش با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و ابراز امیدواری مبنی بر این‌که همه مسلمانان بتوانند از توفیقات این ماه استفاده کنند، در پاسخ به سوالی در مورد رابطه کنونی ایران و حماس، تصریح کرد: اکنون این رابطه در مسیر درستی قرار گرفته و هر دو بر روی این موضوع توافق دارند که بر اشتراکات تمرکز کنند.
 
وی با بیان این‌که این موضوع به معنای نادیده گرفتن اختلافات نیست، افزود: باید به این امر نیز توجه داشت که به طور قطع اشتراکات بین ایران و حماس بیش‌تر از موضوعات اختلافی است.
موارد اختلافی بین ایران و حماس حدود ۱۰ درصد است.
 
نماینده جنبش حماس در تهران، یکی از مهم‌ترین اشتراکات بین ایران و حماس را موضوع فلسطین عنوان کرد و افزود: شاید بتوان گفت: موارد اختلافی بین ایران و حماس حدود ۱۰ درصد است و نباید اجازه داد این ۱۰ درصد ۹۰ درصد اشتراکات را تحت تاثیر خود قرار دهد. موضوعی که متاسفانه در مواردی اتفاق افتاده است. ما تلاش کردیم از این مسیر بگذریم، گرچه این کار راحت و آسان نبوده است.
 
وی گفت: در فضای پرتلاطم منطقه اشتباهاتی از هر یک از ما سر زده، ولی مساله این است که ما باید آن‌چه در گذشته رخ داده است را پشت سر بگذاریم و بر اشتراکات تاکید کنیم.
 
قدومی با انتقاد از برخی اخبار که بعضی از رسانه‌های منطقه به طور جهت‌دار در مورد نوع رابطه ایران و حماس منتشر می‌کنند، گفت: بعضا مشاهده می‌کنیم که برخی از رسانه‌ها مطالبی در مورد نوع تعاملات و مناسبات بین ایران و حماس منتشر می‌کنند که براساس واقعیت نیست.
تماس‌ها میان ایران و حماس قطع نشده است.
 
وی با بیان این‌که ملاقات بین مقامات حماس و جمهوری اسلامی ایران در داخل و خارج از ایران وجود داشته و قطع نشده است، خاطرنشان کرد: در فرآیند این رابطه آن‌چه که برای ما بسیار مهم است، حمایت ایران از موضوع مقاومت است که این حمایت هیچ‌گاه قطع نشده، گرچه گاهی کاهش یا افزایش پیدا کرده است،، اما همواره این حمایت وجود داشته است.
 
قدومی با بیان این‌که ما شرایط ایران را در حمایت از فلسطین درک می‌کنیم، افزود: ما هر دو یک دشمن مشترک داریم و در مسیر رویارویی با این دشمن مشترک مسیری طولانی را در پیش داریم.
 
نماینده جنبش حماس در تهران با تاکید بر این‌که روابط ایران و حماس وارد مرحله جدیدی شده و در شش ماه گذشته روند جدیدی در این ارتباط آغاز شده است، یادآور شد: این روابط و گفت‌وگو‌ها بین دو طرف سازنده‌تر شده است.
 
این مقام فلسطینی با بیان این‌که در چند ماه گذشته هم در حماس و هم در ایران انتخاباتی برگزار شده است، افزود: من از همین فرصت استفاده می‌کنم و برای آقای روحانی آرزوی موفقیت می‌کنم.
 
روز قدس مناسبت خوبی برای تاکید بر حمایت از مقاومت فلسطین و تشریح جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم این منطقه است.
 
قدومی هم‌چنین در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود در ارتباط با فرارسیدن روز قدس و جایگاه چنین روزی در بین مردم فلسطین نیز گفت: ملت فلسطین نگاه ویژه و محترمانه‌ای به این روز دارد. جای قدردانی دارد که امام خمینی (ره) در جریان انقلاب اسلامی در حالی که این انقلاب هنوز خود نوپا بود، به یاری ملت فلسطین شتافتند و بر دفاع از ملت فلسطین تاکید کردند. انقلاب اسلامی از همان ابتدای پیروزی خود تاکنون از لحاظ عملی و اعتقادی نشان داده که مدافع فلسطین است.
 
روز قدس مناسبت خوبی برای تاکید بر حمایت از مقاومت فلسطین و تشریح جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم این منطقه است. چنین طرح‌های سازنده و پر ثمری باعث می‌شود که افکار عمومی جهان با جدیت بیش‌تری به موضوع فلسطین و آرمان‌های مردم این منطقه توجه کنند.
 
مناسبات ایران و حماس از اصول ثابت و استواری برخوردار است
 
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به تغییرات ایجاد شده در اساسنامه جنبش حماس، در روزنامه‌ها و رسانه‌های ایران اظهارات و تحلیل‌های متفاوتی در مورد این موضوع مطرح شد، در این مدت نوع واکنش مقامات ایرانی به این اساسنامه چگونه بوده است؟ گفت: مناسبات ایران و حماس از اصول ثابت و استواری برخوردار است. در این مدت صحبت‌هایی از سوی نخبگان و تحلیل‌گران در این عرصه مطرح شد. از زاویه‌های متعددی به این موضوع نگاه کردند و سخنانی نیز در این ارتباط با توجه به علایق‌شان به مقاومت و آرمان فلسطین مطرح کردند.
 
نماینده جنبش حماس در تهران با بیان این‌که ما از این سخنان استقبال کردیم، چرا که انتقادات سازنده باعث پشتیبانی از هر نوع حرکتی می‌شود، ادامه داد: از سوی مقامات ایرانی موضع رسمی و علنی که دقیقا در مورد این سند باشد، به جز صحبت‌های آقای ولایتی موضع دیگری نداشتیم. ایشان در سخنان خود گفتند که اگر سمت و سوی این سند در راستای حفظ ارزش‌ها و احقاق حقوق ملت فلسطین باشد همراه آن هستیم و این جدی‌ترین موضعی بود که از سوی مقامات ایرانی در این ارتباط منتشر شد.
 
ارتباط تشکیلاتی و ساختاری با اخوان‌المسلمین نداریم
 
قدومی در مورد برخی از اظهارات مبنی بر این‌که جنبش حماس در سند جدیدش، خود را به نوعی از اخوان‌المسلمین جدا کرده است، در این چارچوب که بتواند تا حدودی مشکلاتش را با مصر حل کند و در صحرای سینا قدرت مانور بیش‌تری داشته باشد، تصریح کرد: در منشور نخست جنبش حماس نیز اشاره‌ای نشده که ما خود را جزو سازمان اخوان‌المسلمین می‌دانیم. در ماده ۲۰ اساسنامه ۱۹۸۸ حماس تاکید شده که ما بخشی از مکتب فکری اخوان‌المسلمین هستیم، ولی ارتباط تشکیلاتی و ساختاری با اخوان‌المسلمین نداریم.
 
منشور جدید حماس تحت فشار یا بر اساس خواست دیگران تدوین نشده است
 
وی با بیان این‌که سند جدید منشور حماس سند ابتکاری نیست، بلکه در راستای باز تعریف جنبش است، افزود: تنظیم این سند در راستای بازتعریف جنبش حماس صورت گرفته و ما تحت فشار یا بر اساس خواست دیگران این کار را انجام ندادیم.
 
جنگ ما، جنگ دینی نیست
 
قدومی با بیان این‌که در یکی از مواد این سند، اصل و مبنای مناسبات این جنبش با دنیا را معرفی کرده و موجب تحکیم روابط موجود دنیا با حماس خواهد بود، در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند جنبه دینی منشور جدید حماس کاهش پیدا کرده و در این منشور تاکید شده که دشمنان ملت فلسطین، صهیونیست‌ها هستند در حالی که در سند قبلی بر عبارت یهود تاکید شده بود، خاطرنشان کرد: جنگ ما جنگ با اشغال‌گر است. جنگ ما جنگ دینی نیست، بلکه عده‌ای به سرزمین ما حمله کردند، آن را تصرف کردند و ما با اشغال‌گری و اشغال‌گران مشکل داریم. دشمن حقیقی ما کسی است که ما را اشغال کرده و آن‌ها می‌توانند هر دینی داشته باشند.
 
او با بیان این‌که متاسفانه کسانی که خاک ما را اشغال کرده‌اند، خود را یهودی می‌نامند، افزود:، ولی همان‌طور که اشاره کردم مساله ما اشغال‌گر است و موضوع بحث دین نیست. ما در خارج از فلسطین روابط خوبی با تعدادی از یهودیان از کشورهای مختلف از جمله ایران و آمریکا داریم، پس مساله ما دین نیست.
 
حماس ۲۰۱۷، حماس ۱۹۸۸ نیست
 
قدومی با بیان این‌که حماس ۲۰۱۷ حماس ۱۹۸۸ نیست، خاطرنشان کرد: حماس امروز نیرومندتر، آگاه‌تر و رشدیافته‌تر از قبل است. مناسباتی که اکنون به لحاظ سیاسی دارد گسترده‌تر از قبل شده است و در همین چارچوب طبیعی است که ادبیات سیاسی و دیپلماتیک بنا بر این تحولات تغییر کند، اما حماس از دفاع از حقوق مشروع ملت فلسطین و دیگر اصول خود عقب‌نشینی نمی‌کند.
 
سند جدید حماس، پراگماتیسم و واقع‌بینانه است
 
وی با بیان این‌که در سند جدید حماس، صحبت از تغییر ارزش‌ها نیست و ارزش‌ها همچنان ثابت هستند، خاطرنشان کرد: این سند پراگماتیسم و واقع‌بینانه است.
نماینده جنبش حماس در تهران هم‌چنین در مورد نوع واکنش مقامات آمریکایی مبنی بر این‌که آن‌ها حماس را تروریست خوانده‌اند، افزود: تروریست خواندن حماس اشتباه بزرگی است که ترامپ انجام داد و نمی‌توان به سادگی از آن گذشت.
 
این مقام حماس با گستاخانه خواندن این موضع‌گیری گفت: این نوع موضع‌گیری‌ها نشان از جانبداری آمریکایی‌ها از دشمن ملت فلسطین است. جنبش حماس برای دفاع از حقوق ملت فلسطین اقدام به مقاومت کرده گرچه این مقاومت مسلحانه بوده است، ولی بر اساس قوانین بین‌المللی مشروع است. مقاومت ما علیه اشغال‌گری بوده، موضوعی که در عرصه بین‌المللی پذیرفته شده است.
 
وی با محکوم کردن اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا در مورد حماس در اجلاس ریاض، گفت: سکوت مرگ‌بار رهبران کشورهای عربی و اسلامی که در این اجلاس حضور داشتند و شنونده این سخنان گستاخانه بودند، به شدت مذموم و قابل نکوهش است.
 
"مقاومت" اقدامی تروریستی نیست و حماس نیز گروهی تروریستی نیست
 
این مقام حماس با تاکید بر این‌که "مقاومت" اقدامی تروریستی نیست و حماس نیز گروهی تروریستی نیست، گفت: مقاومت حق مشروعی است که قوانین بین‌المللی برای ما قائل شده است.
 
قدومی در ادامه در مورد ادعای برخی از رسانه‌های منطقه مبنی بر این‌که در جریان انتخابات جدید حماس، ایران علاقه‌مند بوده که «اسماعیل هنیه» به عنوان رئیس دفتر سیاسی این جنبش انتخاب شود نه «ابومرزوق» و از دیگر سو همین رسانه‌ها اعلام کردند که اسماعیل هنیه می‌تواند تعاملات بیش‌تری با ایران نسبت به دوران «خالد مشعل» داشته باشد، گفت: آقای خالد مشعل، شخصیت بزرگواری هستند که ۲۱ سال رئیس دفتر سیاسی این جنبش بوده‌اند، جنبشی که در صحنه‌های نبرد برای دفاع از حقوق ملت فلسطین حضور داشته است. در زمان ریاست آقای خالد مشعل، حماس پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای داشت و اکنون بر اساس یک انتخابات داخلی، ریاست این جنبش بر عهده آقای اسماعیل هنیه قرار گرفته و از خداوند آرزوی توفیق ایشان را داریم.
 
تصمیمات سیاسی در جنبش حماس تصمیمات سازمانی و نهادی است که به اشخاص بستگی ندارد.
 
قدومی با تاکید بر این‌که تصمیمات سیاسی در جنبش حماس تصمیمات سازمانی و نهادی است که به اشخاص بستگی ندارد، افزود: با توجه به این توضیح تصمیماتی که در این جنبش گرفته می‌شود معطوف به این نیست که آقای خالد مشعل در این جنبش مسئولیت بر عهده داشته باشند یا آقای هنیه. این تصمیمات به صورت سازمانی و توسط نهاد جنبش اتخاذ می‌شود.
 
از اواخر سال ۲۰۱۶ صفحه نوینی در روابط بین ایران و حماس گشوده شد
 
وی در همین راستا افزود: از اواخر سال ۲۰۱۶ شاهد آغاز صفحه نوینی در روابط بین ایران و حماس بودیم و این زمانی است که هم‌چنان آقای خالد مشعل مسئول جنبش حماس هستند. این روابط به سمت ثبات و سازندگی بیش‌تر حرکت کرد. بنا بر این نوع رابطه ما با دیگران از جمله ایران معطوف به اشخاص نیست.
 
برای اسرائیل کشور قدرتمندی همچون ایران در منطقه قابل تحمل نیست
 
قدومی در بخشی دیگر از صحبت‌های خود به دشمنان مشترک ایران و حماس اشاره کرد و گفت: برای اسرائیل کشور قدرتمندی همچون ایران در منطقه قابل تحمل نیست و در همین چارچوب است که نتانیاهو بر دشمنی با ایران و تروریست خطاب کردن تهران تاکید دارد. دشمن ما و ایران، دشمن مشترکی است و ایران در جریان ایستادگی در برابر صهیونیست‌ها نه تن‌ها از ملت فلسطین حمایت می‌کند، بلکه در تقابل با دشمن خود نیز قرار می‌گیرد.
 
این مقام حماس در تهران در پاسخ به این سوال که آقایان ظریف، لاریجانی در پیام‌هایی به اسماعیل هنیه انتخاب وی به عنوان رئیس جدید دفتر سیاسی حماس را تبریک گفتند و در این میان سردار سلیمانی نیز پیام تبریکی را خطاب به هنیه فرستاد و بر موضوع مقاومت تاکید کرد. تحلیل وی در مورد این پیام چیست؟ گفت: هر کدام از این شخصیت‌های بزرگوار بر اساس ماهیت وجودی مسئولیت‌هایی که بر عهده دارند این پیام‌ها را ارسال کردند و این پیام‌های تبریک را می‌توان در چارچوب‌های سیاسی، قانون‌گذاری و نظامی تقسیم‌بندی کرد.
 
پیام تبریک سردار سلیمانی به آقای هنیه طعم خاصی از جنس مقاومت برای این جنبش داشت
قدومی با بیان این‌که به طور قطع پیام تبریک آقای سلیمانی یک طعم خاصی از جنس مقاومت برای این جنبش داشته است، گفت: البته این موضوع از ارزش پیام شخصیت‌هایی هم‌چون آقایان لاریجانی و ظریف نمی‌کاهد و آن دو از برادران بزرگوار ما هستند.
 
این مقام حماس در پایان گفت‌وگوی خود با ایسنا، دفاع از حقوق ملت فلسطین را بر عهده جامعه بین‌المللی عنوان کرد و گفت: دفاع از حقوق ملت فلسطین مسئولیت اخلاقی و انسانی سازمان‌های بین‌المللی و تمامی کشورهای جهان است.
 
 

حمله موشکی سپاه حرکتی محدود در قبال رفتار تروریست‌ها بود/ اگر عربستان اقدامی علیه ایران انجام دهد در مدت کوتاهی محو خواهد شد

ایلنا: اسماعیل کوثری با اشاره به حمله موشکی سپاه پاسداران به مواضع داعش در سوریه گفت: از قبل هم گفته بودیم تا کشوری و گروهی دست‌اندازی و تعدی به کشور ما نکند، اقدامی انجام نمی‌دهیم، اما اگر این تعدی صورت گرفت قطعاً و یقیناً یقه آن‌ها را می‌گیریم و رهایشان نخواهیم کرد تا بخواهند کار بعدی را انجام دهند. موشک‌هایی که پرتاب شد نیز براساس همین سیاست است.
 
تروریست‌ها بدانند کوچکترین حرکتی بر علیه کشور انجام دهند یقه آن‌ها را می‌گیریم
 
نماینده سابق تهران در مجلس با بیان اینکه داعش در خاک ما اقدام جنایتکارانه و بسیار زشتی را برعلیه مردم بی‌دفاع انجام داد و خیال می‌کرد توانایی مقابله با آن‌ها را نداریم، اظهار کرد: بر این اساس تصمیم گرفته شد که دست به حمله موشکی بزنیم که در درجه اول پیام این اقدام برای این گروهک جنایتکار و جانی این بود که بدانند اگر کوچکترین حرکتی بر علیه ایران انجام دهند یقه آن‌ها را می‌گیریم و بی‌پاسخ نمی‌گذاریم.
 
حمله موشکی یک حرکت محدود است
 
او افزود: همچنین پیام دیگر این اقدام به کسانی است که از این گروه جنایتکار داعش حمایت می‌کنند گه اعم از کشورهای آمریکا، عربستان و اسرائیل بود. آن‌ها باید بدانند که ما با هیچ کسی شوخی نداریم و این تازه یک حرکت محدود است و امیدواریم که سر عقل بیایند و دست به اقدام دیگری نزنند.
 
نماینده مجلس در دوره هشتم و نهم تاکید کرد: گروه‌های تروریستی بدانند اگر بخواهند علیه ملت ایران اقدامی انجام دهند قطعاً ضربات سنگینی بر پیکره آن‌ها وارد خواهیم کرد و هیچ رودربایستی با آن‌ها نداریم.
 
این فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه امنیت ملت و کشور حائز اهمیت‌تر از مسائل سیاسی است که تروریست‌ها در نظر دارند، گفت: گروهک داعش و حامیان آن باید بدانند اگر بخواهند با ایران مانند کشورهای سوریه، عراق، یمن، افغانستان و پاکستان برخورد کنند، ایران مانند این کشور‌ها نیست و یک دنیا تجربه نسبت به آن‌ها دارد.
 
او ادامه داد: ایران هنوز همه توانمندی خود را به کار نگرفته و اگر زمانی ضرورت ایجاب کند، قطعاً‌بدانند که پشیمان خواهند شد. فکر می‌کنم کسانی که در منطقه عاقل هستند و مسئولیت دارند جلوی این موضوع را خواهند گرفت در غیر این صورت ضرر خواهند کرد. اگر بخواهند اقدامی علیه ایران انجام دهند باید بسیار با تدبیر و فکر با شد و همه تبعات آن را هم بپذیرند.
 
عربستان به مراتب ضعیف‌تر و حتی کوچکتر از داعش است
 
سردارکوثری درباره اینکه آیا احتمال دارد عربستان واکنشی در زمینه حمله به مواضع داعش داشته باشد گفت: عربستان به مراتب ضعیف‌تر و حتی کوچکتر از داعش است. مسئولان سیاسی آن عقل ندارند لذا اگر عقل داشتند هیچ‌گاه نمی‌آمدند از جنایتکاران تروریست حمایت کنند و یا اینکه به یمن حمله داشته باشند؛ لذا در یمن دو سال و سه ماه است که درگیر هستند و هنوز به موفقیتی دست پیدا نکردند در صورتی که داعش هرچند مناطقی از سوریه و عراق را به تصرف درآورد، اما توسط مردم عراق و سوریه سرکوب شد.
 
او افزود: درست است که عربستان یک کشور است، اما توانمندی لازم را ندارد و با داشتن پول هم نمی‌تواند اثرگذار باشد. عربستان حتی از گروه‌هایی که خود به وجود آورده است ضعیف‌تر است؛ بنابراین به هیچ وجه فکر نمی‌کنم که اقدامی انجام دهند و اگر این قدر نادان باشند که واکنشی نسبت به ایران صورت دهد قطعا و یقینا بدانند که در کوتاه مدت عربستان محو خواهد شد و کسانی که در راس کار هستند پا به فرار می‌گذارند.
 
امریکا واکنشی نسبت به اقدام ایران نخواهد داشت
 
کوثری درباره اینکه با توجه به مواضع آمریکا در سوریه آیا پیش بینی می‌شود که آمریکا واکنشی و اقدامی نسبت به حمله موشکی ایران در سوریه داشته باشد، گفت: آمریکایی‌ها تا این حد بی‌منطق و بی‌عقل نیستند، هر چند که در بحث تحریم‌ها بی‌منطق عمل کردند، اما در ارتباط با این مسائل قطعا چنین کاری انجام نمی‌دهند. به این دلیل که می‌دانند اگر دست به اقدامی بزنند کاملا به ضرر آن‌ها خواهد بود و منافع آن‌ها در داخل امریکا و منطقه ضربه می‌خورد.
 
 
 
 
 
  ایران با امکانات بیشتری راهبرد موشکی خود را دنبال می‌کند/ در این مسیر یک گام هم عقب نمی‌کشیم

تسنیم: علا‌ءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران مشهوربه (S۷۲۲)، اظهار داشت: با توجه به نفوذ لابی صهیونیستی در آمریکا، یکی از بندهای تحریمی علیه ایران توانمندی موشکی جمهوری اسلامی ایران است.

وی با بیان اینکه دولتمردان آمریکا باید بدانند که جمهوری اسلامی ایران در برابر هیچ کشوری از راهبرد موشکی خود حتی یک گام هم عقب‌نشینی نمی‌کند، افزود: با توجه به تجربه ۸ ساله جنگ تحمیلی یکی از ابزار بازدارندگی کشورمان در مقابل دشمن، توانمندی موشکی ایران است که انشاءالله با جدیت و قدرت ادامه خواهد یافت.

رئیس کمیسیون امنیت‌ملی مجلس با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران با امضاء معاهده NPT تعهد داده که به سمت تولید سلاح هسته‌ای نرود، اضافه کرد: طبق فتوای مقام معظم رهبری، تولید سلاح‌های هسته‌ای حرام و ایران هیچ‌گاه در این مسیر گامی برنداشته است.

بروجردی با اشاره به اینکه در سال‌های طولانی تحریم، ایران توانمندی موشکی خود را گسترش داد و به پیشرفت‌های بسیار خوبی نیز رسیده، تصریح کرد: با گذر از برخی مراحل در توانمند‌سازی نظامی، امروز با امکانات بیشتری راهبرد موشکی را ادامه خواهیم داد.
 
 
 
 
 انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *