کمبود 373 پایگاه اورژانس در شهر تهران/ برنامه ریزی برای استقرار پدهای هلی کوپتر در پایتخت
اعضای شورای شهر تهران به استقرار پدهای هلی کوپتر در سطح شهر تهران تاکید کردند.
پس از ارائه گزارش کولیوند، رحمت الله حافظی، رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران گفت: سال 94، تنها 49 پد بالگرد در شهر تهران داشتیم که این پد ها نیز استاندارد نبودند.
وی با اشاره به لزوم دایر بودن پایگاه های اورژانس در پایگاه های آتش نشانی اظهارکرد: تنها در 11 پایگاه آتش نشانی، شاهد پایگاه های اورژانس هستیم و این در شرایطی است که بر اساس مصوبه شواری شهر باید در تمام ایستگاه های آتش نشانی آمبولانس اورژانس حاضر باشد.
حافظی با اشاره به تعداد پایگاه های اورانس در شهر تهران خاطرنشان کرد: در حال حاضر 158 پایگاه اورژانس در شهر تهران دایر است و برای رسیدن به استاندارهای لازم باید 373 پایگاه دیگر در شهر تهران دایر شود.
شورای سوم استقرار خودروهای اورژانس در پایگاه های آتش نشانی را مصوب کرد
در ادامه، محمد حقانی، رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران گفت: در شورای سوم شهر تهران تصویب شد که در ایستگاه های آتش نشانی به نیروهای اورژانس نیز امکاناتی داده شده اما شاهد این اتفاق نیستیم.
وی افزود: کمیسیون سلامت شورای شهر این وظیفه را دارد که یک برنامه مشترک را بین اورژانس، آتش نشانی، شهر سالم شهرداری و پلیس راهور برقرار کند.
تدوین یک دو فوریتی برای ایجاد پد بالگرد در سطح شهر
همچنین محسن سرخو، رئیس کمیته حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: کمیسیون سلامت شورای شهر تهران ظرف 2 هفته یک دو فوریتی برای ایجاد پد بالگرد در بوستان ها، الزامی کردن پد بالگرد در ساختمان های بلند مرتبه و ایجاد پایگاه اورژانس در ایستگاه های مترو را در دستور کار داشته باشد.
وی ادامه داد: اگر ظرف دو هفته این دو فوریتی آماده شود، می توانیم برای سلامتی شهروندان برنامه ریزی کنیم.
مشارکت مردم در حوزه تقویت اورژانس الزامی است
همچنین احمد دنیا مالی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران نیز با تاکید بر لزوم کمک های شهرداری به اورژانس تصریح کرد: شهرداری باید به اورژانس کمک کند اما کمک اصلی و نهایی باید از سوی دولت باشد.
وی افزود: از لحاظ حرفه ای، همه اعتقاد دارند که اگر در جایی آتش سوزی شود، تیم اورژانس نیز باید در کمترین زمان خود را به محل حادثه برساند پس برای تحقق این مهم باید برنامه ریزی شود.
دنیا مالی خواستار بهره گیری از مشارکت مردمی در حوزه اورژانس خاطرنشان کرد: آمبولانس های زیادی در سطح کشور وجود دارد که به صورت وقفی است و باید برای جلب نظر شهروندان جهت وقفه در این حوزه برنامه ریزی شود.
مانعی برای استقرار پدهای هلی کوپتر در تهران وجود ندارد
در ادامه، اسماعیل دوستی، عضو دیگر شورای شهر تهران گفت: در دولت یازدهم شاهد تحول در حوزه سلامت هستیم و این را می توان از پیشرفت های صورت گرفته در بیمارستان ها دریافت.
وی افزود: در حوزه استقرار پدهای هلی کوپتر به هیچ وجه مطلوب عمل نشده و پیشنهاد می شود در این شرایط، از امکانات شهرداری استفاده شود.
عضو شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه مانعی برای استقرار پدهای هلی کوتر در سطح شهر تهران وجود ندارد اظهارکرد: با امکانات موجود در سطح شهر تهران می توان برای نصب پدهای هلی کوپتر در سطح شهر برنامه ریزی کرد و برای این کار نیازی به مصوبه شورای شهر نیست.
همچنین حجت الاسلام عبدالمقیم ناصحی، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران با اشاره به جمعیت بالای شهر تهران تصریح کرد: اورژانس تهران باید امکانات لازم را در اختیار داشته باشد تا نیروها بتوانند جوابگوی مردم باشد.
وی افزود: با توجه به آلودگی هوای شهر تهران، فرویت هایی در شهر وجود دارد و شهروندان دچار بیماری های قلبی و همچنین آسم می شوند.
بهره گیری از موتور آمبولانس ها در بافت فرسوده
در ادامه، اقبال شاکری، رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران گفت: موتور آمبولانس ها به خصوص در بافت فرسوده بسیار لازم است.
وی افزود: باید برای سازمان آتش نشانی نیز موتورآمبولانس هایی جدید تهیه شود زیرا در بسیاری از مناطق امکان حضور خودروها وجود ندارد.
شاکری با اشاره به وجود 354 خانه سلامت در سطح شهر تهران خاطرنشان کرد: در 354 خانه سلامت شهر تهران امکانات لازم فراهم بوده و لازم است به نیروهای این خانه ها، آموزش های مجدد داده شود.
همچنین مجتبی شاکری، عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران گفت: دلسوزی کردن اعضای شورای شهر، مشکلی را از مجموعه اورژانس تهران حل نمی کند.
وی اذعان کرد: 354 سرای محله و خانه سلامت در شهر تهران موجود است و می توان این مجموعه ها در اختیار اورژانس قرار گیرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *