صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رشد گونه‌ای سیب نادر در آذربایجان غربی/ بیماری هاری نوجوان سیستانی را از پای در آورد/ ۶۲ میلیارد تومان برای ورزش خوزستان در نظر گرفته شد/ هزینه ۹۹ میلیون تومان برای سم‌پاشی مناطق مشکوک به تب کنگو

۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۲:۰۹
کد خبر: ۳۲۰۱۸۶
رشد گونه‌ای سیب نادر در آذربایجان غربی، بیماری هاری نوجوان سیستانی را از پای در آورد، ۶۲ میلیارد تومان برای ورزش خوزستان در نظر گرفته شد و هزینه ۹۹ میلیون تومان برای سم‌پاشی مناطق مشکوک به تب کنگو، از اخباری است که صفحه استان‌ها در رسانه‌های خبری به آن‌ها پرداخته است.
به گزارش گروه فضای مجازی ، رشد گونه ای سیب نادر در آذربایجان غربی، بیماری هاری نوجوان سیستانی را از پای در آورد، 62 میلیارد تومان برای ورزش خوزستان در نظر گرفته شد و هزینه 99 میلیون تومان برای سم‌پاشی مناطق مشکوک به تب کنگو، از اخباری است که صفحه استان‌ها در رسانه‌های خبری به آن‌ها پرداخته است.
 
هزینه 99 میلیون تومان برای سم‌پاشی مناطق مشکوک به تب کنگو
ایسنا:
مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری گفت: به منظور جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو 99 میلیون تومان برای سم پاشی مناطق مشکوک به این بیماری هزینه شد. عبدالمحمد نجاتی در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: احتمال ابتلای دامداران، دامپزشکان، قصابان و سلاخان به تب کریمه کنگو بالا است به همین منظور لازم است اصول بهداشتی از جانب این افراد رعایت شود. وی افزود: به منظور جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو تاکنون 99 میلیون تومان برای سم پاشی مناطق مشکوک به این بیماری هزینه شده است. نجاتی، گزش توسط کنه‌های آلوده، له کردن کنه‌های آلوده و تماس با ترشحات و ذرات کنه‌های له شده، تماس با خون و بافت انسان مبتلا، انتقال از طریق گوشت و پوست دام و انتقال از طریق شیر غیرپاستوریزه را راه‌های انتقال این بیماری برشمرد و گفت: همه افراد جامعه احتمال ابتلا به این بیماری را دارند. وی، ماندگاری ویروس تب کریمه کنگو در کنه را 800 روز اعلام کرد و گفت: برای کنترل بیماری در دام‌ها بدن و جایگاه دام به خصوص در فصل فعالیت کنه‌ها سمپاشی شود.
 
رشد گونه ای سیب نادر در آذربایجان غربی
باشگاه خبرنگاران: سیب تو سرخ یکی از انواع سیب است که به صورت طبیعی در برخی مناطق دنیا مانند آذربایجان ایران و جمهوری آذربایجان و مناطق اطراف شاهرود و برخی مناطق هلند و آفریقای جنوبی یافت می‌شود. هرچند در سال‌های اخیر افرادی تلاش در ثبت آن به نام خود داشته‌اند، ولی این میوه به‌صورت خودرو است. تفاوت اصلی این سیب با دیگر سیب‌ها، درصد بالای آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن (۳۰ تا ۴۰ درصد بیشتر از حد نرمال سیب‌ها) و مزه ترش آن است. این نوع سیب که از انواع سیب‌های تابستانی به حساب می‌آید، دارای جثه‌ای کوچک با پوستی سرخ رنگ است که پس از بریدن نیز توسرخی آن قابل مشاهده است. از جمله بزرگ‌ترین مزایای این نوع از سیب، سیاه‌نشدن تکه‌های بریده‌شده در مجاورت هوا است.
 
62 میلیارد تومان برای ورزش خوزستان در نظر گرفته شد
ایسنا:
استاندار خوزستان با بیان اینکه ‌در کشور و همچنین استان ما امکانات لازم برای شکوفا شدن استعدادهای بانوان در ورزش، کمتر از آقایان است، گفت: بسترها و زیرساخت‎ها برای بانوان کمتر و در حد صفر است و باید عدالت را رعایت کنیم. غلامرضا شریعتی در شورای ورزش استان که در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: ‌در ورزش مباحثی چون سخت‎افزاری و انسانی، ایجاد بستر مناسب، اتمام پروژه‎های نیمه‌‏تمام، بحث نرم‎افزاری و همچنین فراهم کردن امکانات برای هیات‌های ورزشی جهت انجام ماموریت‎شان مطرح است. وی بیان کرد:‌ امسال با مصوبه‌ای که پیرامون "ماده 27 صدم ارزش افزوده" داشتیم، رقم قابل ملاحظه‎ای برای ورزش استان در نظر گرفته شد که این مبلغ 62 میلیارد تومان است؛ از این مبلغ حدود 12 میلیارد تومان برای حوزه جوانان، حدود هفت میلیارد و 500 میلیون تومان برای آموزش و پرورش و ورزش پایه و بین 42 تا 43 میلیارد تومان هم برای تکمیل و تجهیز اماکن ورزشی و ایجاد بسترهای مناسب در نظر گرفته شده است. استاندار خوزستان خاطرنشان‌کرد: ‌در این راستا آموزش و پرورش باید برای مبلغی که برای این حوزه در نظر گرفته شده است و برای کار در ورزش پایه، برنامه ارائه دهد. همچنین مصوبات باید در کمیته‌ها مطرح و بررسی شوند و سپس به صورت یک کار پخته، وارد شورای ورزش استان شوند تا واقعا اثربخشی لازم را برای ورزش پایه و دانش‌آموزان داشته باشیم. وی در ادامه گفت: همچنین دستگاه‌ها طبق ماده 53 که باید یک درصد از درآمدشان را به ورزش بدهند، عمل کنند تا مشکلی از مشکلات این اداره‌کل برداشته شود. از آقای ممتازان نیز می‌خواهم که این موضوع را در پایان تیرماه رصد کند و اگر هر کدام از دستگاه‌ها عمل نکردند، من از مدیر آن دستگاه می‌خواهم که این یک درصد را به اداره‎کل ورزش و جوانان استان پرداخت کند تا هیات‌های ورزشی از تنگناها خارج شوند.

آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع معمولان پلدختر مهار شد
رویداد 24:
بخشدار معمولان به آنش سوزی جنگل‌ها و مراتع کوه تاریک در معمولان پلدختر اشاره کرد و گفت: این آتش سوزی مهار شد. عباس محمودی با بیان اینکه جنگل‌ها و مراتع کوه تاریک در معمولان پلدختر طعمه حریق شد اظهار داشت: این آتش سوزی ساعت ۱۳ روز شنبه در این کوه از بخش معمولان از توابع شهرستان پلدختر به وقوع پیوست. وی افزود: در پی خبر این آتش سوزی و گسترش آن نیروهای اداره منابع طبیعی معمولان و نیروهای محلی بلافاصله به محل اعزام شدند. بخشدار معمولان عنوان کرد: این نیرو‌ها با وجود منطقه سخت‌گذر و کوهستانی و کمبود امکانات اطفای حریق در نهایت با تلاش زیاد موفق شدند بعد از گذشت حدود ۱۰ ساعت (ساعت ۲۳) آتش را مهار و از پیشروی آن جلوگیری به عمل آمد. وی بیان کرد: نیروهای اداره منابع طبیعی معمولان و طبیعت دوستان در منطقه به حالت آماده باش قرار گرفتند تا در صورت وقوع احتمالی آتش سوزی، عملیات اطفا حریق را از سر بگیرند. محمودی منشا آتش سوزی را عامل انسانی دانست و گفت: کارشناسانی جهت تعیین میزان خسارت وارده به منطقه اعزام و در حال بررسی و ارزیابی خسارت هستند و این اداره به تلاش خود برای شناسایی عوامل آتش سوزی ادامه می‌دهد. وی از همه مردم به ویژه دوستداران طبیعت خواست از روشن کردن آتش در جوار مراتع، درختان و جنگل‌ها به عنوان یکی از نیازهای مهم بشر پرهیزکنند.

 
 
طرح تفکیک زباله از مبداء در یاسوج آغاز شد
تسنیم: سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری یاسوج با بیان اینکه حدود۳۰ درصد از زباله تولیدی یاسوج را پسماند خشک وقابل بازیافت تشکیل می‌دهد، گفت: طرح تفکیک زباله از مبداء در یاسوج آغاز شد. جعفر خدیوی صبح امروز در کارگاه آموزشی رایگان طرح تفکیک زباله از مبدا در یاسوج اظهار داشت: طرح تفکیک زباله از مبدا در گام نخست از ناحیه یک شهری یاسوج آغاز شده و در گام بعدی ناحیه دو را زیرپوشش قرار می‌دهد. وی با بیان اینکه در راستای اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا از ظرفیت بخش خصوصی در یاسوج بهره گرفته می‌شود عنوان کرد: در این راستا 30 رابط طرح تفکیک زباله از مبدا آموزش خانه به خانه شهروندان را برعهده دارند. خدیوی ابراز کرد: طرح تفکیک زباله از مبدا نیازمند همکاری شهروندان بوده که در این راستا آموزش‌های لازم به آنها ارائه شده و ورود بخش خصوصی به این طرح با آموزش جامع و اصولی، تبلیغات محیطی، توزیع کتاب‌ها، برگزاری جشنواره‌ها‌، همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی همراه است. سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری یاسوج گفت‌: یکی از مسایلی که بسیاری از کشورهای جهان جزو برنامه‌های مدیریت پسماند خود قرار داده‌اند تفکیک زباله از مبدا بوده که این حرکت علاوه بر رعایت اصول بهداشتی منجر به سلامت کالاهای تولید شده از مواد بازیافتی نیز می‌شود. وی ادامه داد: روزانه 160 تن انواع زباله در یاسوج تولید می شود که تفکیک آن ضروری بوده و حدود30 درصد از زباله تولیدی یاسوج را پسماند خشک و قابل بازیافت تشکیل می‌دهد که با فعال شدن بخش خصوصی امید می‌رود این حجم از زباله تفکیک وجدا سازی شود. 
 
 

کاهش ذخایر خونی خراسان رضوی
خبرگزاری صداوسیما: گرمای هوا و قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان، سبب کاهش ذخایر خونی خراسان رضوی شده است. معاون فنی اداره کل انتقال خون خراسان رضوی گفت: در صورت تداوم روند نزولی کاهش ذخایر خونی، تامین خون مراکز درمانی استان در روزهای آتی با مشکل رو به رو خواهد شد. دکتر علی حسنی افزود: اداره کل انتقال خون خراسان رضوی تامین خون مورد نیاز 58 بیمارستان را در این استان بر عهده دارد. او با بیان اینکه روزه داری با اهدای خون منافات ندارد، افزود: روزه داران می توانند پس از افطار برای مشارکت در این امر خداپسندانه به پایگاههای اهدای خون مراجعه کنند. معاون انتقال خون خراسان رضوی ادامه داد: در ایام ماه مبارک رمضان 11 پایگاه اهدای خون در این استان هر شب پس از افطار از ساعت 21 تا ساعت یک بامداد روز بعد، آماده پذیرش داوطلبان اهدای خون هستند. به گفته وی، پایگاههای اهدای خون در مشهد شامل پنج پایگاه ثابت و یک پایگاه سیار علاوه بر شبهای قدر؛ جمعه 26 خردادماه نیز دایر هستند.


ساماندهی کودکان معتاد متجاهر در سیستان و بلوچستان
باشگاه خبرنگاران: دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان گفت: در راستای مبارزه با مواد مخدر و همچنین تحکیم جایگاه بنیان خانواده، 155 کودک معتاد متجاهر در استان ساماندهی و ترک داده شدند و در حال حاضر این کودکان در پنج مرکز شبه خانواده زیر نظر بهزیستی مقیم هستند. محمدهادی مرعشی افزود: این مراکز برای نخستین بار در کشور به صورت پایلوت در سیستان و بلوچستان راه اندازی شده و هم اینک در استان های دیگر نیز در حال فعال شدن است. مرعشی همچنین از فعالیت 41 مرکز گذری کاهش آسیب با مدیریت خودگردان در سیستان و بلوچستان خبر داد. وی گفت: مجوز ایجاد 15 مرکز گذری کاهش آسیب در روستاهای استان نیز اخذ شده است. دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این مراکز با مدیریت بخش خصوصی هیچ اعتباری از ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت بهداشت دریافت نمی کنند و حاصل فعالیت آنها 31 میلیارد ریال صرفه جویی هزینه ای برای دولت است. دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بیان کرد: مراکز درمانی ماده 15 و 16، خود گردان اجباری، متادون درمانی، گذری کاهش آسیب و شبانه معتادان از جمله مراکز ترک اعتیاد است که توانسته کمک قابل توجهی به معتادان استان کند.

5 رشته تحصیلی جدید در هنرستان های استان سمنان
مرآت: مدیرکل آموزش وپرورش استان سمنان ازایجاد 5 رشته تحصیلی جدید در هنرستان های استان در سال تحصیلی آینده خبرداد. محمدرضا جهان مدیرکل آموزش وپرورش استان سمنان با اشاره به اهمیت انجام فرآیند هدایت تحصیلی گفت: آموزش های فنی و حرفه ای، کاردانش و نظری جزو اهداف هدایت تحصیلی است. وی افزود: دانش آموزان پايه نهم می توانند پس از اعلام نتايج امتحانات خردادماه نسبت به تكميل فرم هاي مربوط به هدايت تحصيلي اقدام كنند. مدیرکل آموزش وپرورش استان سمنان تصریح کرد: با اجرای هدایت تحصیلی 8 هزار و 870 دانش آموز پایه نهم استان تعیین رشته می کنند که ازاین تعداد4 هزار و 159 نفر دختر و 4 هزار و 411 نفر پسر هستند. محمدرضا جهان خاطرنشان کرد: بروشور هدايت تحصيلي ويژه دانش آموزان و اوليا توسط دبيرخانه هدايت تحصيلي تهيه و تنظيم ودر اختيار مدارس قرار گرفته كه جهت آگاهي بخشي بين دانش آموزان و اوليا پايه نهم توزيع شده است. وی از وجود بیش از70 رشته در هنرستان های استان خبر داد و افزود: ٥ رشته جديد در فني و حرفه اي و كاردانش  امسال  اضافه خواهد شد. مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان عنوان کرد: سال گذشته 58 درصد دانش آموزان این استان در رشته نظری و 42 درصد در رشته فنی و حرفه به آموزش اشتغال داشتند.
 
 
 
بیماری هاری نوجوان سیستانی را از پای در آورد/جنازه حسین ۹ ساله به دلیل فقر بر روی زمین ماند
ندای هیرمند: پسر نوجوان سیستان و بلوچستانی که برای چرای گوسفندان به بیابان رفته بود پس از حمله سگ ولگرد دچار گازگرفتگی شد و به دلیل بیماری هاری جان خود را از دست داد. پدر حسین با حالتی اندوهگین و افسرده گفت: فرزندم یکی از نان آوران خانه بود، او روزانه گوسفندان را به صحرا می برد تا کمک حال پدر باشد اما روزگار با او سازش نداشت و  دچار بیماری هاری شد. وی گفت: پس از مشاهده گازگرفتگی، رد دندان های سگ هیچگونه خونریزی نداشت و حال او در ابتدا طبیعی بود. پدر حسین افزود: بعد از چند روز به دلیل بی تابی فرزندم آن را به خانه بهداشت روستای میلک بردیم  آنها نیز با تجویز سرم به او هیچ کمکی به بهبود حال او نکردند لذا غروب همان روز بیمار را به بیمارستان زهک بردیم تا مراحل درمان را طی کند. پدر این کودک همچنین عنوان کرد: او از آب میترسید، پرخاشگری می کرد و در اه بیمارستان چندین مرتبه فرار را به رفتن ترجیح می داد، مشخصات را که به دپزشک مستقر در بیمارستان زهک عنوان کردیم بیماری هاری را پیشبینی کرد. وی ادامه داد: بلافاصله پزشک مربوطه، جهت تزریق واکسن کزاز آدرسی را پیشنهاد کرد تا آمپول های کزاز  را در اسرع وقت به بیمار زده شود اما کارکنان آن بیمارستان نیز به دلیل نداشتن آمپول کزاز ، آزمایش خون را برای بیمار تجویز کردند. پدر این نوجوان تصریح کرد: با این حال پس از  بدتر شدن حال بیمار آن را به بیمارستان شهرستان هیرمند انتقال دادیم که آنجا نیز آزمایشاتی برای بیمار تجویز ، و بیمار بلافاصله در آن محل بستری شد. صفرزایی گفت: پس از بدتر شدن حال بیمار در بیمارستان هیرمند و نبود پزشک در این بیمارستان بیمار را مرخص کرده و به شهرستان زابل انتقال دادیم که در این بیمارستان نیز پزشک معالج سریعا بیمار را به اورژانس انتقال داد. وی افزود: پس از معاینه کارکنان اورژانس زابل بیماری هاری او را تایید کردند و گفتند که به علت تاخیر در روند درمان متاسفانه امکان زنده ماندن فرزند شما وجود ندارد. وی اظهار کرد: فردای مرگ پسرم جهت تحویل جنازه بیمار به بیمارستان مراجعه کردم اما آنها می گویند باید چهار میلیون و 500 هزار تومان به آنها پرداخت کنم تا جنازه پسرم را تحویل بدهند، کل دارایی من چند عدد گوسفند است و قادر به پرداخت همچین هزینه هنگفتی نیستم. صفرزایی ادامه داد: با  اعضای شورای روستا و مسئول بهداشت روستای میلک شهرستان هیرمند نیز به بیمارستان مراجعه کردیم ولی باز هم کسی اهمیت نداد و کودک من همچنان در سرد خانه مانده است. وی اظهار کرد: اکنون پس از مرگ فرزندم تنها خواسته ای که دارم تحویل جنازه او است.
 
 
 

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *