صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روز قدر مانند شب قدر است/ از درک روز بیست و سوم رمضان غافل نشویم

۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۶:۵۷
کد خبر: ۳۲۰۰۴۴
یک کارشناس مذهبی با تأکید بر اینکه روز قدر همانند شب قدر است، گفت: باید توجه داشته باشیم که از درک روز بیست وسوم رمضان غافل نشویم.
امین مولایی کارشناس مذهبی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: در ماه مبارک رمضان سه شب قدر وجود دارد و روزه‌داران در این شب‌ها به عبادت و راز و نیاز با پروردگار می پردازند اما نکته مهم این است که علاوه بر شب‌های قدر، روزهای قدر نیز باید بسیار بزرگ و گرامی دانسته شوند. 

وی ادامه داد: هشام بن حکم از امام صادق (ع) اینگونه نقل کرده است :" روز شب قدر، مثل شب قدر است" از این جمله امام ششم به خوبی متوجه ارزش و اهمیت روز شب قدر می‌شویم.

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: البته بزرگ داشتن روز قدر به معنای آن نیست که افراد مانند شب قدر زمان بسیار زیادی را برای خواندن دعا‌ها اختصاص دهند بلکه منظور بیشتر آن است که افراد متوجه باشند و درک کنند که در چه شب پرفضیلتی قرار گرفته‌اند.

وی در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: امام صادق (ع) همچنین در بخشی از صحبت‌هایشان، بر تلاش انسان‌ها در روز قدر همچون شب قدرتأکید کرده‌اند. لازم است مومنان توجه داشته باشند که روز قدر از چه ارزش و مرتبه‌ای برخوردار است.

مولایی توضیح داد: با وجود اینکه اموری مانند تدبیر کارها و نزول ملائک درسب قدر انجام می‌شود اما روز قدر نیز در برخورداری از فضیلت همانند شب قدر است. خداوند می‌فرماید :" ملائکه و روح در این شب ( شب قدر) تقدیرات امور را نازل می‌کنند."

وی یادآور شد: اگر شخص مومن روزه‌دار از شرایط لازم برخوردار باشد ، می‌تواند در روز قدر دعاهایی مانند دعای افتتاح و سوره‌هایی همچون عنکبوت، روم و دخان را بخواند و در صورت امکان دعای پرفضیلت جوشن کبیر را نیز به جای بیاورد.

این کارشناس مذهبی خاطرنشان کرد: همچنین خواندن دعای بیست و سومین روز از ماه مبارک رمضان در روز بیست و سوم ماه میهمانی خدا که روز قدر محسوب می‌شود نیز ثواب زیادی دارد. متن این دعا به شرح زیر است:

"بسم الله الرحمن الرحیم 

اللهمّ اغسِلْنی فیهِ من الذُّنوبِ وطَهِّرْنی فیهِ من العُیوبِ وامْتَحِنْ قَلْبی فیهِ بِتَقْوَى القُلوبِ یا مُقیلَ عَثَراتِ المُذْنِبین. 

خدایا بشوى مرا در این ماه از گناه وپاکم نما در آن از عیب ها و آزمایش کن دلم را در آن به پرهیزکارى دل‌ها اى چشم پوش لغزش‌هاى گناهکاران."



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *