نماز و دعای روز بیست و سوم ماه رمضان/ چگونگی روزه یک مسافر
یک کارشناس مذهبی با اشاره به نماز ودعای روز بیست و سوم ماه رمضان از چگونگی روزه یک مسافر سخن گفت.
وی ادامه داد: ممکن است برخی افراد به صورت خواسته یا ناخواسته در ماه مبارک رمضان راهی سفر بشوند که در این صورت روزه گرفتن برای آنها ضرورتی ندارد البته پس از پایان ماه میهمانی خدا و در دیگر روزهای سال باید قضای این روزهها را به جای بیاورند.
این کارشناس مذهبی تصریح کرد: البته در رابطه با این موضوع باید به این نکته اشاره کرد که اگر فرد پس از اذان ظهر به شهری سفر کند و روز بعد نیز تا پیش از ظهر به وطن خود و جایی که تصمیم دارد 10 روز و بیشتر از 10 روز در آنجا بماند ، بازگردد، میتواند روزه خود را به صورت کامل بگیرد.
وی افزود: در سفرهایی که امکان بازگشت در روز بعد تا پیش از ظهر وجود داشته باشد، به طور معمول سفر به شهرهای نزدیکی همچون کرج، قم و اراک هستند البته در مورد شهرهای دورتری مانند مشهد و اهواز نیز این امر امکان پذیر است در صورتی که این سفرها با هواپیما انجام شود.
محمدی توضیح داد: در روز بیست و سوم ماه رمضان خواندن این دعا مورد سفارش قرار گرفته است:
"بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اغسِلْنی فیهِ من الذُّنوبِ وطَهِّرْنی فیهِ من العُیوبِ وامْتَحِنْ قَلْبی فیهِ بِتَقْوَى القُلوبِ یا مُقیلَ عَثَراتِ المُذْنِبین.
خدایا بشوى مرا در این ماه از گناه وپاکم نما در آن از عیب ها وآزمایش کن دلم را در آن به پرهیزکارى دلها اى چشم پوش لغزشهاى گناهکاران."
وی خاطر نشان کرد: همچنین در شب بیست و سوم ماه رمضان، خواندن نمازی 8 رکعتی به گونهای که پس از سوره حمد ، یک سوره دلخواه خوانده شود، مورد سفارش قرار گرفته است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *