صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اما و اگر‌ها درباره وجود محله چینی‌ها در ایران! / شناسایی پزشکان از مابهترون/ اوقات فراغت نان‌آوران کوچک/ اهدای خون پولی در ۷۰ کشور دنیا و ۱۰۰ درصد داوطلبانه در ایران

۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۵:۰۰
کد خبر: ۳۱۹۸۶۳
اما و اگر‌ها درباره وجود محله چینی‌ها در ایران!، شناسایی پزشکان از مابهترون، اوقات فراغت نان‌آوران کوچک، اهدای خون پولی در ۷۰ کشور دنیا و ۱۰۰ درصد داوطلبانه در ایران را در بسته جامعه امروز بخوانید.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، اما و اگر‌ها درباره وجود محله چینی‌ها در ایران!، شناسایی پزشکان از مابهترون، اوقات فراغت نان‌آوران کوچک، اهدای خون پولی در ۷۰ کشور دنیا و ۱۰۰ درصد داوطلبانه در ایران را در بسته جامعه امروز بخوانید.
 
اما و اگر‌ها درباره وجود محله چینی‌ها در ایران!
 
تسنیم: مرتضی رحمانی‌موحد معاون سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در مورد اتباع چینی در ایران که اقدام به پذیرش گردشگرانی از میان هم‌وطنانشان در اقامتگاه‌های غیرمجاز کرده‌اند، گفت که آن هایی که این کار‌ها را انجام می‌دهند، اصلاً توریست نیستند و اصلاً چنین اقامتگاه‌هایی وجود ندارد که گردشگران چینی را پوشش دهند. چینی‌ها در حوزه گردشگری و تورهای رسمی، اقامتگاه خاصی ندارند، ما این را بررسی کرده‌ایم. این بررسی‌ها در تورهای چینی که به ایران وارد می‌شوند انجام شده است. همه آن‌ها به هتل می‌روند. اقامتگاه‌هایی که مطرح شده‌اند اصلاً کاربری گردشگری ندارند. آن‌ها یک سری ساختمان‌اند که اتباع چینی ساکن در ایران اجاره می‌کنند و هیئت‌های تجاری کشورشان را در آن اقامتگاه‌ها پذیرایی می‌کنند که اصلاً به‌معنای تور گردشگری نیست. این مطلب را به‌طور قطع اعلام می‌کنم، چون بررسی کرده‌ایم. اگر مصداقی آوردند که تور گردشگری با وجود دفاتر مجاز ایرانی، توریست چینی به کشور آورده و در اقامتگاه غیرقانونی اسکان داده است، حتماً هم با آن تور و هم با اقامتگاهش برخورد می‌کنیم.
 

اهدای خون پولی در ۷۰ کشور دنیا
 
ایسنا: دکتر علی اکبر پورفتح الله مدیرعامل سازمان انتقال خون می‌گوید: طبق آخرین گزارش منتشر شده در سال ۲۰۱۷ از سوی ستاد مرکزی سازمان جهانی بهداشت تخمین زده می‌شود که ۱۱۲. ۵ میلیون اهدا در سال ۲۰۱۳ در جهان صورت گرفته است که از این میزان ۱۰۰. ۶ میلیون اهدای خون کامل و ۱۱. ۹ میلیون اهدای آفرزیس است. براین اساس سهم کشورهای عضو مدیترانه شرقی در حدود ۹. ۹ میلیون بوده که از این میزان سهم ایران بیش از دو میلیون اهدا یعنی ۲۱ درصد از کل خون‌های اهدایی در ۲۱ کشور عضو منطقه بوده است. نرخ اهدای خون به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت بین ۰. ۳ تا ۵۶ بوده است. متوسط نرخ اهدا در میان کشورهای با درآمد بالا ۳۲. ۱ در کشورهایی با درآمد متوسط ۱۴. ۹ و در کشورهایی با درآمد پایین ۷. ۸ به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت است. حال باید توجه کرد که شاخص اهدای خون در ایران ۲۷ واحد به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت بوده است. به طور کلی در میان کشورهای گزارش شده ۸۳. ۳ درصد از خون‌های اهدایی از طریق اهدای داوطلبانه بدون چشم‌داشت، ۱۶. ۴ درصد از طریق اهدای جایگزین و ۰. ۳ درصد اهدای خون پولی بوده است. هنوز ۷۰ کشور در جهان به اهدای خون جایگزین و پولی وابسته هستند. این در حالی است که متوسط اهدای خون داوطلبانه در مدیترانه شرقی ۵۱ درصد است. در ایران نیز در سال ۲۰۰۷ به اهدای صددرصد داوطلبانه و بدون چشم‌داشت دست پیدا کردیم.
 
پس از اعلام جزئیات کلاهبرداری از نوع نسخ میلیاردی؛ شناسایی ۲۰۰ پزشک از مابهترون با نسخه‌پیچی میلیاردی
 
فارس: احمد میدری معاون رفاه اجتماعی وزارت رفاه در رابطه با پزشکانی که نسخه‌های نجومی می‌نویسند، گفته که یکسری از گروه‌ها در حوزه پزشکی وجود دارد مانند بیماران خاص که هزینه داروهایشان بسیار بالاست و پزشکانی که برای این بیماران نسخه می‌نویسند ممکن است در سال میلیارد‌ها تومان نسخه‌پیچی کنند. برخی از این پزشکان حتی در مراکز دولتی هم فعالیت می‌کنند و ممکن است یک پزشک در سال ۳۰ میلیارد تومان هم نسخه نوشته باشد، اما این به معنای تخلف نیست. وزارت رفاه به دنبال شناسایی پزشکانی است که نسخ میلیاردی داشته‌اند به همین دلیل پزشکانی که در سال بالای یک میلیارد تومان نسخه نوشتند را شناسایی کرده‌ایم و پرونده‌های آن‌ها را به سازمان نظام پزشکی ارجاع داده‌ایم. تعداد پزشکانی که بیش از یک میلیارد تومان در سال نسخه‌نویسی داشته‌اند حدود ۲۰۰ پزشک هستند که برای بررسی بیشتر موارد نسخه‌نویسی آن‌ها قرار است نظام پزشکی وارد عمل شود تا ببیند که این پرونده‌ها مشکل‌دار هستند یا خیر. برای ما هم عجیب بوده که به طور مثال پزشکی ۱۰ میلیارد تومان در سال نسخه نوشته است، اما به هر حال در حین بررسی مشخص خواهد شد که مشکل از چه قرار است. آیا تخلفی بوده یا خیر؟ این را هم نباید فراموش کرد که برخی از پزشکان برای بیماران خاص نسخه می‌نویسند و داروهای این بیماران بسیار گران‌قیمت است و در نتیجه نسخه‌هایشان هم گران می‌شود؛ بنابراین بررسی نسخ ۱۵۴ هزار بیمار خاص را آغاز کرده‌ایم تا وضعیت این پزشکان مشخص شود.
 
کار مضاعف؛ تفریح کودکان کار در فصل تابستان
 
راه دانا: مدارس چند روزی است که تعطیل شده، امتحانات دانش آموزان به اتمام رسیده و بسیاری از دانش آموزان با شور و نشاط خاصی در حال بازی کردن و برنامه ریزی برای فصل تابستان خود هستند. رسیدن فصل تابستان برای بسیاری از دانش آموزان حال وهوای خاصی دارد به طوری که برای رسیدن این ایام لحظه شماری می‌کنند تا در کنار سایر دوستان خود در کلاسهای تابستانی ورزشی، شنا، آموزشی و تفریحی شرکت کنند و بعد از سه ماه تعطیلی با شور و نشاط دوباره راهی مدارس شوند. این در حالی است که وقتی تابستان از راه می‌رسد کودکان کار هنوز کیف و کتاب را زمین نگذاشته باید راهی بازار کار شوند، انگار کار کردن این کودکان در فصل تابستان مضاعف می‌شود چرا که دیگر دغدغه درس و مدرسه را ندارند. این کودکان نان آوران کوچکی هستند که گویا تابستان برایشان زحمت بیشتری دارد و فصل تعطیلات را با کار مضاعف به اتمام می‌رسانند تا بتوانند با کار بیشتر درآمد بیشتری کسب کنند. این کودکان در فصل تابستان به جای بازی با توپ و هم سن و سالان خود و حضور در کلاس‌های تابستانی، مدام به این فکر هستند که کجا کار کنند که بتوانند درآمد بیشتری را به دست آورند و بتوانند خانواده خود را خوشحال کنند. به راستی سهم این کودکان کار از زندگی چیست!؟
 




: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *