صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تشکیل ۷ فقره پرونده کیفری برای متخلفان واحدهای صنفی در ماه رمضان/ معدوم سازی 5 تن اقلام پروتئینی تاریخ مصرف گذشته

۲۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۵:۰۶
کد خبر: ۳۱۹۳۵۰
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل گفت: به مناسبت ماه رمضان طرح ارتقای امنیت غذایی و سلامت تغذیه مردم در دو مرحله در اردبیل اجرا شد.
ناصر عتباتی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی اظهار داشت: به مناسبت ماه رمضان طرح ارتقای امنیت غذایی و سلامت تغذیه مردم در اردبیل اجرا شد و در دو مرحله با اجرای این طرح نهادهای صنفی متخلف شناسایی و نسبت به موارد تخلف آن‌ها رسیدگی شد.

وی بیان کرد: نخستین مرحله از این طرح در ابتدای ماه مبارک رمضان با همکاری و مشارکت دامپزشکی، مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی و حضور معاون دادستان در دادسرای مرکز استان اجرا و تخلفات در این حوزه شناسایی شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل با بیان اینکه دومین مرحله از این طرح نیز اخیرا به مرحله اجرا در آمد، گفت: در قالب این طرح صنوف مرتبط با عرضه مواد پروتئینی و مواد غذایی که عمدتا نیز به صورت عمده و اساسی در اردبیل فعالیت دارند به صورت دقیق بازرسی شده و روند ارائه خدمات و توزیع مواد غذایی و پروتئینی توسط این واحد‌ها بررسی شد.

عتباتی با اشاره به برخورد با واحدهای صنفی متخلف و تشکیل پرونده کیفری و پلمپ واحدهای متخلف در سطح شهر اردبیل تصریح کرد: در هر مرحله ۴ تا ۵ تن اقلام پروتئینی شامل گوشت مرغ، گوشت ماهی و گوشت قرمز تاریخ مصرف گذشته و غیرقابل مصرف شناسایی، توقیف و معدوم شد.

وی از تشکیل ۷ فقره پرونده کیفری برای متخلفان واحدهای صنفی در اردبیل خبر داد و افزود: این طرح در راستای تامین امنیت غذایی با همکاری و مشارکت ویژه نهادهای مربوطه به شکلی مطلوب و مناسب اجرا شده و تا پایان ماه مبارک رمضان تداوم می‌یابد تا بتوانیم امنیت خاطر مردم را از نظر سلامت مواد غذایی و پروتئینی تامین کنیم.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل با قدردانی از نهاد‌ها و دستگاه‌هایی که در اجرای این طرح مشارکت و همکاری داشته‌اند، گفت: به مردم این اطمینان را می‌دهیم که با توجه به اهمیت و حساسیت بحث سلامت اقلام غذایی و پروتئینی اهتمام ویژه‌ای برای جلوگیری از تخلفات در این حوزه داریم که باید نهادهای متولی امر به ویژه دامپزشکی و شبکه بهداشت نیز به صورت ویژه در این مسائل ورود پیدا کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *