این مورچه های جادویی عسل درست می کنند! +تصاویر
این مورچه ها شهد گل ها را در شکم خود ذخیره می کنند و به دایره های کروی کوچک به اندازه ی یک حبه انگور درخشان و شفاف متمایل به زرد تبدیل می شوند و به سمت کلونی های خود می روند. مورچه های کارگر در کلونی از مورچه های عسل به عنوان منبع غذا استفاده می کنند. روش کار آنها به این شکل است که ...
به گزارش گروه
فضای مجازی ، مورچه ی عسل یا مورچه ی گلدان عسل Honeypot Ant نوعی مورچه است که در مناطق بیابانی استرالیا، مکزیک، آفریقای جنوبی، کالیفرنیا و...دیده می شوند.
مورچه های عسل را می توان از شاهکارهای آفرینش نام برد. آنها در موسم باران شهد و عصاره ی گل ها و گیاهان موجود در صحرا و یا فضولات برخی حشرات انگلی روی برگ ها را (که پر از مواد قندی می باشند) همانند زنبورها می مکند.
این مورچه ها شهد گل ها را در شکم خود ذخیره می کنند و به دایره های کروی کوچک به اندازه ی یک حبه انگور درخشان و شفاف متمایل به زرد تبدیل می شوند و به سمت کلونی های خود می روند.
روش کار آنها به این شکل است که پس از ذخیره ی شهد خود را به صورت وارونه درون لانه ها آویزان می کنند و در فصول زمستان و خشکسالی، به عنوان منبع غذایی سایر مورچه ها مورد استفاده قرار می گیرند.
اگر یکی از این مورچه ها بر اثر سنگینی از حالت آویزان خارج شده و بیفتد، مورچه های کارگر او را دوباره از سقف لانه آویزان می کنند. هر مورچه ی عسل بیش از ۸ برابر وزن خود عسل حمل می کند و گاهی ممکن است به دلیل حجم زیاد عسل بمیرند.
مورچه های گرسنه دهان خود را به دهان مورچه ی عسل می چسبانند و مورچه ی سوم شکم مورچه ی عسل را با فشار منقبض می کند تا یک قطره عسل به دهان مورچه ی گرسنه بریزد.
برخی از بومیان استرالیا این مورچه ها را به عنوان شکلات می خورند و برای آنها یک نوع نماد و سمبل فرهنگ بومی نیز به شمار میرود.
در این گزارش تصاویر جالبی از این مورچه های خاص و منحصر به فرد را خواهید دید.
مورچه های عسل را می توان از شاهکارهای آفرینش نام برد. آنها در موسم باران شهد و عصاره ی گل ها و گیاهان موجود در صحرا و یا فضولات برخی حشرات انگلی روی برگ ها را (که پر از مواد قندی می باشند) همانند زنبورها می مکند.
این مورچه ها شهد گل ها را در شکم خود ذخیره می کنند و به دایره های کروی کوچک به اندازه ی یک حبه انگور درخشان و شفاف متمایل به زرد تبدیل می شوند و به سمت کلونی های خود می روند.
روش کار آنها به این شکل است که پس از ذخیره ی شهد خود را به صورت وارونه درون لانه ها آویزان می کنند و در فصول زمستان و خشکسالی، به عنوان منبع غذایی سایر مورچه ها مورد استفاده قرار می گیرند.
اگر یکی از این مورچه ها بر اثر سنگینی از حالت آویزان خارج شده و بیفتد، مورچه های کارگر او را دوباره از سقف لانه آویزان می کنند. هر مورچه ی عسل بیش از ۸ برابر وزن خود عسل حمل می کند و گاهی ممکن است به دلیل حجم زیاد عسل بمیرند.
مورچه های گرسنه دهان خود را به دهان مورچه ی عسل می چسبانند و مورچه ی سوم شکم مورچه ی عسل را با فشار منقبض می کند تا یک قطره عسل به دهان مورچه ی گرسنه بریزد.
برخی از بومیان استرالیا این مورچه ها را به عنوان شکلات می خورند و برای آنها یک نوع نماد و سمبل فرهنگ بومی نیز به شمار میرود.
در این گزارش تصاویر جالبی از این مورچه های خاص و منحصر به فرد را خواهید دید.
منبع: تابناک
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *