صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شب قدر فرصتی بی‌نظیر برای بخشش گناهان است/ پشتکار بی‌نظیر پیامبر (ص) برای عبات در دهه آخر ماه رمضان

۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۲:۲۵
کد خبر: ۳۱۸۷۷۶
یک کارشناس مذهبی با اشاره به پشتکار بی‌نظیر پیامبر اکرم (ص) برای عبادت در دهه آخر ماه رمضان، از شب قدر به عنوان فرصتی بی نظیر برای بخشش گناهان سخن گفت.
محمدرضا کربلایی کارشناس مذهبی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: یکی از مهم‌ترین خصوصیت‌های ماه مبارک رمضان ، باز بودن درهای رحمت الهی به روی بندگان است و براساس آنچه در روایت‌ها آمده ، درهای رحمت خداوندی تا آخرین شب از این ماه به روی افراد باز است.

وی ادامه داد: باز بودن درهای رحمت الهی در ماه رمضان، در شب‌های قدر به اوج خود می‌رسد و بر اساس نکته‌ای که روی آن تأکید شده، دعا در شب‌های قدر نباید فراموش شود چرا که خداوند در این شب‌ها توجهی ویژه به انسان دارد و بیشتر افرد نیز در شب‌های قدر، شب زنده‌دار هستند از این رو زمان ویژه‌تری را به عبادت با پروردگار اختصاص می‌دهند.

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: امام صادق (ع) در حدیثی چنین فرموده‌اند که در شب‌های قدر دعای دعا کننده مستجاب و حاجت‌هایش برآورده می‌شود. بنابراین شایسته است دینداران در شب‌های قدر بسیار بیشتر از شب‌های دیگر به راز و نیاز با پروردگار بپردازند چرا که شب‌های قدر تنها یک مرتبه در طول سال اتفاق می‌افتد.

وی در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان انسان‌ها همچنین قرآن را به سر می‌گیرند و با قسم دادن خداوند، اهل بیت (ع) و معصومان (ع) از پروردگار درخواست می‌کنند تا حاجت‌هایشان برآورده شود و خدا به بهترین شکل ممکن تقدیر آن‌ها را در شب‌های قدر برای یک سال آینده رقم بزند.

کربلایی توضیح داد: شب قدر فرصت بی‌مانندی برای بخشیده شدن گناهان انسان است و پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند: هر کس از شب قدر محروم شود، از تمامی خیرات بی نصیب شده است. همچنین حضرت محمد (ص) درخصوص احیا و شب زنده‌داری در شب قدر فرموده‌اند: " کسی که شب قدر را زنده بدارد، عذاب تا سال آینده از او روی می‌گرداند."

 وی خاطرنشان کرد: حضرت علی (ع) درباره خاتم پیامبران (ص) به این موضوع اشاره کرده‌اند که ایشان در دهه پایانی ماه مبارک رمضان به صورت جدی آماده عبادت پروردگار می‌شدند و اعضای خانواده خود را در شب بیست و سوم ماه میهمانی خدا بیدار نگاه می‌داشتند و اگر فردی به خواب رفته بود ، به روی او آب می‌پاشیدند تا بیدار شود و شب قدر را زنده نگاه دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *