صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حملات سایبری خرابکارانه آمریکا به سایت‌های هسته‌ای ایران

۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۴:۳۹
کد خبر: ۳۱۸۳۷۱
نیویورک تایمز در گزارشی فاش کرد که سلاح‌های سایبری روبه گسترش آمریکا در طول سال‌های اخیر سانتریفیوژهای ایران را دچار اختلال کرده و با نفوذ در سیستم‌های کامپیوتری کره شمالی در آزمایش‌های موشکی این کشور مشکلاتی را ایجاد کرده‌اند.
به گزارش گروه بین‌الملل ، پایگاه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت: سلاح‌های سایبری روبه گسترش آمریکا در طول سال‌های اخیر سانتریفیوژهای ایران را دچار اختلال کرده و با نفوذ در سیستم‌های کامپیوتری کره شمالی در آزمایش‌های موشکی این کشور مشکلاتی را ایجاد کرده‌اند اما اقدامات آنها درباره گروه تروریستی داعش ناامیدکننده بوده است.

این پایگاه خبری آمریکایی نوشت: مقامات آمریکایی می‌گویند از زمانی که به سرویس‌های سلاح سایبری خود را برای یک هدف دست نیافتی (اینترنتی که در اختیار داعش قرار دارد) آموزش داده‌اند، به طور مداوم نتایج ناامید کننده بوده و تأثیر این تسلیحات سایبری در مبارزه با اینترنتی که گروه تروریستی داعش از آن معمولا برای تبلیغات و عضوگیری استفاده می‌کند بسیار کم بوده است.

در ادامه این گزارش آمده است: از زمانی که پنتاگون اعلام کرد که مسیر جدیدی را برای مبارزه با داعش به کار گرفته که شامل حملات سایبری نیز است بیش از یک سال می‌گذرد؛ مأموریت این حملات سایبری مشخص بوده است: ایجاد اختلال در ارتباطات داعش، جلوگیری از عضوگیری اینترنتی این گروه و نیز تبلیغات، اما اخیرا معلوم شده است که اقدامات و حملات سایبری آمریکا در این راستا هیچ نتیجه‌ای در بر نداشته است.

این پایگاه آمریکایی در ادامه نوشت: این نتایج نشان دهنده این است که تسلیحات سایبری آمریکا با محدودیت‌های زیادی مواجه شده و مقامات آمریکایی به این فکر افتاده‌اند که اقداماتی را در این راستا انجام دهند.

به نقل از «جاشوا گلتزر»، مدیر ارشد بخش ضد تروریسم امنیت ملی آمریکا، در این گزارش آمده است: به طور کلی حسی از ناامیدی در عملیات سایبری آمریکا علیه گروه تروریست‌های داعش وجود دارد.



برچسب ها: حمله سایبری

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *