صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ریختن پشم گوسفند در حلیم ثابت نشد/ احتمال ریختن سیرابی و آرد در حلیم

۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۹:۴۰
کد خبر: ۳۱۸۲۴۹
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: براساس شکایتهای مردمی مبنی بر وجود پشم گوسفند در حلیم، مجبور به اعلام هشدار شدیم، اما این موضوع ثابت نشد.
مهران ولایی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه گفت: بر اساس شکایت مردم مبنی بر وجود مواد سلولزی مانند پشم و پنبه در حلیم موجب ایجاد بیماری گوارشی درآنها شده و عوارضی چون اسهال و استفراغ را به همراه داشته است که منجر به بستری موقت برخی از شهروندان شده است، اقدام به هشدار دادن به مردم در خصوص این موضوع کردیم. 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: پس از اعلام این شکایت برای بررسی وارد عمل شدیم اما به دلیل اینکه موارد ادعایی  دستفروش بودند، نتوانستیم حلیم را آزمایش کنیم. به همین دلیل موضوع وجود پشم و پنبه در حلیم ها به اثبات نرسید. 

وی افزود: متاسفانه در ایام ماه رمضان بازار آش و حلیم داغ است و برخی از سودجویان در محله‌های شلوغ اقدام به فروش این محصولات می‌کنند. این درحالی است که مکان مشخصی برای فروش حلیم و آش وجود نداشته و به دلیل عدم وجود پروانه صنفی و مکان مشخص در قبال شکایت مردمی ، بازرسی با مراجعه به محل‌های مربوطه شواهدی مبنی بر وجود این مواد به دست نمی‌آورند تا با نمونه برداری از حلیم مشکوک به این مواد به شکایت مردم رسیدگی شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خاطر نشان کرد: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو بر کارخانه‌های غذا و برندهای معروف مواد غذایی نظارت می‌کنند. همچنین اماکنی که دارای پروانه ساخت و مجوز هستند مورد نظارت مسئولین قرار می‌گیرند.

به گفته ولایی بر این اساس شکایت‌هایی داشته‌ایم که به جای فرآورده‌های گوشتی از فرآورده‌های بدون کیفیت در حلیم استفاده شده است و گاهاً از پوست وسیرابی به شکل میکس در حلیم استفاده شده ودر مواردی نیز از آرد به عنوان تقلب در این محصولات بهره برداری می‌شد. در این شرایط اگر بخواهیم کاملا تشخیص این شکایت‌ها عملی شود باید محتویات اصلی حلیم در بافت شناسی مورد بررسی قرار گرفته و به کاتولوژی ارسال شود.

وی عنوان کرد: مردم باید از مواد غذایی که دارای پروانه ساخت و بسته بندی معتبر هستند یا از مغازه‌های دارای  پروانه صنفی معتبر یا رستوران‌های مجوز دار خرید کنند که در صورت بروز مشکل قابلیت پیگیری از جانب ناظران مربوطه وجود داشته باشد. یعنی مکان خریداری مشخص و امکان آزمایش بر روی محصول ارائه شده وجود داشته باشد بر این اساس توصیه می شود مردم به هیچ وجه از مراکز غیر معتبر و بی اعتبار همچون دستفروشان مواد غذایی چون آش و حلیم را خریداری نکنند.

انتهای پیام/ 

برچسب ها: شکایت آش رمضان حلیم

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *