بودجه بخش درمان سازمان تامین اجتماعی ١٩ هزار میلیارد تومان است
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی گفت: برای سال ٩٦ حدود ١٩ هزار میلیارد تومان بودجه برای بخش درمان پیش بینی شده است.
به گزارش گروه جامعه ، محمدعلی همتی در مراسم اولین گردهمایی بسیج جامعه پزشکی سازمان تامین اجتماعی با اشاره بر اینکه مهمترین خدمات بسیج جامعه پزشکی حفظ و نگهداشت نیروهای ایثارگری است، افزود: جامعه پزشکی در طول ٨ سال جنگ تحمیلی خدمات شایانی ارائه دادند و در برهه ٨ ساله جنگ ایران و عراق تیم پزشکی به خط مقدم اعزام میشدند. در دوران جنگ اساسا در حوزه پزشکی مشکلی نداشتیم.
همتی عنوان کرد: بیش از ٦٠ برنامه عملیاتی در حوزه درمان سازمان تامین اجتماعی در دستور کار داریم و ٢٣ برنامه در بخش IT سازمان پیش بینی شده است.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با اشاره به حذف دفترچه درمانی تامین اجتماعی در مراکز درمانی ملکی این سازمان بیان کرد: در آغاز این طرح در ١٠ استان پرونده دفترچه درمان بسته شد.
وی عنوان کرد: در مجموع در ٣٦٠ مرکز درمانی و ٨٢ بیمارستان این سازمان نسخه الکترونیکی اجرایی شد و اعلام آمادگی میکنیم که به صورت سراسری در کل کشور نسخه الکترونیکی را توزیع کنیم و دفترچه درمان حذف شود.
همتی گفت: یکی از مهمترین گام هایی که دولت برداشته در خصوص طرح تحول نظام سلامت است که در همین راستا هم حمایتهای کارشناسی و هم مالی از سوی سازمان تامین اجتماعی شده است.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: آنچه که لازم است مسئولان به آن توجه ویژهای داشت، کنترل هزینههای نظام سلامت است.
مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان تهران:
راه اندازی سیستم پکس یک خدمت مهم درمانی است
مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان تهران و مسئول بسیج جامعه پزشکی سازمان تامین اجتماعی در این گردهمایی گفت: از سال ١٣٧٤ شورای بسیج پزشکی تشکیل شد و در این شورا به اعضا آموزشهایی در خصوص بحرانها و بلاهای طبیعی داده شد که در همین راستا تعامل تنگاتنگی با اعضا داریم.
محمد تقی خسروانی مقدم افزود: یکی از اقدامات مهم در حوزه درمان سازمان تامین اجتماعی، حذف دفترچه درمان از مراکز ملکی است.
وی بیان کرد: در ادامه راه مراکز غیر ملکی به این سیستم متصل میشوند و از این پس علاوه برمراکز ملکی، در مراکز غیر ملکی در آیندهای نزدیک موضوع دفترچه درمان به کل حذف و با کارت ملی پذیرش بیمار انجام میشود.
خسروانی مقدم گفت: مهمترین خدمات به جامعه پزشکی راه اندازی سیستم پکس است که از این پس عکسهای رادیولوژی و تصویربرداری بیماران از راه دور و به صورت مجازی بررسی و نتیجه و جواب عکس اعلام میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *