اظهار تعجب استاد هندی از توجه رهبری به شعر/ خاطره بازیگر سینما از پدرش درباره زیارت/ جایز ادبی ۲۰۱۷ آلمان نصیب نویسنده ایرانی شد
اظهار تعجب استاد هندی از توجه رهبری به شعر، خاطره بازیگر سینما از پدرش درباره زیارت، جایز ادبی ۲۰۱۷ آلمان نصیب نویسنده ایرانی شد و تاکید آژانسهای ژاپنی به مسافران که با راهنمای گردشگری صنایع دستی نخرید از اخباری است که صفحه فرهنگ رسانهها امروز به آنها اختصاص دارد.
به گزارش گروه فضای مجازی ، اظهار تعجب استاد هندی از توجه رهبری به شعر، خاطره بازیگر سینما از پدرش درباره زیارت، جایز ادبی ۲۰۱۷ آلمان نصیب نویسنده ایرانی شد و تاکید آژانسهای ژاپنی به مسافران که با راهنمای گردشگری صنایع دستی نخرید از اخباری است که صفحه فرهنگ رسانهها امروز به آنها اختصاص دارد.
اظهار تعجب استاد هندی از توجه رهبری به شعر
تسنیم: اخلاق آهن، استاد دانشگاه جواهر لعل نهرو هندوستان با اشاره به حضورش در دیدار امسال شاعران با رهبر معظم انقلاب گفت که چندینبار برای شرکت در شبهای شعر مختلف به ایران سفر کردهام، اما این اولینبار است که در جلسه نیمه رمضان شاعران با رهبر معظم انقلاب که مجلس خاصی است، شرکت میکنم. این جلسه بزرگترین مجمع شاعران ایران است. از سوی دیگر، معمولاً مسئولان کشوری به این صورت به شعر توجه نمیکنند. اینکه رهبر معظم انقلاب هرساله جلسهای را به شعر اختصاص میدهند، برایم جالب است. رهبر یک ملت خودش در جلسه حضور دارد و شعرها را میشنود و نکاتی را ارائه میدهد، این برایم جذاب بود؛ از این رو تصمیم گرفتم که برای شرکت در این جلسه به ایران سفر کنم. در هند هستند کسانی که علاوه بر اینکه به دیگر زبانها تسلط دارند، به فارسی نیز شعر میگویند. به این صورت که شاعرانی هستند به زبان اردو تسلط دارند، اما به فارسی نیز شعر میگویند. جلسات اینچنینی میتواند مایه همبستگی و دلگرمی شاعرانی شود که به زبان فارسی علاقه دارند و در این زمینه فعالیت میکنند.
خاطره بازیگر سینما از پدرش درباره زیارت
فارس: رضا کیانیان بازیگر سینما و تلویزیون و عکاس که بزرگشده مشهد است، در پاسخ به این پرسش که چطور میشود از مفهوم زیارت عکس گرفت و آن را دوبارهسازی کرد، گفت که یک زمانی به مرحوم پدرم میگفتند خیلی وقت است که نتوانستهایم به مشهد بیاییم و زیارت برویم. ایشان میگفت: «پیش منی، در یمنی / در یمنی، پیش منی». میگفت: در واقع امام رضا (ع) باید در قلبتان باشد و در قلبت زیارتش کنی! ساختمان که زیاد اهمیتی ندارد. مثل همان داستان کعبهای که مولانا مطرح کرده است؛ بنابراین مفهوم گسترده زیارت مهم است و امیدوارم این مفهوم به عکاسی کشیده شود، یعنی کانسپت وارد عکاسی شود که خیلی هم جالب خواهد بود.
تاکید آژانسهای ژاپنی به مسافران؛ از اصفهان با راهنمای گردشگری صنایع دستی نخرید!
مهر: مصطفی شفیعی شکیب گفت که در جامعه تورگردانان افرادی که تورهای گردشگری ژاپنی را بر عهده میگیرند؛ میگویند که تاکید آژانسهای ژاپنی برای این است که عدهای از راهنمایان گردشگری هنگام سفر تورهای خارجی به اصفهان آنها را به فروشگاههایی میبرند که از قبل با آنها توافق کرده تا صنایع دستی خریداری شده توسط آنها را با قیمتی بیشتر عرضه کنند و در کنارش سوبسیدی نیز برای راهنمایان در نظر بگیرند این سوبسید به حدی است که ممکن است گردشگر به کشور خود مراجعه کرده و متوجه شود همان جنس در کشورش بسیار ارزانتر بوده است. گردشگران بیشتر ترجیح میدهند که از تهران صنایع دستی خریداری کنند ما به فروشگاههای صنایع دستی در اصفهان و یا تهران اعلام میکنیم حد المقدور نرخ کالاها را روی آنها بزنند تا مسافر با اطمینان بیشتری خریداری کند. از سوی دیگر داشتن راهنما نرخ تورها را بالا میبرد و موجب میشود صنایع دستی خریداری شده بسیار گرانتر برای مسافران خارجی تمام شود. اکنون با توجه به تاکید آژانسهای ژاپنی ما تلاش میکنیم که یک روز از وقت مسافران ژاپنی را آزاد در نظر بگیریم تا خودشان برای خرید به هر مکانی که مد نظر دارند بروند. این موضوع نه تنها برای گردشگران ژاپنی بلکه در نظر داریم برای همه گروههای گردشگری خارجی انجام دهیم، چون با نارضایتی کارگزاران و مسافران مواجه شده ایم. برخی دیگر از آژانسهای خارجی اعلام میکنند که اصلا نمیخواهند راهنمای گردشگری داشته باشند، چون آنها از فروشگاههای صنایع دستی بابت بردن مسافر به آنجا تا ٥٠ درصد هم سوبسید میگیرند برخی هم میخواهند راهنمای کشور خودشان تور آنها را راهنمایی کند این اتفاق خوبی نیست چراکه این اشتباهات تنها از سوی برخی از افراد انجام میشود و بسیاری دیگر از راهنمایان گردشگری در ایران اخلاق حرفهای دارند و نباید در حوزه کاری آنها خدشهای وارد شود. ما به دنبال این هستیم تا برای رفع این مشکل راه حلی پیدا کنیم. تعداد اندکی از راهنمایان هستند که تلاش میکنند نرخ تورها را تغییر دهند به عنوان مثال به رستوران دار میگویند غذای ٣٥ هزار تومانی را ٤٠ هزار تومان حساب کنند در آن صورت اضافه نرخ را برای خودشان برمی دارند و یا غذای اصلی ٢٥ هزار تومان شده و سالاد بوفه را ٣٥ هزار تومان اعلام میکنند وقتی میگوییم چطور ٢٧ نفر در رستوران غذا خورده اند و صورت حساب یک میلیون و ٨٠٠ هزار تومان شده به ما میگویند مگر در ایران زندگی نمیکنید؟! همه این مسایل موجب میشود که هم برخی افراد چهره دیگران را تخریب کنند و هم برای آژانس دار و مسافر مشکل ایجاد شود. به همین منظور پیگیر بررسی این موضوع خواهیم شد.
نویسنده تبریزی برنده جایزه ادبی ۲۰۱۷ آلمان
ایرنا: تارنمای خبری «لیب پروم» نوشت: رای گیری برای تعیین برنده جایزه ادبی ۲۰۱۷ به پایان رسید و خوشحالیم اعلام کنیم که خانم فریبا وفی نویسنده ایرانی به عنوان برنده نهایی معرفی میشود. گزارش تارنمای آلمانی حاکی است خانم وفی با رمان ' ترلان' که ترجمه آلمانی آن در سال ۲۰۱۵ توسط انتشارات زوویت منتشر شد، بیشترین آرای خوانندگان را کسب کرد و برنده این جایزه شد. داستان 'ترلان' که فریبا وفی با آن جایزه ادبی ۲۰۱۷ آلمان را کسب کرد، به سقوط رژیم پهلوی و تحولات بعد از آن اشاره دارد. ترلان جوان به دنبال یافتن مسیر خود در وضعیت متحول شده اوایل انقلاب است. قرار است مراسم اهدای جایزه به خانم وفی در نمایشگاه کتاب پیش روی فرانکفورت آلمان به وی اهدا شود. وفی، اولین داستان جدی خود را با نام «راحت شدی پدر» در سال ۱۳۶۷ در مجله آدینه چاپ کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *