صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نماز و دعای روز شانزدهم ماه رمضان/ روزه ماه رمضان با هیچ زمان دیگری قابل مقایسه نیست

۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۳:۰۲
کد خبر: ۳۱۷۶۰۴
یک کارشناس مذهبی با اشاره به نماز و دعای روز شانزدهم ماه رمضان، گفت: روزه ماه رمضان با هیچ زمان دیگری قابل مقایسه نیست.
سلمان محمدی کارشناس مذهبی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: در بیشتر روایت‌ها همواره بر ثواب افطاری دادن به روزه‌داران تأکید شده است اما نباید از ثواب سحری خوردن در سحرهای ماه مبارک رمضان غافل شد.

وی ادامه داد: پیامبر اکرم (ص) نیز در بسیاری از روایت‌ها بر اهمیت سحری خوردن تأکید کرده‌اند و فرموده‌اند: «فرق میان روزه ما و روزه اهل کتاب، سحری کردن است. سحری کنید زیرا در سحری‌ها برکت است.» 

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: همچنین بر اساس آنچه که در منابع تاریخی بر آن تأکید شده، کسی که یک روز از ماه رمضان را غیر از رخصت و بیماری بخورد، اگر تمام عمر خود را روزه قضا بگیرد که آن را جبران کند، نمی‌تواند.

وی در ادامه به صحبت‌های خود اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین دلایلی که خداوند روزه گرفتن را در ماه مبارک رمضان واجب کرده، این است که روزه نیمی از صبر است به همین دلیل مؤمن با آمدن ماه رمضان خوش می‌شود و با روزه‌ گرفتن، صبور بودن در مسیر زندگی را تمرین می‌کند.

محمدی یادآور شد: همچنین بر اساس نقل مشهور در روایات، خداوند کسی را که به‌خاطر او یک روز روزه می‌گیرد، به اندازه 70 سال از آتش دوزخ دور می‌کند. همچنین حضرت محمد (ص) فرموده‌اند: درهای آسمان در اولین شب ماه رمضان گشوده می‌شود و تا آخرین شب بسته نمی‌شود.

وی افزود: تلاوت قرآن کریم در ماه مبارک رمضان خیلی زیاد است به‌گونه‌ای که امام رضا (ع) می‌فرمایند: «کسی که در ماه رمضان آیه‌ای از قرآن را بخواند مانند کسی است که در دیگر ماه‌ها تمام قرآن را خوانده باشد.»

این کارشناس مذهبی توضیح داد: خواندن دعای شانزدهمین روز از ماه رمضان در این روز ثواب بسیاری دارد:

"بسم الله الرحمن الرحیم 

اللهمّ وَفّقْنی فیهِ لِموافَقَةِ الأبْرارِ وجَنّبْنی فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وأوِنی فیهِ بِرَحْمَتِکَ الى دارِ القَرارِبالهِیّتَکِ یا إلَهَ العالَمین. 

خدایا توفیقم ده در آن به سازش کردن نیکان ودورم دار در آن از رفاقت بدان وجایم ده در آن با مهرت به سوى خانه آرامش به خدایى خودت اى معبـود جهانیان."

وی خاطرنشان کرد: خواندن نمازی 12 رکعتی که در هر رکعت سوره حمد و دوازده مرتبه سوره تکاثر خوانده شود در شب شانزدهم ماه رمضان از ثواب بسیاری برخوردار است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *