صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تولید بیش از 203 میلیون بشکه میعانات گازی در مجتمع گاز پارس جنوبی

۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۹:۱۴
کد خبر: ۳۱۷۴۶۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
مجتمع گاز پارس جنوبی طی سال گذشته 203 میلیون بشکه میعانات گازی، 28 میلیارد مترمکعب گاز ترش، یک میلیون تن بوتان و نزدیک به 1.6 میلیون تن پروپان تولید کرد.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، مسئول برنامه‌ریزی صادرات مایعات و میعانات گازی مجتمع گاز پارس جنوبی با بیان اینکه در سال گذشته 146 میلیارد و 740 میلیون متر مکعب گاز از مخزن مشترک پارس جنوبی برداشت شده است، گفت: پارسال نزدیک به 125 میلیارد متر مکعب گاز شیرین در این مجتمع تولید و به مبادی مصرف ارسال شده است.

عبدالرحمن صالحی افزود: سال گذشته بیش از 28 میلیارد متر مکعب گاز ترش از طریق خط پنجم سراسری به پالایشگاه‌های داخلی مجتمع، پالایشگاه‌های فجرجم، ایلام، بیدبلند و چاه‌های نفت آغاجاری ارسال شده است.

وی در ادامه گفت: این مجتمع سال گذشته یک میلیون و 4 هزار و 975 تن بوتان تولید کرده که 899 هزار و 867 تن آن صادر و 72 هزار و 708 تن آن نیز به پتروشیمی جم تحویل شده است.

به گفته صالحی: میزان پروپان تولیدی مجتمع نیز یک میلیون و 642 هزار و 398 تن بوده که یک میلیون و 618 هزار و 437 تن آن صادر شده است.

مسئول برنامه‌ریزی صادرات مایعات و میعانات گازی دیسپچینگ همچنین میزان تولید میعانات گازی را 203 میلیون و 21 هزار و 458 بشکه اعلام کرد و گفت: سال گذشته 154 میلیون و 295 هزار و 311 بشکه میعانات گازی صادر و 46 میلیون و 444 هزار و 674 بشکه نیز به مبادی داخلی تحویل شده است.

صالحی میزان گوگرد دانه‌بندی شده پالایشگاه‌های پارس جنوبی را 521 هزار و 753 تن بیان کرد و گفت: از این میزان 520 هزار و 888 تن آن صادر شده است.

گفتنی است با راه‌اندازی و تکمیل فازهای جدید پارس جنوبی میزان تولیدات این مجتمع بیش از پیش افزایش خواهد داشت و محصولات پالایشگاه‌های آن به‌صورت مستقیم و غیر مستقیم تأمین‌کننده مواد اولیه صنایع مختلف از جمله پتروشیمی‌ها، پالایشگاه‌ها، صنایع پلاستیک‌سازی، صنایع شیمیایی و ... خواهند بود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *