ایجاد مشکلات ارتوپدی مادرزادی با مصرف خودسرانه دارو در مادران باردار
دبیر علمی سمینار بازسازی استخوان و نسج نرم در ارتوپدی گفت: مصرف خودسرانه دارو در مادران باردار به ویژه در ۳ ماهه اول بارداری میتواند سبب بروز مشکلات ارتوپدی در جنین شود.
وی افزود: هدف ما از برگزاری این کنگره افزایش آگاهی همکاران در ارتباط با ضایعات نسج نرم و استخوان در ارتوپدی و روشهای نوین برای درمان آنها است همچنین جایگاه ایران در حوزه ارتوپدی باتوجه به تعداد عملهای جدیدی که انجام میشود به روز بوده آنها پیشرفت قابل توجهی دارد.
دبیر علمی سمینار بازسازی استخوان و نسج نرم در ارتوپدی گفت: از شایعترین بیماری در حوزه ارتوپدی تروماها به خاطر حوادث ترافیکی، آرتروزهای مفاصل و ضایعات مادرزادی که در طول رشد نوزاد به وجود میآید.
وی با اشاره به اینکه عمده مشکلات ارتوپدی تروما است، عنوان کرد: هرچه که بتوانیم فرهنگ عمومی را بالا ببریم، قوانین محکم تر، ایمنی بیشتری و آگاهی بهتر داشته باشیم از آسیبها و مشکلات ترومایی همچون حوادث و تصادفات ترافیکی پیشگیری کنیم تختهای بیمارستانی خلوتتر شده و همکاران ارتوپدی ما فشار کاری کمتری را دارند.
رضوی پور با بیان اینکه در دوران جنینی یک سری از بیماریهای ارتوپدی به وجود میآید، اضافه کرد: بیشتر اختلالات مادرزادی در هفته ۶ تا ۸ جنینی به وجود میآید و ناشی از مصرف داروها، نداشتن اطلاع خانمها از بارداری خود و در معرض اشعه قرار گرفتن مادران باردار است.
وی ادامه داد: در ۳ ماهه اول مادران باردار در مصرف دارو باید دقت داشته باشند و به هیچ عنوان مصرف خودسرانه دارو را نداشته و این مدضوع تحت نظر پزشک باشد.
گفتنی است؛ سمینار بازسازی استخوان و نسج نرم در ارتوپدی ۲۲ تیرماه سال جاری با حضور صاحبنظران و اساتید این حوزه در هتل سالاردره مازندران برگزار میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *