صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آیا می دانید داشتن اتاق مشترک کودکان و والدین دلیلی برای کم‌خوابی است؟!

۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۳:۰۱
کد خبر: ۳۱۶۴۳۹
تحقیقات جدید نشان می‌دهد کودکانی که در اتاق والدین می‌خوابند، دچار کم‌خوابی می‌شوند.
به گزارش گروه فضای مجازی،  محققان در پژوهش‌های پیشین خود دریافتند که خوابیدن پدر و مادر و کودک در یک اتاق مشترک باعث بی‌خوابی یا کم خوابی والدین می‌شود اما در این پژوهش جدید مشخص شد که این امر در مورد کودکان نیز صدق می‌کند.

این مطالعه جدید نشان می‌دهد که کودکان بالای شش ماه که دارای اتاق مشترک با والدین خود هستند، 40 دقیقه از خواب شبانه خود را از دست می‌دهند.

آنها به دلیل عادت به حضور پدر و مادر، توانایی آرام شدن به تنهایی را نداشته و دچار بی‌خوابی می‌شوند که این بی‌خوابی در نهایت منجر به کج‌خلقی و چاقی در آنها می‌شود.

مطالعه جدید نشان می‌دهد که متوسط ​​خواب شبانه‌ کودکان 9 ماهه که به تنهایی می‌خوابند تقریبا 10 ساعت و نیم است.

این در حالی است که خوابیدن در اتاق والدین، ساعت خواب کودکان را به 9 ساعت و 47 دقیقه کاهش می‌دهد.

این امر به این دلیل است که این کودکان 4 برابر بیشتر احتمال دارد که در طول خواب شبانه و به دلیل ناآرامی به تختخواب والدین بروند.

پژوهش جدید که در مجله Paediatrics منتشر شده نشان می‌دهد که کودکان زیر شش ماه به دلیل جلوگیری از "سندرم مرگ ناگهانی نوزاد"( sudden infant death syndrome) باید با والدین خود در یک اتاق مشترک بخوابند.

اما یکی از محققان این پژوهش به نام دکتر لن پول از دانشگاه پنسیلوانیا در مورد کودکانی با سن بیشتر اظهار کرد: نوزادان در طول خواب شبانه، به فواصل زمانی کوتاه از خواب بیدار می‌شوند که اگر در کنار والدین باشند، به دلیل توجه آنها نمی‌توانند مجددا به خواب بروند و دچار بی‌خوابی می‌شوند.

این در حالی است که اگر آنها به طور مستقل و به تنهایی بخوابند، پس از هر بار بیدار شدن مجددا سعی می‌کنند که به خواب بروند.

در این مورد حضور پدر و مادر باعث می‌شود که نوزاد به جای آرام شدن و به خواب رفتن مجدد، به توجه پدر و مادر و پاسخ آنها عادت کند و برای به خواب رفتن دوباره نیازمند یک تعامل پیچیده و طولانی مدت مانند در آغوش گرفته شدن و یا تغذیه شدن باشد.

 
منبع: ایسنا

انتهای پیام/

برچسب ها: روانشناسی کودک

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *