صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«شورش آرام» اعضای دولت آمریکا در مخالفت با ترامپ

۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۰:۰۲
کد خبر: ۳۱۶۳۲۲
پایگاه «نیویورک تایمز» در گزارشی نوشت که برخی از اعضای دولت آمریکا همزمان با افزایش تنش با دونالد ترامپ در حال انجام یک «شورش آرام» هستند.
به گزارش گروه بین‌الملل ، پایگاه «نیویورک تایمز» در گزارشی نوشت که برخی از اعضای دولت آمریکا همزمان با افزایش تنش با دونالد ترامپ در حال انجام یک «شورش آرام» هستند.


نیویورک تایمز می‎نویسد: در حالی که ترامپ به دنبال اتحاد با دیگر کشورهاست برخی از دیپلمات‌های ارشد دولت آمریکا آشکارا در حال مخالفت و جدا شدن از وی هستند که این امر نوعی شورش آرام به حساب می‌آید.

«دیوید رنک» کاردار سفارت آمریکا در چین به کارکنان خود اعلام کرد که قادر به دفاع از تصمیم ترامپ در راستای خروج از پیمان آب و هوایی پاریس نیست و بعد از اعلام این مطلب از سمت خود استعفا داد.


تنها یک روز پیش از اقدام کاردار آمریکا در چین، «لوئیس لوکنز»، سفیر آمریکا در لندن، نیز در پی حمله تروریستی با انتشار پیامی در صفحه توییتر حمایت خود از «صادق خان» شهردار لندن را اعلام کرد؛ این در حالی است که ترامپ پیش از این در صفحه توییتر صادق خان را هدف حملات لفظی خود قرار داده بود.

ماه قبل نیز «دانا شل اسمیت»، سفیر آمریکا در قطر، با انتشار پیامی در صفحه توییتر خود به اخراج مدیر اف.بی.آی از سوی ترامپ واکنش نشان داد.


پیش از این نیز در ماه ژانویه و در پی امضای دستور اجرایی منع ورود مهاجران از 7 کشور مسلمان به آمریکا از سوی ترامپ، وزارت خارجه این کشور صحنه مقاومت در برابر تصمیم ترامپ شده و 1000 نفر از کارکنان این وزارت‌خانه با امضای طوماری خواستار لغو ممنوعیت صدور ویزا برای مهاجران این 7 کشور شدند و با خروج دسته‌جمعی بسیاری از مقامات این وزارت‌خانه و همراه شدن این امر با آمار پایین استخدام، وزارت خارجه آمریکا با بحران کمبود نیرو مواجه شد.


نیویورک تایمز در گزارش خود می‌نویسد: در روزهای اخیر تنش میان کاخ سفید و هیئت‌های دیپلماتیک آمریکا علنی تر شده و به سطح  مقامات ارشد رسیده است؛ افرادی مانند رنک، لوکنز و اسمیت که چندین دهه در سیاست خارجی آمریکا حضور داشته و پست‌هایی در حد سفیر را نیز عهده‌دار بوده‌اند.


«نیکلاس برنز»، معاون امور سیاست خارجی دوران «جرج بوش» در این باره می‌گوید: این وضعیت فوق‌العاده غیر معمولی برای سرویس خارجی دولت ترامپ است، تنش در سطح دیپلمات‌های ارشد بسیار دشوارتر است زیرا لازمه شغلی آنها ایجاب می‌کند که به نمایندگی از سوی دولت بیانیه صادر کنند و گاهی این امر بدون هیچ‌گونه راهنمایی از سوی وزارت خارجه انجام می‌گیرد.















 











ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *