صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آیا سپاه مالک واقعی اسنپ است؟

۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۱:۲۹
کد خبر: ۳۱۶۱۰۹
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
تعداد نظرات: ۲ دیدگاه
باید منتظر ماند و دید که «اسنپ» آخرین استارت‌آپی است که شایعه مالکیت سپاه بر آن به گوش می‌رسد یا این قبیل شایعات برای استارت‌آپ‌های که احتمالا در آینده معرفی خواهند شد نیز در آب نمک خوابانده شده‌اند.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، متناسب با گسترش بهره‌گیری عموم مردم از تلفن‌های هوشمند در سراسر کشور، امروز بسیاری از فرصت‌های شغلی نیز در این فضا ایجاد شده است تا مردم علاوه بر استفاده‌های معمول از تلفن‌های همراه‌شان، از سایر کارکردهای گوشی هوشمندی که در اختیار دارند هم استفاده کنند.
 
علاوه بر سیستم‌های پیام رسان اینترنتی که امروز تقریبا در بیش از ۷۵ درصد تلفن‌های هوشمند کشور نصب شده و توسط مردم مورد استفاده قرار می‌گیرد، اپلیکیشن‌های مربوط به جایجایی درون شهری از جمله برنامه هایی هستند که در سال های اخیر مورد اقبال اقشار مختلف مردم قرار گرفته اند.
 
«اسنپ»، «تپسی» و «کارپینو» از جمله سرویس‌های درخواست خودرو دیجیتال برای جابجایی درون شهری است که در حال حاضر در شهرهایی، چون تهران، اصفهان و کرج راه اندازی شده اند؛ با استفاده از یکی از این ۳ اپلیکیشن، نزدیکترین خودروی عضو یکی از این شرکت‌ها در صورت تمایل، به درخواست متقاضی برای جابجایی درون شهری پاسخ مثبت می‌دهد.
 
مزایای اپلیکشن‌ها
هنوز بیش از یک سال از ترویج استفاده از اپلیکیشن هایی نظیر «اسنپ»، «تپسی» و «کارپینو» نمی‌گذرد و طبیعی است که این استارت‌آپ‌ها، برای اقبال بیشتر مردم نسبت به خودشان، باید نسبت به برنامه‌های غیردیجیتالی که هنوز هم در اختیار مردم هستند مزیت هایی داشته باشند.
 
قیمت پایین‌تر کرایه نسبت به آژانس‌ها و خودروهای در اختیار، سهولت در سفارش درخواست، امکان امتیازدهی به راننده و بهره گیری از تخفیف‌های اپلیکیشن، از جمله مزایای بهره گیری از این قبیل برنامه‌های هوشمند است.
 
شایعات مالکیت 
 
پس از استقبال عموم مردم از اپلیکیشن‌های جابجایی درون شهری، شاهد بودیم که برخی از شبکه‌های اجتماعی و سایت های غیررسمی، سپاه را به عنوان مالک شرکت اسنپ معرفی کردند؛ ادعای نادرستی که در گذشته نیز پس از شکوفایی برخی از استارت آپ ها، مسبوق به سابقه بود؛  البته ادعای اخیر در همان ابتدا توسط مدیر شرکت تاکسی‌های اینترنتی اسنپ رد شد.
 
شهرام شاهکار مدیر شرکت تاکسی‌های اینترنتی اسنپ طی مصاحبه‌ای در خصوص شایعاتی که در مورد سرمایه گذاران و وابستگی این شرکت به سپاه مطرح می‌شود این اظهارات را تکذیب کرد.
 
 
سپاه به دنبال کار اقتصادی نیست
 
چندی پیش سردار رمضان شریف مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، در خصوص شایعاتی که در مورد تصدی گری سپاه در بخش‌های خصوصی اقتصاد کشور مطرح می‌شود، گفته بود: برخلاف تبلیغاتی که صورت می‌گیرد سپاه به دنبال کار اقتصادی نیست بلکه به دنبال کار سازندگی در کشور است و اینکه دشمن این حرف‌ها را می‌زند امری طبیعی است.
 
وی با بیان اینکه اگر دشمن در راستای ضربه زدن به سپاه، بر روی موضوعاتی مثل پهپاد، رادار، موشک و شناورهای تندرو زوم کند، مردم از او نخواهند پذیرفت، تاکید کرد: دشمن فکر می‌کند که اگر در موضوع رقیب بودن سپاه با بخش اقتصادی تبلیغ کند افکار عمومی با او همراهی می‌کنند.
 
مالک واقعی 
«گروه اینترنت ایران» بزرگترین گروه کسب و کار اینترنتی در ایران است که در حال حاضر پنج کسب و کار اینترنتی را راهبری می‌کند و در حقیقت مالک آن‌ها به حساب می‌آید؛ پس از تاسیس در سال ۱۳۹۳، این گروه توانسته است تحولی بزرگ در روش خرید کاربران در کشور ایجاد کند. این گروه در حال حاضر علاوه بر «اسنپ»، «بامیلو» و «زودفود»، سامانه رزرو آنلاین هتل‌های ایران «پین‌تاپین» و سامانه جست‌وجوی هوشمند ملک «اسکانو» را نیز مدیریت می‌کند.
 
سرمایه گذاری ایرانسل در شرکت مالک اسنپ
یکم اسفند سال پیش بود که شرکت ایرانسل از سرمایه گذاری در شرکت مالک اسنپ یعنی شرکت «گروه اینترنت ایران» خبر داد.
 
علیرضا قلمبر دزفولی مدیرعامل ایرانسل، این اقدام ایرانسل را در راستای راهبرد کلان این شرکت به عنوان بزرگترین اپراتور دیتای کشور، در راه‌اندازی کسب‌وکارهای جدید در بازار پر فرصت دیجیتال کشور با هدف گسترش اشتغال و توسعه کسب‌وکارهای اینترنتی و نیز تحقق دولت الکترونیک (همراه) در راستای نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی برشمرد.
 
«گروه اینترنت ایران» نیز پس از این اقدام ایرانسل اعلام کرد: ما بسیار خرسندیم که به شرکت ایرانسل به عنوان سرمایه‌گذار خوش‌آمد می‌گوییم و امیدواریم تا با حمایت و دانش بومی ایرانسل جایگاه خود را به عنوان شرکتی پیشرو در بازار آنلاین ایران مستحکم‌تر سازیم.
 
در پایان باید منتظر ماند و دید که «اسنپ» به عنوان اپلیکیشنی که امروز در کلانشرهای مورد استفاده مردم قرار می گیرد، آخرین استارت آپی است که شایعه مالکیت سپاه بر آن به گوش می رسد یا این قبیل شایعات برای استارت آپ های که احتمالا در آینده معرفی خواهند شد نیز در آب نمک خوابانده شده اند. 
 
 

برچسب ها: سپاه اسنپ ایرانسل

نظرات بینندگان
ح
|
|
۱۴:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
صاحبش هر کی هست فقط به فکر نفع شخصی است .و راننده را در نظر نمیگیره چون...
عباس عبدی
|
|
۰۰:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۴
ایرانسل برای کیست
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *