صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه شیر برنج افغانی

۱۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۴:۰۱
کد خبر: ۳۱۶۰۶۲
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه شیر برنج افغانی را به شما آموزش دهیم .
به گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه شیر برنج افغانی را به شما آموزش دهیم .

      مواد لازم

      ۱- برنج لک ۵۰۰  گرام

      ۲- شیر تازه گاوی  چربی دار سه و نیم لیتر

     شیر را در چندین مرحله اضافه کنید .

      ۳-  ۱۰۰ الی ۱۱۰ گرام بوره

      ۴- پودر هل نیم قاشق چای خوری یا عرق گلاب

      ۵- دو الی سه قاشق قیماق ، اختیاری

       ۶ - پودر دارچین ، خلال پسته ، مربای زیاد شیرین نباشد ، میوه 

   
     طرز تهیه شیر برنج

برنج را تا آخرین آب شسته شب بایک لیترشیر تر نماید . فردای آن روز برنج  را همراه شیر را در  دیگ که نسوز نباشد . روی حرارت بگذارید آهسته آهسته شیر گرم شود . پس از آنکه شیر به جوش آمد حرارت را تا آخرین درجه ممکن کم نماید و  بگذارید شیر برنج به آهستگی بپزد. 
 
دو لیتر باقی مانده شیر  را طی دو مرحله اضافه نمایید . مدت طبخ شیر برنج ۳۰ الی ۴۰ دقیقه است . هر چند دقیقه ته دیگ را هم بزنید .

همین که دانه های برنج مغز نداشتند . بوره را و هل  یا عرق گلاب را اضافه نمایید و شیر برنج را خوب هم بزنید تا بوره کاملا مخلوط گردد . برای چند دقیقه دیگر روی حرارت بسیار کم آخرین درجه  بگذارید . بوره حل گردد . همچنان مراقب باشید شیر، شیر برنج زیاد تبخیر نگردد تا بعد از سرد شدن زیاد سفت نشود . یعنی به اندازه غلیظ باشد تا ملاقه به راحتی داخل دیگ دور بخورد . در این صورت شیر برنج ما آماده است . آن را در ظرف مد نظر کشیده بگذارید سرد گردد .  روی شیرنج با پسته و بادام آراسته شیربرنج را سرو کنید .


 نکته

۱- شیر برنج را میتواند ابتدا با کمی آب روی حرارت بگذارید . مگر طبخ شیربرنج  تنها با شیر مزه بیشتر به شیر برنج میدهد .

۲- بوره را در دقایق آخیر علاوه نماید .

۳- برای اینکه شیر برنج رنگ شکری نه بلکه سفید روشن را دار  باشد.در مرحله آخر بوره بعد از اضافه نمودن بوره و حل شدن آن یک مقدار کم شیر دیگر را علاوه و ته دیگ را شور دهید . شیر برنج  را سرویس نماید.

۴- اگر برنج را شب تر نکنید برای طبخ شیربرنج شیر بیشتر از۳،۵ لیتر نیاز است .

۵- در افغانستان بهتر است  شیر برنج را از برنج لک دوشی تهیه کنید
 
 
انتهای پیام
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *