صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه سوپ جو برای سرماخوردگی

۱۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۸:۵۱
کد خبر: ۳۱۵۸۴۴
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ جو برای سرماخوردگی را به شما آموزش دهیم .
به گزارش گروه فضای مجازی،  در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ جو برای سرماخوردگی را به شما آموزش دهیم .  

این سوپ را می توان با گوشت گاو مزه دار شده با نمک و سیر به همراه جو و دیگرسبزیجات، سوپ بسیار لذیذی تهیه شده که دستور العمل آن در پایین آمده است. توجه کنید که بعد از خرید گوشت آنرا کاملاً تمیز کرده و تمام چربی آن را جدا کنید.

 
زمان آماده کردن مواد: 25 دقیقه


زمان پخت: 3 الی 4 ساعت

مواد اولیه : برای 8 نفر

گوشت گاو یا گوشت کبابی بره
    350 گرم
روغن مایع
    1 قاشق سوپخوری
آب گوشت
    400 گرم
پیاز خرد شده
    1 عدد بزرگ
کرفس خرد شده     2/1 پیمانه
پونه کوهی یا ریحان     1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه     4/1 قاشق سوپخوری
سیر
    2 عدد
برگ بو
    1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده     300 گرم
هویج پوست کنده و خرد شده     1 پیمانه
یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده     2/1 پیمانه
جو زود پز
    3/2 پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت،پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید سپس با حرارت ملایم برای 5/1 ساعت بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه).


گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد می‌ریزیم شعله را کم کرده و می‌گذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله می‌توان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد) سپس برگ بو را از آن خارج می‌کنیم .غذا آماده سرو است.
 
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *