صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رفتار بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران با خانواده و آموزش سبک زندگی/ باید اﻣﺎﻡ خمینی(ره) ﺭا اﺯ ﻣﻨﻆﺮ ﻗﺮاﻥ و اﻫﻞ ﺑﻴﺖ ﺷﻨﺎﺧﺖ

۱۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۶:۲۳
کد خبر: ۳۱۵۶۵۳
معاون آموزشی ستاد نماز جمعه غرب تهران با اشاره به اینکه رفتار بنیان‌گذار جمهوری اسلامی با خانواده، سبک زندگی اسلامی را به ما آموزش می‌دهد، گفت: رفتار امام خمینی(ره) خود به منزله فرهنگ است.
حجت الاسلام و المسلمین حمید قربانپور معاون آموزشی ستاد نماز جمعه غرب تهران در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: شناخت فرهنگ و ابعاد فرهنگی شخصیت حضرت امام خمینی(ره) نیاز به شناخت فرهنگ و تعریف آن و نیز شناخت امام راحل دارد.

وی ادامه داد: در واژه ،فرهنگ به معنی نور و فرهنگ به معنی قصد و آهنگ کردن و در حقیقت رسیدن به سوی نور و رهسپار شدن است. از این‌رو باید متوجه باشیم امام راحل فرمودند: انقلاب ما انفجار نور بود. 

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: ما می‌دانیم انقلاب ما انقلاب فرهنگی و صدور انقلاب ما نیز همین صدور فرهنگ ناب الهی و قرآنی است. امام ما انسانی فرهنگی و آشنا با اسماء الهی و عارف بالله و حکیم توانا بودند. ایشان همچنین دانشمندی فرزانه بودند و حرکات، سکنات، کردار و رفتارشان یک درس فرهنگ برای ما به شمار می‌رود. 

وی اظهار کرد: امام صفات اخلاقی، علمی و اجتماعی فراوانی را در طی زندگی خویش به منصه ظهور رسانیدند وما با الگویی چون امام می‌توانیم زیبایی فرهنگ الهی را ببینیم؛ و جامعه و جهان را با چنین بینش خدایی آشنا نماییم. ابعاد زندگی امام در برخورد با همسر و فرزند سبک زندگی اسلامی را به ما می‌آموزد.

حجت الاسلام و المسلمین قربانپور توضیح داد: توجه ویژه امام خمینی(ره) به کتاب در خانه نیز از دیگر وجوه ممتاز شخصیت فرهنگی ایشان به شمار می‌رود. همچنین مدیریت رهبرانه امام فرهنگ مدیریت الهی را می‌آموزد و اگر بخواهیم کمالات بسیار ایشان برشماریم، به ساعت‌ها زمان نیاز داریم. امام خمینی(ره) برای رسیدن به اهدافشان صبر، تلاش و استقامت کردند و در شجاعت و دلیری، هدایت و تعلیم و تربیت نمونه بودند. 

وی ادامه داد: باید اﻣﺎﻡ خمینی(ره) ﺭا اﺯ ﻣﻨﻆﺮ ﻗﺮاﻥ و اﻫﻞ ﺑﻴﺖ(ره) ﺷﻨﺎﺧﺖ ﭼﺮاکه ﺩﺭ ﺭﻓﺘﺎﺭﻫﺎی اﻳﺸﺎﻥ اﻳﻦ ﻧﻜﺘﻪ ﻧﻬﻔﺘﻪ ﻛﻪ تا ﭼﻪ ﻣﻴﺰان ﺑﻪ ﻗﺮآﻥ و اﻫﻞ ﺑﻴﺖ(ع) و ﻗﺪﻡ ﮔﺬاﺷتن ﺩﺭ ﻣﺴﻴﺮ ﺣﻘﻴﻘﺖ ﺑﺎ ﻗﻂﺐ ﻧﻤﺎی آن توجه دارند و ﺗﻤﺎﻡ اﻣﻮﺭ ﺩﻧﻴﻮی و ﻋﺒﺎﺩی ﺧﻮﺩ ﺭا ﺑﺎ اﻣﻮﺭ و ﻓﺮاﻣﻴﻦ قرآنی تنظیم می‌کنند.

معاون آموزشی ستاد نماز جمعه غرب تهران خاطرنشان کرد: ﺩﺭ ﺑﻌﺪ ﺧاﻧﻮاﺩگی اﻣﺎﻡ ﺑﺎ ﻫﻤﺴﺮﺷﺎﻥ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ و ﻋﺎﺷﻖ ایشان ﺑﻮﺩﻧﺪ و ﺷﺎﻳﺪ ﺟﻮاﻧﺎﻥ ﻣﺎ ﻧﺎمه‌هایی را ﻛﻪ اﻣﺎﻡ ﺑﻪ همسرشان اﺯ ﺭﻭی اﺷﺘﻴﺎﻕ ﻧﻮﺷﺘﻨﺪ را خوانده ﻧﺒﺎﺷﻨﺪ ﻳﺎ ﻧﺪاﻧﻨﺪ ﺩﺭ ﺣﻘﻴﻘﺖ ﺩﺭ اﻣﺮ ﻫﻤﺴﺮﺩاﺭی کمک ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ در ﻛﺎﺭﻫﺎی ﺧﺎﻧﻪ، ﻣﺮاﻗﺒﺖ اﺯ ﻣﺴﺎئل دینی ﺑﭽﻪ‌ﻫﺎ و توجه به تربیت آن‌ها تا چه اندازه می‌تواند در آینده آن‌ها تاثیرگذار باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *