ایکس ریهای کامیونی وارد کشور شدند/۴ فردی که بهشتی بودن آنها حتمی است/مصرف یک قرص خواب برابر با استعمال یک پاکت سیگار است
درّههای رنگی عجیب در چین،مردی که با اهدای خون خود، تاکنون جان بیش از ۲ میلیون جنین را نجات داده!،«خطرناکترین» آلاینده محیط زیست چیست؟،ورود اولین دستگاه کاشف قاچاق به کشور و ... از اخبار برگزیده فضای مجازی امروز است.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، رسانهها در فضای خبری روزانه خود اخبار اختصاصی و عمومی مختلفی را منتشر میکنند که این اخبار بعضا فقط در یک رسانه منتشر شده است. گروه فضای مجازی در نظر دارد هر روز اخبار منتخب فضای مجازی را از سایتها و خبرگزاریها و حتی کانالهای تلگرامی مختلف جمعآوری کرده و در قالب یک بسته خبری منتشر کند. در این بسته همه خبرها و آیتمها با ذکر منبع منتشر میشوند و انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست.
وقتی خواننده سرشناس هوادارانش را غافلگیر میکند
ماه پیش حرکت تروریستی سلمان عابدی در کنسرت آریانا گرنده در شهر منچستر موجب مرگ ۲۲ نفر شد.
کنسرت خیریه آریانا گرانده در استادیوم کریکت اولدترافورد برگزار خواهد شد و خوانندگان سرشناسی، چون کلدپلی، کیتی پری، جاستین بیبر و مایلی سایروس در آن حضور خواهند داشت. عواید این کنسرت به قربانیان حادثه و خانوادههای آنها اهدا میشود.
پیتر مان پدر یکی از مصدومان حادثه بمبگذاری منچستر پس از حضور گرانده در بیمارستان گفت: «این حرکت برای ما ارزش بسیار زیادی داشت. دخترم را هیچگاه تا این اندازه خوشحال ندیده بود.»
عابدی به تنهایی بمبگذاری در منچستر را انجام داد، اما پلیس پس از آن عده زیادی را دستگیر و اعلام کرد که تحقیقات در این زمینه همچنان ادامه دارد.
از میان بازداشت شدگان ۱۰ نفر همچنان مظنون هستند و شش نفر تبرئه و آزاد شدهاند.
«خطرناکترین» آلاینده محیط زیست چیست؟
تسنیم: چگونه میتوان تصور کرد که رنگ داخل ساختمان، جواهرآلات، لامپهای فلورسنت، مواد آرایشی و حتی ماده پرکننده داخل دندانهایمان، میتواند ما را در معرض مهمترین ماده خطرناک شیمیایی در جهان قرار دهد؟
«جیوه» مادهای است که توسط برنامه محیط زیست سازمان ملل بهعنوان مهمترین ماده از مواد شیمیایی دهگانه پرخطر که سلامت انسان و محیط زیست را تهدید میکند، مطرح شده است؛ هجدهم می ۲۰۱۷، هفت کشور اتحادیه اروپا خواستار الزامی تسریعکننده برای اهش آلودگی جیوه در محیط زیست و اجرای کنوانسیون مرتبط با جیوه (میناماتا) ظرف مدت ۹۰ روز شدند.
تاریخچه شکلگیری این کنوانسیون که توسط ۱۲۸ کشور جهان امضا شده نیز، قابل تامل است؛ این پیمان بینالمللی نامش را از غمانگیزترین واقعه ناشی از آلودگی جیوه در تاریخ به عاریت گرفته است؛ در واقعه میناماتا ژاپن در سال ۱۹۵۶، پس از آنکه تخلیه فاضلابهای صنعتی حاوی جیوه به خلیج میناماتا در دهه ۱۹۳۰ شروع شد، روستاهای اطراف با مصرف آبزیان از خلیج دچار تشنج، بیماری اعصاب مرکزی، از دست دادن هشیاری و کما شدند.
بیش از ۲۲۰۰ نفر قربانیان تایید شده این واقعه هستند؛ در سال ۲۰۱۰ میلادی، «یوکیوها تویاما» نخستوزیر وقت کشور ژاپن با شرکت در مراسم پنجاه و چهارمین سالگرد این بیماری، از همه قربانیان و رنجدیدگان آن، عذرخواهی کرد و اعلام کرد که هنوز مساله میناماتا پایان نیافته است!
واقعیت نیز جز این نیست، وقتی در معادن ۷۰ کشور جهان، بیش از ۱۵ میلیون انسان که پنج میلیون نفر از آنها زن و کودک هستند، هنوز در معرض بخارات جیوه قرار دارند، زمانی که اعلام میشود سالانه ۸۹۰۰ تن جیوه به محیط زیست منتشر میشود، با توجه به سمیت فوقالعاده این فلز و اثر تجمعی آن در بافتهای زنده و قابلیت انتشار آن تا دورترین نقاط کره زمین، میشود گفت: هنوز مساله میناماتا و حضور یک آلاینده بهشدت خطرناک در پیرامون ما حل نشده است!
متاسفانه حد ایمنی در مواجهه با جیوه وجود ندارد و هر فرد در مجاورت این ماده در معرض خطر است؛ در حال حاضر بیش از ۶۰۰ شغل در جهان وجود دارند که بهنوعی با جیوه سر و کار دارند، این فلز سمی در صنایع شیمیایی، الکتریکی، الکترونیکی و باتریسازی، دستگاههای اندازهگیری، مصارف دارویی و کلینیکهای دندانپزشکی کاربرد دارد.
با توجه به ضرورت اجماع جهانی برای کاهش آلودگی جیوه در محیط زیست، متن پایانی کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه در ژانویه ۲۰۱۳ نهایی شد؛ مفاد این کنوانسیون باتوجه به الزامات حقوقی آن، در مجموع متنی متوازن است که مانند سایر معاهدات حقوقی زیست محیطی، حاصل چانهزنی دو گروه از کشورهای توسعهیافته و در حال توسعه با عنایت به اصل مسئولیت مشترک، اما متفاوت آنهاست و اجرای اقدامات مهمی برای ممنوعیت و کنترل فعالیتها در سطح ملی مانند ممنوعیت فعالیت معادن جدید، متوقف کردن معادن موجود، کنترل انتشار جیوه در اتمسفر و رهاسازی آن در آب و خاک، حذف پروسههای صنعتی نظیر کلر الکالیتا سال ۲۰۲۵ میلادی و حذف تدریجی کاربرد جیوه در دندانپزشکی را تا سال ۲۰۲۰ میلادی خواستار شده است.
خوشبختانه در تاریخ ۱۸ / ۵ / ۱۳۹۴ قانون تصویب کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه به تصویب مجلس شورای اسلامی ایران رسید و برخی اقدامات برای اجرای کنوانسیون همچون حذف واحدهای کلرآلکالی پتروشیمیها در دستور کار قرار گرفت.
با این حال هنوز منابع بالقوه بسیاری از انتشار آلاینده جیوه در اطراف ما است که میتواند برای سلامت همه ما مخاطرهآمیز باشد؛ جیوه ناشی از آمال گام دندانی، محصولات آرایشی بهداشتی حاوی جیوه، تجهیزات پزشکی حاوی جیوه، رنگهای ساختمانی، لامپهای کممصرف همچنین صنایع الکترونیک، واحدهای تولید خودرو، تولید سیمان، ذوب فلزات، مجتمعهای تولید فولاد و صنایع چوب و کاغذ از مهمترین واحدهایی هستند که بهعنوان منابع انتشار جیوه شناسایی شدهاند.
در حال حاضر با تاکید تعدادی از کشورهای اتحادیه اروپا مبنی بر الزامات تسریعکننده، بهنظر میرسد منافع زیستمحیطی و بهداشتی ناشی از اجرای مفاد کنوانسیون جیوه، انگیزهای باشد برای تمامی کشورهای متعهد تا در اجرای کامل آن همکاری و مشارکت کنند؛ توجه ملی به این موضوع مهم میتواند گامی موثر برای حفظ محیط زیست بهطور اعم و حفظ سلامت انسانها بهطور خاص در برابر یکی از خطرناکترین آلایندههای شیمیایی که به شکلهای مختلف وارد زندگی بشر شده بهشمار آید.
شینا انصاری؛ مدیرکل دفترپایش سازمان محیط زیست
ورود اولین دستگاه کاشف قاچاق به کشور
صبحانه: مسعود کرباسیان با اشاره به افزایش و ارتقاء توانمندی دستگاههای کاشف کالای قاچاق، افزود: برای تسهیل تجارت و مقابله با کالای قاچاق در حال رایزنی با مجلس برای تجمیع عوارض و معافیتها هستیم.
کرباسیان با بیان این مطلب به خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به تلاش گمرک برای بروز رسانی تجهیزات مقابله با قاچاق، گفت: بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر ضرورت تامین تجهیزاتی با سرعت بالا جهت کشف کالای قاچاق، گمرک نسبت به تامین تجهیزات کاشف اقدام کرده است.
رییس کل گمرک ایران با بیان اینکه نخستین دستگاه پُرسرعت کاشف کالای قاچاق ۱۰ روز پیش به کشور وارد شده است، افزود: در راستای ارتقاء تجهیزات کاشف، سازمان انرژی اتمی و وزارت دفاع برای ساخت ایکس ریهای کامیونی اعلام آمادگی کردند که قرارداد ساخت ۵ دستگاه ایکس ری کامیونی میان گمرک و وزارت دفاع منعقد شد.
کرباسیان از تعامل گمرک با بخش خصوصی برای تامین تجهیزات کنترلی پیشرفته به صورت بی او تی خبر داد و تصریح کرد: وزارت راه و شهرسازی نیز نسبت به خرید دو دستگاه ایکس ری کامیونی جهت مقابله با کالای قاچاق اقدام کرده است.
وی با بیان اینکه با نصب و بهره برداری از تجهیزات پیشرفته همچون ایکس ری میتوان تا حد زیادی به مقابله با کالای قاچاق پرداخت، افزود: با توجه به اینکه امروزه بخشی از کالای قاچاق به ایران ترانزیت میشود، افزایش تجهیزات کاشف میتواند ابزار خوبی برای مقابله با این نوع قاچاق باشد.
کرباسیان ادامه داد: تجهیزات دیگری همچون جی پی اس و ردیابی ماهوارهای نیز در گمرک ایران برای مقابله با ورود کالای قاچاق به کشور مورد استفاده قرار میگیرند و در حال حاضر بیش از ۹۰ هزار کامیون به جی پی اس مجهز شدند تا در نقشه مسیر تطبیق داده شوند.
وی با اشاره به نوع دیگری از تجهیزات گمرک برای مقابله با کالای قاچاق، گفت: کار دیگری که در این زمینه انجام میشود پلمب الکترونیک است که هوشمند بوده و مجهز به آر اف آی دی (شناسایی با فرکانس رادیویی) است و میتوانند مشخصات کامل نوع کالا و مسیر را ضبط کند.
کرباسیان همچنین از همکاری خوب گمرک با ناجا خبر داد و افزود: گلوگاهها و ایستگاههای ناجا مجهز بوده و دسترسی به تمام اطلاعات گمرک برای مقابله با ورود کالای قاچاق صورت میگیرد.
رییس کل گمرک ایران با تاکید بر ضرورت اصلاح برخی از مقررات گمرکی، بیان داشت: تعامل گمرک با مجلس برای اصلاح برخی قوانین میتواند ریسک ورود کالای قاچاق را بیشتر کند.
وی ادامه داد: در حال حاضر، در حدود ۳۳ نوع عوارض علاوه بر حقوق گمرکی، سود بازرگانی و مالیات ارزش افزوده از واردات اخذ میشود که این رقم زیادی است از اینرو باید برای به صرفهتر شدن واردات رسمی برای در مقابل کالای قاچاق اقداماتی صورت بگیرد.
کرباسیان با بیان اینکه مقررات فعلی قیمت تمام شده کالای وارداتی را افزایش میدهد، تصریح کرد: قیمت تمام شده یک دلار برای هر کالای وارداتی با اخذ عوارض و تعرفههای بسیار بالغ بر ۹ هزار تومان میشود؛ در حالی که قاچاق ارزانتر تمام میشود.
وی با تاکید بر اینکه باید روند مقابله با قاچاق باید به گونهای باشد که ریسک قاچاق به مراتب بیشتر از واردات رسمی باشد، گفت: در حال حاضر جذابیتهای قاچاق زیاد بوده از این رو ارز به سمت قاچاق هدایت شده و عایدی دولت از واردات رسمی نیز از بین میرود.
رییس کل گمرک ایران با اشاره به ۶۵ نوع معافیت گمرکی، افزود: در بحث معافیتها ما ۶۵ نوع معافیت داریم که این خود به هم زدن توازن قیمتها منجر میشود. وی ادامه داد: ما باید به سمتی برویم که قیمتها و تعرفهها به حد واقعی خود رسیده و تعرفه نیز طبق قانون برنامه ششم توسعه با مکانیزم تعرفه لحاظ شود.
کرباسیان همچنین از رایزنی با مجلس برای تجمیع عوارض و معافیتهای گمرکی خبر داد و گفت: ما باید به صورت اولویت دار شده معافیتها را تقسیم کنیم.
چه کسانی «مخبت» هستند/ ۴ فردی که بهشتی بودن آنها حتمی است
این جلسه از درس اخلاق استاد انصاریان در مسجد حضرت امیر (ع) برگزار شده است:
در جلد دوم کتاب شریف «اصول کافی» فصلی هست به نام فصل عبادت، یک روایت این فصل این است وجود مقدس رسول خدا (ص) میفرماید: «من عشق العباده» کسی که عاشق عبادت باشد عبادت به مجموعهای از مسائل باطنی و ظاهری و مالی و رفتاری و کرداری است، اگر سؤال شود که چه راهی دارد انسان عاشق عبادت شود، درجا که نمیشود مردم را دعوت کرد عاشق عبادت بشوید نمیشوند، برای اینکه انسان عاشق عبادت شود باید هدف عبادت را فلسفه عبادت را، نتیجه عبادت را بشناسد، در دو سه دقیقه هم میشود شناخت «فإن الْجَنَّةُ مَحْفُوفَةٌ بِالْمَکَارِهِ»، کلام امیرالمؤمنین است حضرت میفرماید: بهشت پیچیده به عبادات است، باید این پیچ بهشت را، پیچش بهشت را باز کرد تا بهشت به دست بیاید، «فإن الْجَنَّةُ مَحْفُوفَةٌ بِالْمَکَارِهِ» یعنی بهشت به همه عبادات پیچیده شده است.
شما هفت روز است روزه گرفتهاید و هفت شبانه روز است هر شبانه روزی هفده رکعت نماز خواندید، شما با روزه گرفتن این پوشش بهشت را از روی بهشت دارید باز میکنید، شما با نمازهای یومیه دارید این پوشش روی بهشت را باز میکنید، بهشت یک گوهری است که از ابتدا پروردگار عالم او را به مجموع عبادات پیچانده، یک عروسی است بهشت که یک چادری روی این عروس است که بدون برداشتن این چادر عروس دیده نمیشود به وصالش هم نمیشود رسید این عبادت است.
خب وقتی من از طریق قرآن و روایات به خصوص فرمایشات امیرالمؤمنین آن کتابی که راستترین سخن است و این مردی که صادقترین انسانهاست بفهمم که عبادت یک پوشش، یک چادر، روی بهشت است من تا این پوشش را باز نکنم تا این چادر را کنار نزنم نه میتوانم بهشت را ببینم نه میتوانم به وصال بهشت برسم، خب وقتی من عبادت را اینگونه بفهمم عاشق این عبادت میشوم که این عبادت در حقیقت روپوش روی بهشت است که من با حرکات عبادتی بدنی و مالی و اخلاقی دارم این چادر زیبای روی این عروس قیامت را کنار میزنم. میشوم عاشق. جور دیگر آدم عاشق عبادت نمیشود، چون عبادت برای آدم سنگین میآید صبح میخواهد از خواب بلند شود سنگین میشود، میخواهد هنوز نهار و شام نخورده نماز بخواند سنگین میشود، میخواهد سی روز روزی هفده ساعت از ده تا چیز کنارهگیری کند سنگین میشود، ولی وقتی آدم عبادت را بفهمد «وَ إِنَّها لَکَبِیرَةٌ إِلَّا عَلَى الْخاشِعِینَ» این سنگینی برطرف میشود؛ و وقتی فهمید که کل عبادتها چادر روی بهشت است و باید بلندش کرد و به بهشت رسید خب آدم با انجام عبادات در حقیقت دارداین چادر عروس و این پوشش را کنار میزند. این جمله اول روایت من «عشق العباده».
حالا که پیغمبر میفرماید عاشق عبادت شد فعانقها، این عبادت را به آغوش بکشد، چون این عبادت است که او را به تماشای عروس قیامت و رسیدن به وصال عروس قیامت میرساند، همیشه بغلش بگیرد، جدا نشود، عانقها، نگذارد این چادر روی چهره بهشت بماند و برندارد این چادر را، عانقها یعنی همیشه این کار عبادت در بغلش باشد، در آغوشش باشد و احبها بقلبه، حالا که فهمید عبادت یعنی چی دل بدهد به این عبادت، زورکی نباشد، دل بدهد به عبادت. «أَحَبَّهَا بِقَلْبِهِ وَ بَاشَرَهَا بِجَسَدِهِ» تمام وجودش را وارد عبادت کند تمام وجودش را و «وَ بَاشَرَهَا بِجَسَدِهِ وَ تَفَرَّغَ لَهَا»، و برای این عبادت هر وقت میخواهد عبادت کند خودش را فارغ البال کند دیگر وقتی برابر پروردگار میایستد میخواهد بگوید الله اکبر زن و بچه جلوی چشمش نباشند، مغازه و کارخانه نباشد، صندلی نباشد، کششهای مادی نباشد. آسوده کند خودش را برای این عبادت که در عبادتش زنش قاطی نشود، بچهاش قاطی نشود، غصههایش قاطی نشود پولش قاطی نشود، امور اجتماعی قاطی نشود، مقامش قاطی نشود، علمش قاطی نشود، منبرش قاطی نشود، مرجعیتش قاطی نشود ریاستش قاطی نشود، تفرق لها خودش باشد و عبادت.
«فَهُوَ لَا یُبَالِی عَلَى مَا أَصْبَحَ مِنَ الدُّنْیَا عَلَى عُسْرٍ أَمْ عَلَى یُسْرٍ»، باکی هم نداشته باشد که دنیایش آسان است و راحت است و در رفاه است یا یک مقدار سخت است مشکل است، باک نداشته باشد، که حالا یک مدتی نمیتواند گوشت کیلو پنجاه تومن و شصت تومن بخرد، حالا نمیتواند به این سرعت جهیزیه برای بچهاش فراهم کند این را در عبادت وارد نکند غصه را در عبادت نریزد عبادت را زهرآلود نکند بگذارد عبادت خالص، صاف، برای پروردگار مهربان عالم باشد. این روایت.
اگر خداوند مهربان که بخیل نیست، به ما توفیق بدهد چنین عبادتی را انجام بدهیم که شدنی است، ما به مقامات عجیبی میرسیم در این عبادت، اگر ما چنین عبادتی را انجام بدهیم به یک مقامات شگفتانگیز میرسیم، حالا در این زمینه این مقامات شگفت انگیز به دو روایت کم نظیر ناب دقت بفرمایید یکی از راویان درجه اول ما و راویان مورد وثوق ما و راویان مورد اعتماد اهل بیت اینها را خیلی دقت بفرمایید چه دارد گفته میشود، به نام جمیل ابن درّاج یا دُراج، ایشان میگوید من یک روز آمدم زیارت وجود مبارک حضرت صادق، امام صادق به من فرمودند: جمیل از طرف من یعنی امام معصوم یعنی امام راستگو، یعنی امام حقیقتگو، از طرف من بشّر المخبتین بالجنه، جمعیت مخبتین را به بهشت مژده بده که حتما حتما قطعا این جمعیت در قیامت بهشتی هستند و شکی در بهشتی بودنشان نیست.
خدایا امام صادق (ع) چه کسانی را میگوید؟ آن جمعیت مخبتین چه کسانی هستند؟ مخبت یعنی آن انسانی که ذرهای نسبت به پروردگار عالم تکبر ندارد و در مقابل همه وجودش نسبت به خداوند خشوع و خضوع و فروتنی است به این معنا که در برابر خواستههای خدا یک دانه نه نمیگوید، نماز بخوان چشم، روزه بگیر چشم، پول است از خودت بکَن زکات بده خمس بده چشم، انفاق کن چشم، مخبت انسانی است که ذرهای تکبر به پروردگار ندارد با همه وجود خاشع است، فروتن است، آرامش است، سکونت است، تسلیم است.
خب خدایا این گروه چه کسانی هستند؟ بشّر المخبتین برای امروزند؟ برای آینده هستند؟ امام صادق (ع) از جمعیت میلیونی زمان خودشان در کره زمین فقط چهار نفر را اسم بردند، جمیل میگوید که بهشتی بودن این چهار نفر یقینی است شکی در آن نیست، ۱ - برید عجلی، ۲ - زرارة بن اعین، ۳ - محمد بن مسلم، ۴ - ابوبصیر، درباره این چهار نفر حضرت صادق این قضاوت را کردند یعنی شیعه باید این باشد، امناءالله فی حلاله و حرامه، این چهار نفر امین خدا در حلال و حرامش هستند یعنی آدمهایی که یک ذره در دین خدا دستکاری بکنند نیستند، که بیایند در مردم بگویند به نظر من، به عقیده من، فکر میکنم اینجوری باشد اینها از آن طایفه نیستند «امناء الله فی حلاله و حرامه»، امینان خداوند مهربانند در کل احکام حلال خدا و حرام خدا.
سپس امام صادق (ع) فرمود: «جمیل». این جملهاش خیلی عجیب است، شگفتآور است، جمیل لو لا هولاء اگر این چهار نفر نبودند، بین جامعه و بین تمام آثار پیغمبر جدا میشد، اینها حلقه اتصال بین مردم و بین آثار نبوت هستند، و اگر این چهار نفر نبودند اندرست، تمام آثار نبوت کهنه میشد و میپوسید این شیعه. شیعه یعنی امین حلال و حرام خدا، شیعه آن نیست که در حلال و حرام خدا بگوید به نظر من انجام بده طوری نیست، به نظر من روزه را نگیر طوری نیست به نظر من این کار را نکن به نظر من این پولی که زحمت کشیدی عرق ریختی نبر قم بدی به این آخوندها به نظر من، شیعه امناء الله فی حلاله و حرامه.
اما روایت دوم، امام صادق میفرماید «ان اصحاب ابی کانوا زینا احیاء و امواتا»، پدر من حضرت باقر چهار رفیق دارد که در زمان حیات و وقت مماتشان برای ما اهل بیت و برای دین خدا زینت هستند، چه در حیاتشان چه در مماتشان، «ان اصحاب ابی کانوا زینا احیاء و امواتا» یعنی هر کسی اینها را ببیند میگوید به به از اسلام، به به ازقران به به از امام باقری که اینها را تربیت کرد. من را نبینند بگویند اگر دین این است نه اگر اخلاق این است بقیهشان هم نه، اگر رفتار این است فکر نمیکنم شود به امامان اینها هم اعتمادی کرد، این خیلی خطرناک است که وجود من به اعتقاد مردم به قرآن به اهل بیت، به مرجعیت، به دین، به مسجد، به محراب، لطمه بزند.
اینهایی که زینت پدرم بودند چه کسانی هستند؟ حضرت فرمود: چهار نفر همانهایی که در روایت اول اسم برد، برید عجلی، محمد ابن مسلم، زرارة ابن اعین، ابوبصیر، خب آن روایت پیغمبر را در عبادت در ذهنتان باشد عبادت اینها را به اینجا رساند، این که میگوید «بشر المخبتین بالجنه» یعنی عبادت اینها پوشش روی بهشت را کنار زد، عبادت اینها چادر این عروس آخرتی را از روی سرش برداشت، بعد حضرت فرمود: این چهار تا هم «القوامون بالقسط»، کسی به اندازه اینها رفتار و کردار عادلانه نداشت، «قَوَّامِینَ بِالْقِسْطِ» و کسی به اندازه اینها سخن به عدالت نگفت چقدر اینها مواظب خودشان بودند و هم السابقون السابقون اولئک المقربون، اینها همانهایی هستند که خدا در قرآن گفته اولئک المقربون، این چهار تا جزو مقربین بودند.
امام حسین (ع) میدانست بیاید کربلا کشته میشود، بچههایش هم کشته میشوند، یارانش هم کشته میشوند، زن و بچهاش اسیر میشوند میدانست که با هفتاد نفر غلط است با سی هزار نفر بجنگد، همه را میدانست پس چرا آمد؟ چون پیغمبر بهش فرمود: «إِنَّ اللَّهَ قَدْ شَاءَ أَنْ یَرَاکَ قَتِیلًا» حسین جان خدا دنبال شهادتت است به امر خدا آمد به الهام خدا آمد. به وحی خدا آمد.
علی میدانست شب نوزدهم میرود مسجد و ابن ملجم فرقش را میشکافد و منجر به شهادتش میشود میدانست چرا آمد، ما اگر میدانستیم نمیرفتیم علی به الهام خدا آمد، خدا به او الهام کرد علی جان مدتت تمام شده مشتاقم بیایی پیش خودم بلند شو برو مسجد، با کمال میل آمد مسجد، «و نحن معادن وحی الله» جمله آخر سخن که جمله آخر روایت امام صادق است «من تبعنا نجی»، کسی که از ما با این اوصافی که داریم پیروی بکند قطعا اهل نجات است. «و من تخلف عنا فقد هلک» کسی که ما چهارده نفر را رها کند برود دنبال دیگران گورش را با دست خودش کنده، جهنم را برای خودش آماده کرده، بیآبرویی دنیا و آخرت را برای خودش رقم زده. با این خصوصیات واجب است از اینها اطاعت شود این خصوصیات راهیچ کس دیگر ندارد.
برابری مضرات مصرف «یک قرص خواب» با «یک پاکت سیگار»
دکتر شاون، از دانشگاه ایالتی آریزونا باور دارد، شواهد در حال ظهور نشان میدهد که مصرف قرص خواب آور حتی اگر یک عدد باشد و به طور مرتب برای هر شب استفاده نشود، باز هم تأثیرات منفی خود را در پی دارد و عامل مهمی در بروز سرطان و حمله قلبی است.
به گفته محققان، مصرفکنندگان قرصهای خواب ۳۵ درصد بیش از کسانی که از این داروها استفاده نمیکنند، در معرض خطر ابتلا به بیماری سرطان قرار دارند.
در کشور آمریکا سالانه یکصد میلیون نسخه برای قرصهای خوابآور تجویز میشود که تعداد زیادی از این افراد نیز به مصرف این نوع قرص اعتیاد پیدا میکنند.
مصرف قرصهای خواب که در میان بسیاری از مردم طرفدار دارد، به میزان چهار برابر احتمال بروز مرگ زودرس را تشدید میکنند.
محققان هشدار دادند، مصرف مداوم قرصهای خوابآور میتواند خطر مرگ یا ابتلا به انواع خاصی از سرطانها را حدود پنج برابر افزایش دهد.
افزایش احتمال سکته قلبی و مغزی تا ۵۰ درصد و زوال عقل در افراد مسن، جزء دیگر بیماریهایی محسوب میشود که با مصرف قرص خوابآور بروز میکنند.
دانشمندان مطرح میکنند، افرادی که در طول روز ورزش میکنند و یا فعالیت جسمانی دارند، بسیار کمتر دچار بیخوابیهای شبانه میشوند.
درّههای رنگی عجیب در چین+تصاویر
ویژگی خاص این درّههای رنگی موجب میشود، سالانه هزاران نفر گردشگر از سراسر دنیا برای دیدن آنها به این منطقه سفر کنند؛ این درّههای زیبا دارای تعدد رنگ و لایههای بسیاری هستند.
شکل عجیب این درّهها حتی بیش از رنگهای آن جلب توجه میکند و سوژه عکاسان دنیا شده است.
شانشی در شرق کشور چین قرار گرفته و مرکز آن شهر تائی یوان است؛ ضمن اینکه بخش وسیعی از دیوار بزرگ چین در شمال این استان قرار دارد.
در زیر تصاویری از این درّهها را مشاهده میکنید:
مردی که با اهدای خون خود، تاکنون جان بیش از ۲ میلیون جنین را نجات داده!
خون جیمز هریسون دارای ترکیب پلاسمای کمیابی است که میتواند برای درمان بیماری رسوس (ناسازگاری خون مادر با جنین)
بکار رود.
وقتی جیمز ۱۴ ساله بود، در یک عمل جراحی ۱۳ لیتر خون اهدایی دریافت کرد و پس از آن تصمیم گرفت تا جایی که ممکن است زندگی اش را وقف دیگران کند.
او با ۱۰۰۰ بار اهدای خون، رکورد دار کتاب گینس است!
انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای
منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *