مسئولانی که مکتب امام (ره) را قبول ندارند ولی آن را ابراز نمیکنند اهل نفاق هستند
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت : مسئولانی که ایمان و اعتقاد قلبی به مکتب حضرت امام(ره) ندارند اما این امر را ابراز نمیکنند و در بزنگاهها مغایر با اندیشه امام(ره) عمل میکنند به نوعی اهل نفاق هستند و خطر این افراد بیش از کسانی است که صراحتاً میگویند اندیشه امام (ره) را قبول ندارند.
آیت الله محسن حیدری عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی با اشاره به ویژگی های شخصیتی حضرت امام خمینی (ره) و سلوک فردی و اجتماعی این رهبر الهی اظهار کرد: بهترین تعریفی که پیرامون ویژگیهای شخصیتی و سجایای حضرت امام (ره) ارائه شده همان سخنی است که شاگرد اول ایشان یعنی شهید مطهری ایراد داشتهاند.
وی ادامه داد: وقتی از شهید مطهری که از دیدار امام (ره)در پاریس بازگشته بود این سؤال را مطرح کردند که امام (ره) را چگونه دیدید؟ در پاسخ امام (ره) را در چهار (آمنه) خلاصه کردند و اظهار داشتند که امام (ره) «آمنه به ربه»، «آمنه به امته»، «آمنه به هدفه» و «آمنه به طریقه» بودند.
آیت الله حیدری تصریح کرد: طبق بیان شهید مطهری حضرت امام (ره) عمیقاً به خدای خود ایمان داشت و میان امام (ره) و مردم نیز اعتماد متقابل وجود داشت و همچنین حضرت امام (ره) به استراتژی و تاکتیکی که برای استقرار نظام اسلامی انتخاب کرده بودند ایمان داشتند.
امام جمعه موقت اهواز با اشاره به میزان تبعیت مسئولان از روش و سیره حضرت امام (ره) در سلوک فردی و اجتماعی گفت: در هر مقطعی افرادی به واسطه ایمان و خلوص به آرمانهای حضرت امام (ره) وفادار بودند و اعمال و مواضع خود را بر مبنای آن استوار کردند و این امر چه در زمان حیات امام (ره) و چه بعد از آن مشاهده شد.
آنها که راه انحراف و نفاق در پیش گرفتند
وی افزود: در مقابل اشخاصی بودند که نسبت به شیوه و سلوک و مرام حضرت امام (ره) ایمان و اخلاص نداشتند و خود را به تبعیت از راه این رهبر الهی مقید نمیدانستند و آنها همان کسانیاند که راه انحراف و نفاق را در پیش گرفتند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: در زمان حیات حضرت امام (ره) نیز برخی اشخاص از ترس هیبت ایشان و همچنین جو غالب، عقیده و مکنونات قلبی خود را بروز نمیدادند اما بعد از رحلت امام (ره) آشکار کردند که قرابتی با اندیشههای متعالی ایشان نداشتهاند.
وی افزود: یکی از سران فتنه گفته بود «ما در زمان امام (ره) هم به ولایت مطلقه فقیه اعتقاد نداشتیم اما جرأت اعلام این نظر را نمیکردیم» اما همگان شاهد بودند که بعد از رحلت امام (ره) این افراد عقاید انحرافی و باطل خود را ابراز کردند.
آیت الله حیدری بیان داشت: افرادی بودند که در زمان حیات حضرت امام (ره) به لحاظ ظاهری سعی داشتند خود را در مسیر خط امام (ره) نشان دهند اما آنها در واقع یا به افکار لیبرالی و سکولاری تعلق خاطر داشتند و یا پیرو افکار التقاطی بودند.
وی تصریح کرد: پس از رحلت جانگداز حضرت امام (ره) باطن برخی افراد آشکار شد و مشخص گردید که آنها هیچگونه قرابت و تعلق خاطری به راه و مرام حضرت امام (ره) نداشتند؛ البته این امر از این بابت که دیگر راه فریب مردم از جانب آنها بسته شد امر مطلوبی است.
آیت الله حیدری در پایان خاطرنشان کرد: مسئولانی که ایمان و اعتقاد قلبی به مکتب حضرت امام (ره) ندارند اما این امر را ابراز نمیکنند و در بزنگاهها مغایر با اندیشه امام (ره) عمل میکنند در واقع به نوعی اهل نفاق هستند و خطر این افراد بیش از کسانی است که صراحتاً میگویند اندیشه امام (ره) را قبول ندارند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *