صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تکمیل و راه اندازی ۶ هزار طرح صنعتی در سال ۹۶

۱۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۸:۰۲
کد خبر: ۳۱۵۲۷۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
وزیر صنعت،معدن و تجارت از تکمیل و راه اندازی ۶ هزار طرح صنعتی در سال ۹۶ خبر داد و گفت:۱۰هزار واحد صنعتی امسال از تسهیلات جدید رونق تولید استفاده می کنند.
 به گزارش گروه اقتصاد  به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، محمد رضا نعمت زاده اظهار کرد: در سال گذشته ۵۴۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی تکمیل شده و ۵۵۰۰ واحد صنعتی نیز که در دولت های گدشته تعطیل شده بودند احیا شد و این طرح ها با تداوم توجه دولت به اقتصاد مقاومتی در سال جاری هم ادامه خواهد یافت.

وی از تکمیل و راه اندازی ۶ هزار واحد صنعتی در سال ۹۶ خبرداد و تصریح کرد:با تکمیل این طرح ها ۷۰ هزار شغل جدید در کشور ایجاد می شود. همچنین با تکمیل طرح های توسعه ای واحدهای فعال ۴۰ هزار شغل جدید در این بخش هم به وجود خواهد آمد.

وزیر صنعت،معدن و تجارت موفقیت طرح رونق تولید در سال گذشته و پرداخت تسهیلات به ۱۲ خزار واحد صنعتی تاکید کرد: امسال نیز این طرح ارامه خواهد داشت و ۱۰ هزار واحد تولیدی صنعتی بر توافق‌های انجام شده با بانک مرکزی وام دریافت می کنند.

به گفته نعمت زاده بخش صنعت بر اساس بازرسی های انجام شده از تسهیلات پرداخت شده رونق تولید در سال قبل واحدهای تولیدی که از این تسهیلات استفاده کرده اند افزایش تولید و تثبیت اشتغال داشته اند اما شرط استفاده کارخانه ها از تسهیلات رونق تولید امسال افزایش ۱۰ درصدی تولید و نیز افزایش ۱۰ درصدی اشتغال است.

وی با ابراز خرسندی از نتیجه دادن تلاش های دولت در استان ها که منجر به راه اندازی واحدهای تولیدی جدید می شود ادامه داد:رشد صنعت در ابتدای دولت یازدهم منفی ۱۰.۵، رشد معدن منفی ۲و رشد کسب و کار حدود صفر بود  اما دولت دکتر روحانی تلاش کرد به اکثر خواسته های مردم جامه عمل بپوشاند. هر چند به دلیل مشکلات موجود هنوز این تلاش ها کاملا نتیجه نداده و ادامه دارد اما دولت توانست بر لساس آخرین آمار منتشر شده رشد اقتصادی را به ۸.۳ و رشد صنعتی را به ۶.۵ برساند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه از مجموع ۵۵ مورد کالای موثر در توسعه صنعتی تولید بیش از ۵۰ مورد دارای رشد مثبت بوده تصریح کرد: در برخی از بخش ها به ویژه بخش ساختمان با مشکلات زیادی مواجه بودیم و علاوه بر کاهش تقاضای داخلی شاهد کم شدن صادرات نیز بودیم. اما با رایزنی های انجام شده با تولید کنندگان محصولات ساختمانی از جمله سیمان تلاش کرده ایم مشتری های جدید صادراتی برای سیمان کشور بیابیم تا رونق دوباره صنعت ساختمان را در کشور شاهد باشیم.

راه‌اندازی ۲۰ کارخانه سیمان جدید

نعمت زاده از راه اندازی ۲۰ کارخانه سیمان جدید در آینده نزدیک خبر داد و افزود: برخی گمان می کنند با توجه به رکود بازار سیمان نباید کارخانه جدید احداث کرد اما به همت مسوولان کشور صنعت ساختمان و سیمان رونق می گیرد و توسعه صادرات این کالا نیز تاسیس کازخانه های جدید را می طلبد.

وی با تاکید بر اینکه اگر به دنبال اشتغال و افزایش ثروت ملی هستیم باید تولید را در کشور افزایش دهیم اظهار کرد:چندی پیش برخی منتقدان و رسانه ها مامور شده بودند که کارخانه های تعطیل را لیست کنند و در حالی که کارخانه ای ۵ الی ۲۰ سال از تعطیلی اش می گذشت آن را به دولت یازدهم نسبت می دادند در حالی که دولت تدبیر و امید کارخانه تعطیل شده دولت قبل را هم احیا کرد.

وزیر صنعت،معدن و تجارت ادامه داد: صنعت هم مانند انسان عمر دارد و اگر بازسازی و نوسازی نشده و با پیشرفت تکنولوژی و الگوی مصرف جامعه همسو نشود محکوم به فناست. نمی توان به تولید کالاهایی که با سلیقه و میل جامعه همسو نیست اصرار کرد و باید کارخانه ها به روز شوندتا تعطیل نشوند.

عضو کابینه دولت یازدهم با اشاره به اینکه مشکل برخی واحدهای تعطیل در اثر واگذاری های غاط دولت قبل ایجاد شده بود یادآور شد:هزاران واحد تولیدی که در اثر این واگذاری ها تعطیل شده بودند از جمله کشتی سازی، لوله سازی  و ... در دولت یازدهم احیا شد.

نعمت زاده ادامه داد: صنعت فقط با پول آباد نمی‌شود و برای توسعه صنعتی باید به مدیریت، تکنولوژی، دلسوزی و برنامه ریزی نیاز دارد که خوشبختانه مدیران صنعتی در کشور خوب فکر کرده و خوب عمل می کنند.

به گفته وی ملت ایران باید با تولید ملی و افزایش صادرات سرافراز شود و در سال جاری باید حداقل ۲۰ درصد رشد صادرات در کشور رقم بخورد که این رشد در برخی بخش ها قابلیت افزایش تا ۵۰درصد را هم دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *