صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ماجرای حذف بیت شهید از کتاب فارسی/ چرا کسی به فکر معرفی زنان شهید نیست! / شب‌های پایتخت دیگر کم‌نور نیست

۰۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۹:۱۱
کد خبر: ۳۱۳۶۳۷
شب‌های تاریک پایتخت روشن می‌شود، حرکت دیرهنگام معاونت امور زنان برای پرداختن به شهدای زن و ماجرای حذف بیت شهید و شهادت از کتاب فارسی دوم دبستان از جمله اخباری است که رسانه‌های خبری امروز صفحه جامعه خود را به این موضوع‌ها اختصاص داده بودند.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، شب‌های تاریک پایتخت روشن می‌شود، حرکت دیرهنگام معاونت امور زنان برای پرداختن به شهدای زن و ماجرای حذف بیت شهید و شهادت از کتاب فارسی دوم دبستان از جمله اخباری است که رسانه‌های خبری امروز صفحه جامعه خود را به این موضوع‌ها اختصاص داده بودند.
 
ماجرای حذف بیت شهید و شهادت از کتاب فارسی دوم دبستان
 
تسنیم: خبر حذف مفاهیم مربوط به ایثار و شهادت از کتاب فارسی دوم دبستان در فضای مجازی منتشر شد. براساس تصویری که ئر خبر می‌بینید بیت «در هر کجایت خون شهیدان پیوسته جاری است‌ای خاک ایران» از درس‌ای ایران زیبا کتاب فارسی دوم دبستان حذف شده است از این روز محمود امانی طهرانی مدیرکل دفتر تالیف کتاب‌های درسی وزارت آموزش‌وپرورش نیز در این رابه توضیح داده که تصویر صفحه‌ای که به نمایش گذاشته شده است مربوط به کتاب قدیمی در سال ۸۱ است یعنی ۱۵ سال قبل شعر «ایران زیبا» از کتاب فارسی اول دبستان حذف می‌شود، اما در سال تحصیلی ۹۰ - ۹۱ گروه فارسی تصمیم می‌گیرد تا مجدد از این شعر در کتاب دوم ابتدایی استفاده می‌کند در حقیقت تلاش می‌شود از اشعاری استفاده شود که با سطوح شناختی دانش‌آموزان تناسب دارند. شورای برنامه‌ریزی برای گنجاندن موضوع شهادت در دو جای دیگر کتاب فارسی دوم دبستان اقدام کرده است. همچنین برداشت شورا این بوده است که بیت «در هر کجایت خون شهیدان پیوسته جاری است‌ای خاک ایران» تشبیه و استعاره‌ای دارد که از سطح یادگیری عینی وارد سطح یادگیری انتزاعی می‌شود و این سطح از یادگیری در پایه دوم به لحاظ سطوح شناختی مناسب نیست. این موضوع هیچ ارتباطی با سند آموزش ۲۰۳۰ ندارد.
 

حرکت دیرهنگام معاونت امور زنان برای پرداختن به شهدای زن
 
فارس: مینو اصلانی رئیس بسیج جامعه زنان گفت که خیلی از دستگاه‌ها باید پاسخگو باشند که چرا تا به حال به فکر معرفی زنان شهید نبودند و جای تاسف دارد که پس از این همه سال معاونت امور زنان ریاست جمهوری به فکر معرفی این عزیزان افتاده است. با تکمیل پرونده‌های این شهدا آمار رسمی اعلام شده ۴ هزار نفری شهدای زن پس از آمارگیری خانه به خانه بسیج جامعه زنان در آن سال‌ها به ۷ هزار تن رسید البته در سال ۹۱ با برگزاری کنگره ۷ هزار شهید کشور که با شکوه بسیاری برگزار شد توانستیم به خوبی شخصیت این شهدا را معرفی کنیم که تاثیر این کنگره به حدی بود که مورد توجه مقام معظم رهبری قرار گرفت و ایشان پیامی را برای کنگره ارسال کردند. گفتنی است، سایت زنان شهید از سال گذشته به صورت بین‌المللی درآمده و از این پس زنان شهیده بین‌المللی (سوریه، عراق، لبنان و فلسطین) نیز معرفی خواهند شد.
 
 
شب‌های تاریک پایتخت روشن می‌شود
 
مهر: ماه رمضان که می‌آید، انگار به شب‌های تاریک و خاموش تهران جانی دوباره می‌دهد. تهران زنده می‌شود تا سحر. ماه‌های دیگرسال اگر ۱۲ شب گذشته باشد و هنوز به خانه نرسیده باشیم با تاریکی سراسری و تعطیلی هماهنگ مغازه‌ها و رستوران‌ها روبه رو می‌شویم. انگار شهر به خواب اجباری می‌رود. ۲ سال پیش بود که پارلمان محلی پایتخت به فکر چاره‌ای برای این خاموشی شب‌های پایتخت کرد و طرح جامع روشنایی و نورپردازی فضاهای شهری در دستور کار قرار داد. در این مصوبه، سازمان زیباسازی شهر تهران مأموریت داشت با دو هدف «رفع معضل کم‌نوری پایتخت» و همچنین «تأمین نور محیط‌های تفریحی و عمومی برای حضور شهروندان در ساعات پایانی شب» یک طرح جامع برای منظر شبانه شهر تدوین کند تا با اجرای آن در مناطق ۲۲ گانه، زمینه «زیست در شب» برای پایتخت‌نشینان از طریق نورپردازی هماهنگ سطوح شهری به‌وجود بیاید. به گفته مسئولان شهری کلیات این طرح تدوین و به شورای شهر تهران ارسال شده است، اما کمتر عضوی در شورای شهر تهران خبر از سر انجام این مصوبه دارد. دراین مدت در بحث نورپردازی و زیبایی شهر فعالیت‌های خوبی انجام شد و قرار بود که برای حل مشکل تاریکی در شهر هم جلساتی با وزارت نیرو برگزار شود که از سر انجام آن اطلاع دقیقی ندارم و حتماً در صحن آن را پیگیری می‌کنم.

 
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *