صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چکار کنیم تا در طول روزه داری بی حال نشویم؟

۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۶:۳۸
کد خبر: ۳۱۳۳۱۳
در طول روز به اندازه کافی استراحت کنید در نتیجه فرصت کافی برای سوخت و ساز بدن بوجود خواهد آمد؛ افطار خود را بر طبق سنت پیامبر با آب و خرما شروع کنید، خرما همانند آب میوه خاصیت احیا کنندگی دارد و آب و مایعات از دست رفته بدن را تامین می‌کند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، ممکن است فرد روزه دار در طول روز بی حال شود و علت آن را هم نداند و یا یا خوردن غذاهایی در وعده های سحری و افطار بی حالی خود را تشدید کند اما چکار کنیم تا در طول روزه داری بی حال نشویم: در زمان خوردن میوه حتما پوست آن را بردارید، چون باعث جذب قند میوه در بدن می‌شود. سعی کنید برای سحری خود از مواد غذایی مقوی استفاده کنید.

در طول روز به اندازه کافی استراحت کنید در نتیجه فرصت کافی برای سوخت ساز بدن بوجود خواهد آمد. افطار خود را بر طبق سنت پیامبر با آب و خرما شروع کنید. خرما همانند آب میوه خاصیت احیا کنندگی دارد در حالی که آب و مایعات از دست رفته بدن را تامین می‌نماید و شانس پرخوری را برای فرد کاهش می‌دهد. شام خود را با سوپ و سالاد شروع کنید در خلال آن نیز می‌توانید آب بیاشامید مدتی که گذشت اقدام به خوردن غذای اصلی نمایید کم کم لوزالمعده شروع به ترشح انسولین می‌نماید وقند خون به حد تعادل خود خواهد رسید.

 سعی کنید برای وعده‌های غذایی خود قانون یک سوم را در نظر بگیرید: یک سوم برای نفس کشیدن، یک سوم برای نوشیدن مایعات و یک سوم برای خوردن غذا. 

سعی کنید به فرایند جذب غذا بیشتر توجه کنید و این گروه از مواد غذایی مانند میوه، سبزیجات، کربوهیدرات، گوشت، ماهی و لبنیات را حتما در رژیم غذایی خود بگنجانید.

سبزی‌های آبدار مانند کرفس، خیار، کاهو، اسفناج مفید هستند و در میان میوه‌ها خانواده توت و سیب بهتر از همه می‌باشند.

 از کربوهیدارات‌های مرکب استفاده کنید، زیرا در طول ساعتهای طولانی روزه داری تابستان به ر‌ها سازی آرام انرژی کمک زیادی می‌نماید. شما می‌توانید کربوهیدارتهای مرکب را در مواد غذایی مانند جو، گندم، جو دوسر، برنج، حبوبات وعدس جستجو کنید. 

 همچنین در طول ماه رمضان باید از غذاهای حاوی فیبر استفاده کنید، زیرا آن‌ها به آرامی هضم می‌شوند. برای مثال می‌توان به غلات سبوس دار، انجیر، سیب زمینی، سبزیجات و تقریبا تمامی میوه‌ها (بویژه زرد آلو و آلو بخارا) اشاره کرد. 

 در هنگام خوردن میوه هایی مانند سیب، خیار، هلو، خرما، زرد آلو و سایر میوه‌ها در ماه رمضان سعی کنید پوست آن‌ها را بردارید، زیرا مانع رسیدن قند کامل در میوه به بدن می‌شود. از خوردن بسکوئیت، کیک، شکلات پرهیز کنید.

 متخصصان تغذیه خوردن نوشیدنی‌های حاوی کافئین مانند چای و قهوه را در طول ماه مبارک رمضان منع کرده اند، زیرا باعث تحریک و کاهش سریع آب بدن می‌شوند. برای حفظ مایعات بدن در طول شب از آب کافی استفاده کنید.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *