صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شیر، مناسب‌ترین غذا برای وعده سحر/ میوه‌های پالپ دار، ذخیره آبی ماهیچه‌های بدن را تأمین می‌کنند

۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۰:۰۱
کد خبر: ۳۱۳۲۵۸
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
یک متخصص تغذیه گفت: شیر سرشار از ویتامین و کلسیم است و به عنوان وعده غذایی کامل، قابلیت حس سیری پذیری را در بدن ایجاد می‌کند.
ایرج نیستانی در گفتگو با خبرنگار جامعه گفت: اصل فلسفه ماه مبارک رمضان، پرهیزکاری و خودداری از هرگونه افراط در خوردن و آشامیدن است. این در حالی است که بسیاری از مردم با تصور طولانی بودن ساعات روزه داری، در وعده‌های افطار و سحر، بیش از حد ظرفیت خود از مواد غذایی برای جبران گرسنگی طولانی استفاده می‌کنند و به افزایش چربی و قند خون دچار می‌شوند. 

وی افزود: تغذیه مناسب و اهمیت به وعده‌های سحری و افطار، انرژی لازم برای فعالیت‌های روزانه را در بدن تأمین می‌کند. تنبلی در نخوردن وعده سحری، باعث می‌شود ذخایر بدن تا وعده افطار تمام شده قند خون ماهیچه‌ها خالی شود و احاساس ضعف را در بدن فرد ایجاد کند.

متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: در مقابل کاهش قند خون، بدن افراد بر مبنای سن و توان بدنی واکنش‌های متفاوتی را از خود نشان می‌دهد. 
وی عنوان کرد: آشامیدن آب به تنهایی در وعده سحر، کمکی به رفع تشنگی نکرده و سریع هضم می‌شود، اما میوه‌های پالپ دار سرشار از فیبر بوده و به عنوان ذخایر مناسب آب معرفی می‌شوند بنابراین توصیه می‌شود از میوه هایی مثل هندوانه، سیب و ... در فاصله وعده‌های سحر تا افطار استفاده شود.
 
نیستانی خاطر نشان کرد: وعده‌های افطار و شام باید از هم تفکیکی شوند چرا که بعد از مدت زمان زیاد، حجم بالای کربوهیدرات و کالری وارد بدن شده و احتمال افزایش چربی خون، با مصرف حجم بالای غذا بعد از چند ساعت گرسنگی وجود دارد.

وی گفت: شیر از جمله مواد غذایی مفیدی است که بخش زیادی از کلسیم و پروتئین بدن را تأمین کرده و احساس سیری به فرد می‌دهد؛ بنابراین توصیه می‌شود افردای که مشتاق به خوردن غذا در زمان سحر نیستند، حتما از شیر و خرما در این وعده استفاده کنند. 

متخصص تغذیه اذعان داشت: اندازه مصرف و دفعات آن در استفاده از برخی اقلام غذایی ماه رمضان مانند حلوا، شله زرد، حلیم و زولبیا و بامیه، می‌تواند مضر باشد بنابراین باید جانب احتیاط را در خوردن این مواد رعایت، و قندهای طبیعی و ساده را جایگزین آن‌ها کرد. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *