صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نان بى نصیب از خودکفایى گندم

۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۰:۰۱
کد خبر: ۳۱۳۰۲۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
در حالى روزهاى گذشته معاون بازرگانى و صنایع غذایى وزارت جهاد خبر از صادرات ٢٠٠ هزار تنى آرد به کشورهاى منطقه و اروپایى داده که رئیس اتحادیه نانوایان سنگک علت بى کیفیت بودن نان‌ها را مرغوب نبودن آردهاى تولید شده در داخلى بیان کى کند.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزارى میزان، سال هاست ایران براى خودکفایى گندم تلاش مى کند و در آذر ماه سال ٩٥ پس از ١٠ سال به این مهم دست یافته، اما به گفته نانوایان همچنان آرد مناسبى در اختیار آن‌ها قرار نمى گیرد و مشاهده مى شود نان بى کیفیت مهمان سفره هاى مردم است.

آرد مناسب و مرغوب یکى از مهمترین مواد اولیه در ایران بوده زیرا نان جایگاه ویژه اى در سفره مردم کشورمان دارد.

 از این رو با توجه به خودکفایى کشور در تامین گندم مورد نیاز انتظار میرود روند تولید آرد در کشور رو به بهبود کیفیت حرکت کند، اما نانوایان کشور همچنان کیفیت این محصول را پایین ارزیابى کرده و علت تولید و عرضه نان بى کیفیت را حاصل پایین بودن سطح کیفى آردهاى تولید داخل مى دانند. 

در این زمینه محمد رضا نظر نژاد رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران در گفت وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزارى میزان، در خصوص کیفیت نان‌های سنگک اظهار کرد: نان سنگک نسبت به دیگر نان‌ها از کیفیت بالاتری برخوردار است، اما کیفیت آردهای تحویلی به انواع نانوایی‌ها در سطح شهر از وضعیت مطلوبی برخوردار نیست و همین امر باعث کاهش کیفیت نان‌های تولیدی شده است.

وى با بیان اینکه تولید نان باکیفیت نیاز به آرد با کیفیت دارد خاطرنشان کرد: دولت باید در کنار صادرات گندم واردات رانیز در دست کار داشته باشد تا با مخلوط کردن آرد انبار شده با آرد با کیفیت نان بهتری به دست خریدار برسد. 

از سوى دیگر معاون بازرگانى و صنایع غذایى وزارت جهاد خبر از صادرات ٢٠٠ هزار تنى آرد به کشورهاى منطقه و اروپایى مى دهد حال آن که کشورهاى اروپایى براى واردات این محصول استانداردهاى خود را در نظر خواهند گرفت و آرد مرغوب را خریدارى مى کنند. 

حال با این تفاسیر باید دید واقعیت نبود کیفیت نان در داخل کشور که یک محصول استراتژى است به آرد‌ها بر خواهد گشت و آردهاى بى کیفیت در اختیار نانوایان قرار مى گیرد و آردهاى مرغوب صادر مى شود و یا علت دیگرى از جمله عدم آموزش نانوایان براى پخت نان علت آن بوده است. 

انتهاى پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *