5 دلیل ساده برای مصرف ژله
ژلاتین از چه چیزی تهیه می شود؟
شاید جالب باشد که بدایند کارخانجات تولید کننده ی دارو از ژلاتین برای پوشاندن بسیاری از داروهایی که روزانه مصرف می کنیم استفاده می کنند. این کار باعث می شود که داروها بهتر هضم شوند و آسیب کمتری به معده وارد کنند. ژلاتین های موجود در کشور به ویژه از کلاژن و استخوان های گاو تشکیل شده اند. بسته های کوچک ژلاتینی که برای تهیه ی دسر خریداری می کنید حاوی پودر سفیدی است که در آن پروتئین وجود دارد. ترکیبات اصلی هر کدام از این بسته ها به قرار زیر است:
پروتئین بین 84 تا 90 درصد، مواد معدنی بین 1 تا 2 درصد، آب. بهتر است بدانید که ژلاتین فاقد کلسترول و اسیداوریک است.
ژلاتین یک ضدالتهاب مناسب
ژلاتین حاوی ترکیبی به نام «گلیسین» است که ماده ای ضدالتهاب محسوب می شود و قادر است با جریان های عفونت زا مقابله کرده و بافت های آسیب دیده را احیا کند. گلیسین به پیشگیری از خون دماغ شدن و عفونت های باکتریایی کمک می کند. زمانی که ما از مشکلات مربوط به گردش خون یا بیماری کبدی رنج می بریم مصرف منظم ژلاتین به داد بدن می رسد و به رفع چنین مشکلاتی کمک می کند. این دسر ساده با دفع توکسین ها از سلول های کبد باعث پاکسازی این عضو حیاتی می شود. ژلاتین همچنین برای مقابله با آرتریت و زخم معده مفید است.
ژلاتین برای داشتن موهای زیبا، ناخن های مقاوم و پوستی سالم
ژلاتین تأثیری باورنکردنی در تقویت موها، ناخن ها و شادابی پوست دارد. در رشد موها و ناخن ها روندی به نام کراتینیزیشن وجود دارد. این جریان باعث افزایش استحکام پوست، مو و همچنین ناخن ها می شود. در جریان روند کراتینیزیشن بدن به مجموعه ای از اسیدهای آمینه نیاز دارد و ژلاتین نیز می تواند به این روند کمک کند. در نتیجه اگر به پوست، مو و ناخن هایتان اهمیت می دهید می توانید از خواص ژلاتین استفاده کنید.
ژلاتین برای تسریع جریان متابولیسم یا همان سوخت و ساز بدن
ژلاتین یک ماده ی غذایی سرشار از پروتئین و ویتامین ها است که به بدن در جهت فعال کردن متابولیسم یاری می رسانند. توصیه ما این است که ژلاتین را با میوه های ترش همراه سازید. اگر ژلاتین با پرتقال، گریپ فروت، آلو و توت فرنگی و برای وعده ی صبحانه مصرف شود تأثیر زیادی در کسب انرژی و سوزاندن چربی ها خواهد داشت.
ژلاتین برای تقویت سیستم ایمنی بدن
ژلاتین یک منبع غذایی است که می توانید در برنامه ی غذایی خود و همه ی اعضای خانواده قرار دهید. چون این دسر برای بچه ها و افراد سالمند نیز مفید است. این ماده فاقد چربی و کلسترول بوده و برای پیشگیری از سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر عمل می کند. ژلاتین از پروتئین، ویتامین C، D و مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم و فسفر تشکیل شده است.
مواد لازم
ژلاتین بدون طعم 1 بسته (10 گرم)
آب 200 میلی لیتر (1 لیوان)
پرتقال 2 عدد
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
زنجبیل رنده شده 1 قاشق چایخوری
روش تهیه و استفاده
قبل از هر کاری آب پرتقال ها را بگیرید. بهتر است پوست آن ها را سالم و کامل نگهدارید و ژلاتین را داخل آن ها بریزید تا زیباتر و جذاب تر باشد. بعد از گرفتن آب پرتقال ها آن را به ژلاتین اضافه کنید. می توانید آب پرتقال را از صاف کنید تا کاملاً یکدست باشد. ترکیب را به 200 میلی لیتر آبی که داشتید افزوده و داغ کنید. به طور مرتب مواد را هم بزنید. زمانی که ترکیب به حالت جوش رسید دارچین و زنجبیل را اضافه کنید. در پایان کافی است که ترکیب به دست آمده را داخل پوست پرتقال ها بریزید. زمانی که ژلاتین سفت و سرد بشود نتیجه ی زیبا و البته خوش طعمی حاصل می شود. این دسر سالم برای تقویت سیستم ایمنی بدن اعضای خانواده بسیار مفید است.
منبع: تبیان