صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تولید ۲۱ درصد خون‌های اهدایی منطقه در کشور ایران

۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۸:۰۱
کد خبر: ۳۱۲۵۴۷
مدیر عامل سازمان انتقال خون گفت: استان‌های لرستان با ۹ درصد، مرکزی ۸ درصد، سیستان و بلوچستان با ۷ درصد، ۳ استان برتر در زمینه اهدای خون بانوان در سال ۹۵ در کشور بوده‌اند.
به گزارش گروه جامعه ، علی اکبر پور فتح الله، مدیر عامل سازمان انتقال خون گفت: براساس آخرین گزارش منتشر شده سازمان جهانی بهداشت در سال نزدیک به ۱۱۳ میلیون اهدای خون در جهان صورت می‌گیرد که از این میزان نزدیک به ۱۰۱ میلیون اهدای خون کامل و ۱۲ میلیون اهدای آفرزیس است.

وی افزود: از این میان سهم کشورهای عضو مدیترانه شرقی حدود ۹ . ۹ میلیون بوده که از این میزان سهم ایران بیش از دو میلیون اهدای خون بوده است یعنی نزدیک به ۲۱ درصد از کل خونهای اهدایی در ۲۱ کشور عضو منطقه مدیترانه شرقی نظیر ایران، کویت، اردن، لبنان، قطر، عمان، امارات متحده عربی و ... در ایران دریافت شده است که رقم قابل توجهی است؛ بنابراین گزارش شاخص اهدای خون در کشورهای جهان به ازای هر هزار نفر جمعیت بین ۳ دهم درهزار تا ۵۶ در هزار بوده است. متوسط نرخ اهدا در میان کشورهای با درآمد بالا ۱. ۳۲، در کشورهای با درآمد متوسط  ۹. ۱۴ در کشورهای با درآمد پایین ۷. ۸ به ازای هر هزار نفر جمعیت است.

مدیر عامل سازمان انتقال خون با اشاره به اینکه متوسط شاخص اهدا در کشورهای عضو مدیترانه شرقی  ۹. ۱۴ است گفت: شاخص اهدای خون در کشور ایران ۲۷ واحد به ازای هر هزار نفر جمعیت است که از این نظر سرآمد کشورهای منطقه به شمار می‌رود.

وی افزود: در حالیکه امروزه هنوز ۷۰ کشور در جهان به اهدای خون جایگزین و پولی وابسته اند، ایران از معدود کشورهایی است که از سال ۲۰۰۷ به اهدای خون صددرصد داوطلبانه دست یافته است. این موفقیت مرهون اهداکنندگان ایثارگر و مستمر خون است که بدون چشم داشت و با اهداف انسان دوستانه عصاره وجودی خود را به بیماران بستری و نیازمند به خون در بیمارستان‌ها اهدا می‌کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *