صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طبخ غذا به صورت سنتی در ۵۸ درصد سلف‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی

۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۱:۲۹
کد خبر: ۳۱۲۴۲۵
آمار سلف‌های دانشجویی و روش‌های طبخ غذا در دانشگاه‌های علوم پزشکی منتشر شد که بر اساس آن ۵ .۵۸ درصد از این سلف‌ها غذا را به صورت سنتی طبخ می‌کنند.
به گزارش گروه جامعه ، آمار سلف‌های دانشجویی و روش‌های طبخ غذا به مناسبت هفته خوابگاه‌های دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی منتشر شد.

 ۵ .۵۸ درصد از سلف‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور معادل ۲۹ دانشگاه بر اساس آمار سال ۹۵، طبخ غذا را به صورت سنتی به دانشجویان ارایه می‌دهند که انتظار می‌رود این رقم طی سال‌های آینده کاهش یابد و سلف‌ها به سمت پخت غذا به صورت صنعتی حرکت کنند.

طبخ غذا در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که در سال ۹۴ معادل ۶۷ درصد بود که این میزان در سال ۹۵ کاهش یافته است. 

در حال حاضر ۹ دانشگاه علوم پزشکی کشور معادل ۱۹. ۵ درصد در حال حاضر طبخ غذای شان را به صورت پخت صنعتی همراه با دستگاه‌ها و تجهیزات طبخ غذای مکانیزه انجام می‌دهند. این رقم در سال ۹۴ تن‌ها ۵ درصد بوده است. 

همچنین ۱۵ دانشگاه علوم پزشکی کشور معادل ۲۲ درصد دارای پخت تلفیقی اعم از طبخ غذای سنتی و صنعتی هستند.

در حال حاضر ۱۸۱ سلف سرویس دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به ارایه خدمات تغذیه به دانشجویان می‌پردازند و ۷۳ آشپزخانه طبخ غذا، تهیه غذای دانشجویان را برعهده دارند.

از اقدامات صورت گرفته توسط اداره کل دانشجویی وزارت بهداشت، می‌توان به شروع طرح صنعتی‌سازی آشپزخانه‌ها و چند منویی کردن غذاهای دانشجویی در بیشتر دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد تا غذایی سالم و با کیفیت و دارای ارزش غذایی بالا به دانشجویان به ارایه شود.
انتهای پیام/ 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *