صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بدون سحری روزه نگیرید/ شام را جایگزین سحری نکنید

۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۱:۲۱
کد خبر: ۳۱۲۴۱۶
بهتر است بدون سحری روزه نگیریم، به خصوص در نوجوانان روزه بدون سحری توصیه نمی‌شود زیرا این موضوع سبب افت شدید قند خون و تحلیل عضلانی می‌شود که بسیار زیان‌آور است و در حقیقت شام کامل در آخر شب به هیچ عنوان نمی‌تواند جایگزین سحری شود.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، در هنگام افطار مصرف غذاهای سبک و مختصر شامل گروه‌های غذایی شیر و لبنیات، میوه ها، سبزی‌ها، نان و غلات توصیه می‌شود مانند نان و پنیر و سبزی که یکی از عادات خوب غذایی روزه‌داران در این ایام است. مصرف شیر گرم و فرنی و یــا شیر برنج در هنگام افطار مناسب است. استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ، آش، حلیم بــدون روغن و همچنین مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح فرد روزه‌دار می‌شود. توصیه می‌شود در وعده سحری مقدار مناسبی سبزی‌های مختلف مصــرف شود. سبزی‌ها با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تامین ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز بدن، از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می‌کنند. در ماه مبارک رمضان بهتر است از غذاهای سرخ شده وپرچرب استفاده نشود، زیرا علاوه بر افزایش چربی‌های خون موجب سوءهاضمه، ورم معده و اضافه وزن و چاقی می‌شوند. مصرف زیاد مواد قندی و شیرین مثل کیک‌های خامه ای، شکلات، شیرینی‌های خامه دار، زولوبیا و بامیه، باقلوا، حلوای خیلی شیرین و چرب، شله زرد شیرین وچرب در ایام ماه مبارک رمضان اضافه وزن و چاقی و خطر بالا رفتن قند خون را به دنبال دارد.
 
 
 
 
 بدون سحری روزه نگیرید
 
همچنین مصرف آب زیاد به هنگام صرف افطار سبب اختلال در هضم مواد غذایی می شود، بعد از صرف سحری نیز بسیاری از بیم تشنگی در طول روز به مقدار فراوان آب می نوشند که عادت صحیح غذایی نیست. از نوشیدن بیش از اندازه چای در وعده سحری اجتناب کنید چون چای باعث افزایش دفع ادرار و از دست رفتن نمک‌های معدنی که بدن شما در طول روز به آن احتیاج دارد، می‌شود. روزه‌داران باید از مصرف تنقلات زیاد در فاصله افطار تا سحر پرهیز کنند زیرا این قبیل مواد دیر هضم هستند و سبب می‌شوند که به هنگام سحر به دلیل پری معده میل به غذا کاهش پیدا کند. بهتر است بدون سحری روزه نگیریم، به خصوص در نوجوانان روزه بدون سحری توصیه نمی‌شود زیرا این موضوع سبب افت شدید قند خون و تحلیل عضلانی می‌شود که بسیار زیان‌آور است و در حقیقت شام کامل در آخر شب به هیچ عنوان نمی‌تواند جایگزین سحری شود.
 
انتهای پیام/

برچسب ها: ماه رمضان افطار

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *