صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اگر شرط و شروط پیش از عقد رعایت نشد، مهریه زن باطل می‌شود؟/ دردسرهای صدور چک از حساب مسدود

۰۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۲:۱۰
کد خبر: ۳۱۲۲۴۶
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
گستردگی مباحث حقوقی و پیچیدگی‌های موضوعات متنوع آن ضرورت آموزش هرچه بیشتر آن را روشن می‎سازد.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، گستردگی مباحث حقوقی و پیچیدگی‌های موضوعات متنوع آن ضرورت آموزش هرچه بیشتر آن را روشن می‎سازد.

ضروریاتی مانند آشنا شدن شهروندان با ضوابط حقوقی و قانونی حاکم بر روابط اجتماعی و آگاهی بخشی جامعه نسبت به مسائل حقوقی یکی از مهمترین راهکار‌ها در کاهش مراجعات مردم به دادگستری است. به همین منظور با بازخوانی سئوالات طرح شده از وکیل آنلاین تلاش می‌کنیم در جهت افزایش آگاهی‌های حقوقی مخاطبان نقش موثری را ایفا کنیم.

آیا رعایت نشدن شرط و شروط پیش از عقد، مهریه زن را باطل می‌کند؟

در پرسش مخاطب ، از کارشناسان وکیل‌آنلاین اینگونه آمده است: «سلام. دوستی دارم که حدود 2 سال است ازدواج کرده.در روز خواستگاری برای عروس دو شرط گذاشت: یکی چادر و حجاب کامل و دیگری شاغل نشدن. بعد از مدتی عروس ناسازگاری کرد و به درخواست پدر عروس، قرار شد کمی ازادتر باشد تا حدی که چندین سانت از موهای دختر بیرون باشد. الان اختلافات بالا گرفته و هم عروس هم خانواده اش خلف وعده می کنند. بهانه دختر اینست که چرا داماد صداقت نداشته و گفته است فوق لیسانس میخواند؛ درحالیکه هنوز لیسانس هم نگرفته و همین را بهانه کرده که حجابش کامل نباشد. داماد تصمیم به جدایی دارد؛ اما بیم این را دارد که مهریه سنگین است و عندالمطالبه. راهکار چیست؟»

پاسخ این پرسش را اینجا بخوانید.

صدور چک از حساب مسدود جرم است

به گزارش ، سوالی که در این بخش به آن اشاره کردیم و متن کامل پاسخ کارشناسان وکیل‌آنلاین اینگونه است: «باسلام ، بنده ملکی را با کسی شریک بودم که سهم بنده بصورت مبایعنامه و وکالتنامه بلاعزل بود و ایشان بدون اطلاع من اقدام به فروش ششدانگ ملک نمود که پس از مدتی پیگیری و در اخر طرح دعوی از سوی بنده (وکیل بنده ) ایشان درصدد جلب رضایت من امد و با حکمیت (وکیل بنده ) اقدام به پرداخت وجه مورد مطالبه ام ، بصورت بخشی آپارتمان و بخشی چک نمود. فلذا آپارتمانها رو در همان ابتدا تحویل و بنام من نمود و پنج فقره چک به ارزش بیست ویک میلیارد ریال را تحویل بنده داد. در انزمان نه من و نه وکلیم اقدامی مبنی بر اصالت چکها نکردیم و وکیل ام مبلغ هفت میلیارد ریال بعنوان پایان دعوا و 10% حق الوکاله گرفت تا اینکه چکها در سررسید برگشت خورده (بسبب مسدود بودن حساب از سالها قبل ) حالا سوال من اینه : طبق قانون با شریک خاطی ام وایضاً وکیل بی مبالاتم چگونه می توانم برخورد کنم و حقم را بگیرم لطفا راهنمایی فرمایید.»

پاسخ این پرسش را اینجا بخوانید.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *