صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خادم: رقابت با جمهوری آذربایجان دشوارتر از حد معمول بود

۰۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۶:۰۵
کد خبر: ۳۱۱۶۸۹
رئیس فدراسیون کشتی گفت: رقابت‌های کشورهای اسلامی از لحاظ فنی به نفع کشتی گیران ما بود.
به گزارش گروه ورزشی و به نقل از  روابط عمومی فدراسیون کشتی رسول خادمدر خصوص رقابت‌های کشتی بازی‌های کشورهای اسلامی اظهار داشت: بازی‌های کشورهای اسلامی یک تورنمنت فنی مناسب برای آزادکاران و فرنگی کاران ایران بود. در این تورنمنت اکثر کشتی گیران ما این فرصت را پیدا کردند تا با کشتی گیران درجه یک، درجه دو برتر وزن خودشان در دنیا رقابت کنند و توسط کادر فنی ارزیابی شوند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه با یک فاصله کوتاه مسابقات آسیایی و بازی‌های کشورهای اسلامی را داشتیم، کادر فنی تیم‌های ملی مجبور بودند دو تیم را در هر دو رشته، برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا و بازیهای کشورهای اسلامی اختصاص بدهند که البته این موضوع به استثنای میثم نصیری بود که در هر دو مسابقه حضور داشت.

خادم تصریح کرد: ما پیش بینی می‌کردیم که حداقل چهار مدال طلا و حداکثر شش مدال طلا در هر دو رشته در این مسابقات داشته باشیم که توانستیم پنج مدال طلا را به دست بیاوریم که نتیجه به دست آمده، نسبتا با ارزیابی که ما از حضور تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی در این مسابقات داشتیم، همخوانی داشت.

وی تاکید کرد: جدای از جایگاه فنی تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی آذربایجان که از مدعیان درجه یک کشتی دنیا و رقبای اصلی ما محسوب می‌شوند، امتیاز میزبانی آذربایجانی‌ها و مناسبات بسیار جدی که این کشور با حمایت دولتمردان خود توانسته در پانزده سال گذشته در اتحادیه جهانی کشتی و مجموعه فضای داوری کشتی دنیا به دست آورد، فضای رقابت با حریفان اصلی را برای کشتی گیران ایرانی حساس‌تر کرده بود.

خادم اظهار داشت: حضور مکرر رئیس جمهور آذربایجان و اعضای خانواده وی در مسابقات کشتی که البته بسیار هم ارزشمند و حائز اهمیت بود نیز، فضای سنگینی در رقابت‌ها را برای سایر کشتی‌گیران، به وِیژه کشتی‌گیران ایرانی که رقبای اصلی تیم آذربایجان بودند، ایجاد می‌کرد و به نوعی در این مسابقات، رقابت با کشتی‌گیران آذربایجانی دشوارتر از حد معمول شده بود.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع به نظر می‌رسد بازی‌های کشورهای اسلامی به عنوان یک تورنمنت بین المللی در کشتی آزاد و فرنگی، یک فرصت مناسب برای ارزیابی کادرهای فنی تیم‌های ملی، از نفرات شاخص خودشان در اوزان مختلف، و یا برخی از نفرات که جزء پشتوانه‌های جوان و حتی با تجربه ما هستند و باید در چنین مسابقاتی ارزیابی بشوند را فراهم نمود.
 
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *