سوسیس گیاهی با طعم گردو توسط ایرانیان اختراع شد
دو مخترع ایرانی موفق به تولید سوسیس گیاهی شدند که حاوی گردو بوده و مضرات سوسیس و کالباسهای بازار را ندارد.
به گزارش گروه فضای مجازی، سوسیس یکی از محصولات گوشتی فراوری شده که توسط کلیه فرهنگهای مختلف در دنیا پذیرفته شده است. سوسیسها به دلیل تنوع در انواع و طعمهای مختلف که متناسب با همه سلیقه هاست، همچنین انعطاف پذیر بودن پروسه تولید و قیمت قابل رقابت با سایر محصولات گوشتی، مواد اولیه ارزان از طرفداریهای زیادی برخوردار است.
از سوی دیگر به دلیل زمان کوتاه آماده سازی که موجب صرفه جویی در وقت مصرف کننده میشود از محبوبیت بالایی در بین مصرف کنندگان برخوردار است. در سالهای اخیر تغییرات اساسی در آگاهیها و عادات تغذیهای مصرف کنندگان روی داده است. همانطور که مصرف کنندگان بیشتر به سلامتی توجه میکنند توجه تولید کنندگان نیز به سمت تولید مواد غذایی با چربی، نمک، کلسترول و محتوای کالری کمتر متمرکز شده است.
محصولات سوسیس و کالباس از جمله ترکیبات غذایی هستند که به میزان زیادی در غذاهای فوری و آماده مصرف که به شدت نسل جوان و نوجوان را به خود جلب کرده استفاده میشود و متاسفانه شامل ترکیبات غذایی ارزشمندی نبوده و علاوه بر اینها دارای میزان چربی اشباع بالایی است که موجب ابتلا افراد در سنین پایین به دیابت و بیماریهای قلب و عروقی میشود.
استراتژیهای ممکن در گسترش تولید محصولات گوشتی مورد بررسی قرار گرفته اند و یکی از مهمترین این استراتژیها تهیه فرمولاسیونی برای غذاست که میزان ترکیبات ناسالم و مضر برای انسان از جمله چربی و بافتهای پرچرب را کاهش داده و آنها را با ترکیبات سالم و ایمن که میتوانند از ابتلا به بیماریها جلوگیری کرده جایگزین کنند.
در همین راستا مخترعان ایرانی در صدد آمدند تا سوسیس و کالباس را با مواد اولیهای تولید کنند که سالم بوده و بدون نگرانی همه سنین میتوانند از آن مصرف کنند. این سوسیس و کالباس با میزان گوشت و چربی کمتر و با استفاده از خمیر کنجد و گردو به تولید رسیده است.
همچنین در این سوسیس و کالباس از آرد لپه هندی و آرد ذرت استفاده شده که میتواند یک محصول گوشتی جدید با ارزش غذایی بالاتر و سالمتر نسبت به محصولات رایج در بازار مصرف را ارائه کند.
در این محصول جدید بهبود ویژگیهای بافت پایداری، حفظ آب و چربی در امولسیون گوشتی، بهبود پروفیل اسیدهای چرب و اسید امینه، همچنین کاهش درصد گوشت و چربی در مواد اولیه این سوسیس و کالباس به کار گرفته شده است.
استفاده از این مواد میتواند در کاهش قیمت تمام شده سوسیس و کالباس تاثیر گذار باشد.
از سوی دیگر به دلیل زمان کوتاه آماده سازی که موجب صرفه جویی در وقت مصرف کننده میشود از محبوبیت بالایی در بین مصرف کنندگان برخوردار است. در سالهای اخیر تغییرات اساسی در آگاهیها و عادات تغذیهای مصرف کنندگان روی داده است. همانطور که مصرف کنندگان بیشتر به سلامتی توجه میکنند توجه تولید کنندگان نیز به سمت تولید مواد غذایی با چربی، نمک، کلسترول و محتوای کالری کمتر متمرکز شده است.
محصولات سوسیس و کالباس از جمله ترکیبات غذایی هستند که به میزان زیادی در غذاهای فوری و آماده مصرف که به شدت نسل جوان و نوجوان را به خود جلب کرده استفاده میشود و متاسفانه شامل ترکیبات غذایی ارزشمندی نبوده و علاوه بر اینها دارای میزان چربی اشباع بالایی است که موجب ابتلا افراد در سنین پایین به دیابت و بیماریهای قلب و عروقی میشود.
استراتژیهای ممکن در گسترش تولید محصولات گوشتی مورد بررسی قرار گرفته اند و یکی از مهمترین این استراتژیها تهیه فرمولاسیونی برای غذاست که میزان ترکیبات ناسالم و مضر برای انسان از جمله چربی و بافتهای پرچرب را کاهش داده و آنها را با ترکیبات سالم و ایمن که میتوانند از ابتلا به بیماریها جلوگیری کرده جایگزین کنند.
در همین راستا مخترعان ایرانی در صدد آمدند تا سوسیس و کالباس را با مواد اولیهای تولید کنند که سالم بوده و بدون نگرانی همه سنین میتوانند از آن مصرف کنند. این سوسیس و کالباس با میزان گوشت و چربی کمتر و با استفاده از خمیر کنجد و گردو به تولید رسیده است.
همچنین در این سوسیس و کالباس از آرد لپه هندی و آرد ذرت استفاده شده که میتواند یک محصول گوشتی جدید با ارزش غذایی بالاتر و سالمتر نسبت به محصولات رایج در بازار مصرف را ارائه کند.
در این محصول جدید بهبود ویژگیهای بافت پایداری، حفظ آب و چربی در امولسیون گوشتی، بهبود پروفیل اسیدهای چرب و اسید امینه، همچنین کاهش درصد گوشت و چربی در مواد اولیه این سوسیس و کالباس به کار گرفته شده است.
استفاده از این مواد میتواند در کاهش قیمت تمام شده سوسیس و کالباس تاثیر گذار باشد.
منبع: مهر
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *