برنامه صندوق رفاه دانشجویان برای ارتقاء سلف های فنی حرفه ای
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، از اختصاص تسهیلاتی برای ارتقاء سلف سرویس های دانشکده های فنی و حرفه ای خبر داد.
وی از فضای آشپز خانه، سلف سرویس، سردخانه مواد غذایی بازدید کرده و با دانشجویان این مرکز گفت و گو کرد.
جاهدی رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران شیراز نیز با ارائه گزارش از روند پخت و سلف و سرویس غذا در این مرکز، تصریح کرد ما به دلیل قدیمی بودن ساختمان، پخت سنتی انجام می دهیم .
در ادامه یزدان مهر افزود: لازم است دانشکده آئین نامه های تدوین شده کارگروه کنترل بر خوابگاه های دانشجویی را اجرایی کرده و حتما از کارشناسی بهداشت و ایمنی مواد غذایی در تمام مراحل تهیه طبخ و توزیع مواد غذایی استفاده شود و در قراردادهایی که با پیمانکار منعقد می کنند این مهم را لحاظ کنند .
وی افزود: با توجه به سنتی بودن آشپزخانه که متاسفانه مشکل اکثر سلف سرویس های دانشکده های فنی و حرفه ای است تسهیلاتی را تخصیص خواهیم داد و تلاش می کنیم با کمک صندوق رفاه امور دانشجویان سلف سرویس و خوابگاه این دانشکده ارتقاء یابد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *