آیا مردن موجر میتواند جوازی برای عدم تخلیه ملک اجارهای باشد؟/ مالک واحد خالی هم باید هزینههای ساختمان را بپردازد
گستردگی مباحث حقوقی و پیچیدگیهای موضوعات متنوع آن ضرورت آموزش هرچه بیشتر آن را روشن میسازد.
ضروریاتی مانند آشنا شدن شهروندان با ضوابط حقوقی و قانونی حاکم بر روابط اجتماعی و آگاهی بخشی جامعه نسبت به مسائل حقوقی یکی از مهمترین راهکارها در کاهش مراجعات مردم به دادگستری است. به همین منظور با بازخوانی سئوالات طرح شده از وکیل آنلاین تلاش میکنیم در جهت افزایش آگاهیهای حقوقی مخاطبان نقش موثری را ایفا کنیم.
حتی مردن موجر هم نمی تواند جوازی برای تخلیه نکردن ملک اجارهای باشد
پرسش مخاطب وکیل آنلاین درباره فوت کردن موجر و تخلیه ملک از سوی مستاجر این است:«با سلام. من خانه ای را یک سال و نیم پیش رهن و اجاره کرده ام. صاحب خانه از دنیا رفته و فردی هم که ادعا می کند وارث اوست، ظاهرا هیچ اقدام قانونی انجام نمی دهد. چند بار اظهارنامه به آدرسی که در قرارداد هست، فرستادم تا با توجه به اتمام مدت اجاره پول رهنم را پس بگیرم که ظاهرا آدرس شناخته نمی شود. امروز مطلع شدم که منزل در رهن بانک ملی بوده و آن را به مزایده گذاشته اند که ناریخ آن چند روز دیگر است. با این شرایط تکلیف 50 میلیونی که یرای رهن خانه داده ام و خودم چه می شود و باید چکار کنم که بتوانم رهنم را پس بگیرم؟ ضمن اینکه فکر می کنم بدهی بانک بیشتر از فروش خانه است و هیچ دسترسی به ورثه ندارم. آیا می شود مزایده را به هم زد؟»
پاسخ این پرسش را اینجا بخوانید.
مالک واحد خالی هم باید هزینههای ساختمان را بپردازد
پرسش مخاطب وکیلآنلاین درباره پرداخت هزینههای ساختمان از سوی مالک آپارتمانی که خالی از سکنه است، این است: «بنده مالک یک دستگاه آپارتمان خالی از سکنه هستم که ماهیانه شارژ آن را پرداخت میکنم. الان بعد از یک سال مدیریت ساختمان به بنده پیام داده مبلغی دیگر بابت هزینه های تعمیر درب پارکینگ و آسانسور باید به ایشان بدهم. آیا واحدی که خالی است باید به غیر از شارژ ماهیانه مبلغ دیگری هم بپردازد؟»
پاسخ این پرسش را اینجا بخوانید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *