صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاثیر خوردن کاهو سکنجبین در کاهش آلرژی‌های فصلی/ غذاهای تحریک کننده آلرژی را بشناسید

۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۷:۰۱
کد خبر: ۳۰۹۵۹۴
یک متخصص طب سنتی توضیحاتی را در رابطه با غذاهایی که سبب افزایش آلرژی‌های فصلی می‌شوند مطرح کرد.
محمود شریف زاده در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه گفت: یکی از نشان‌های فصل بهار، آلرژی‌های فصلی است و این آلرژی‌ها زمان گرده افشانی گل‌ها به سراغ برخی افراد می‌روند. 

وی افزود: در بیشتر مواقع، آلرژی‌های فصلی با عطسه‌های پیاپی، سرفه و یا آبریزش بینی همراه هستند. 

این متخصص طب سنتی با اشاره به بهره گیری شهروندان از داروهای شیمیایی برای کنترل عوارض ناشی از آلرژی اظهارکرد: در بیشتر مواقع شاهد هستیم که افراد درگیر با آلرژی از داروهای شیمیایی برای درمان و کنترل عوارض ناشی از آلرژی خود استفاده می‌کنند این در حالی است که به راحتی می‌توان با طب سنتی آلرژی را کنترل کرد. 

شریف زاده با اشاره به تاثیرگذارترین نوشیدنی برای افرادی که دارای آلرژی هستند تصریح کرد: آب سیب تاثیرگذار‌ترین نوشیدنی در کنترل آلرژی است و افراد برای خوردن میان وعده نیز می‌توانند کاهو سکنجبین را انتخاب کنند. 

وی تاکید کرد: مصرف مواد غذایی بسیار شیرین، غذاهای سرخ شده و همچنین غذاهای چرب سبب افزایش آلرژی می‌شود. 

این متخصص طب سنتی در خصوص سبزیجات مفید برای افراد مبتلا به آلرژی فصلی اظهارکرد: سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، کاهو و به‌طور کلی سبزیجات و غذاهای حاوی فیبر در کنترل آلرژی نقش تاثیرگذاری ایفا می‌کنند. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *