صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش قیمت تجهیزات پزشکی در دولت یازدهم

۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۵:۰۱
کد خبر: ۳۰۹۴۵۴
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
دکتر دیناروند گفت: با اجرای طرح تحول سلامت در دولت تدبیر و امید، دسترسی مردم به خدمات سلامت و به تبع آن به تجهیزات پزشکی به شدت افزایش پیدا کرده است و با توجه به کاهش قیمت این ملزومات، توانستیم هزینه‌های سلامت را کنترل کنیم.

به گزارش گروه جامعه ،رسول دیناروند معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو در مراسم افتتاح نمایشگاه ایران هلث، با اشاره به رشد تولید داخلی تجهیزات پزشکی، ایجاد بازار خرید دو هزار میلیارد تومانی دارو و تجهیزات پزشکی از شرکت‌های دانش بنیان از سوی وزارت بهداشت را مورد اشاره قرار داد و گفت: عمده این بازار را شرکت‌های دولتی تشکیل می‌دهند.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: بیمارستان‌های دولتی قدرت خرید بالایی دارند و وزارت بهداشت، دستورالعمل هایی صادر کرده است و این بیمارستان‌ها، موظف هستند، تجهیزات داخلی را خریداری کنند.

دیناروند افزود: هرگاه بین تجهیزات پزشکی تولید داخل و وارداتی، محصول مشابهی وجود داشته باشد، ترجیح می‌دهیم از تولید داخل استفاده کنیم و این موضوع، ابلاغ شده است.

کاهش هزینه ارزی تجهیزات پزشکی وارداتی در دولت یازدهم

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: میزان واردات تجهیزات پزشکی در سال‌های گذشته، متغیر و بین ۸۰۰ میلیون تا یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار بوده است.

دیناروند خاطرنشان کرد: هزینه ارزی تجهیزات پزشکی وارداتی در سال ۹۵، کاهش محسوس با میانگین کاهش ۳۵ درصدی نسبت به سال‌های گذشته داشته است.
وی ادامه داد: بسیاری از لوازم پزشکی وارداتی را با قیمت کمتری نسبت به سه تا چهار سال قبل می‌خریم.

دیناروند افزود: این امر با روش‌های جدید اتخاذ شده قیمت گذاری میسر شده است. با اجرای طرح تحول سلامت و در سال ۹۳، مکانیسم‌های کاهش قیمت‌ها را بکار بردیم.

رئیس سازمان غذا و دارو اضافه کرد: در نتیجه بکارگیری این مکانیسم ها، بطور مثال قیمت یک استنت قلبی که چهار سال قبل، چهار میلیون تومان بود به یک و نیم میلیون تومان و قیمت ۵۰۰ هزار تومانی یک لنز چشم به ۲۰۰ هزار تومان رسید.

وی یادآور شد: هم اکنون سهم واردات تجهیزات پزشکی به تولید داخل، ۶۰ به ۴۰ است که می‌خواهیم این نسبت را برعکس کنیم که با توجه به مسیر طی شده در سه تا چهار سال گذشته، مطمئنا قابل حصول است و امیدواریم این روش را بتوانیم ادامه دهیم.

دیناروند افزود: این روش، علاوه بر مدنظر قرار دادن کیفیت و دسترسی به تجهیزات پزشکی به حمایت از تولید داخل و رضایت بیماران توجه دارد.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح تحول سلامت در دولت تدبیر و امید، دسترسی مردم به خدمات سلامت و به تبع آن به تجهیزات پزشکی به شدت افزایش پیدا کرده است و با توجه به کاهش قیمت این ملزومات، توانستیم هزینه‌های سلامت را کنترل کنیم.

شرایط سخت رقابت تولید کنندگان داخلی با خارجی‌ها

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: تولید داخلی تجهیزات پزشکی، کار راحتی نیست و رقابت بین تولید کنندگان داخلی با خارجی سخت است.

دیناروند تصریح کرد: تولید کنندگان خارجی، سرمایه و امکانات بیشتری دارند و به همین علت، ما گاهی تضمین خرید تولیدات داخلی را انجام می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: به همین منظور، محدودیت‌های واردات تجهیزات پزشکی را نیز اعمال می‌کنیم و هرجا که توان داخلی از نظر کمی و کیفی پاسخگوی نیاز بازار باشد، واردات محدود می‌شود.

بیستمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، صنایع دارویی و گردشگری سلامت (ایران هلث) از ۲۵ تا ۲۸ اردیبهشت ماه از ۱۰ صبح تا ۶ بعدازظهر در محل نمایشگاه بین المللی تهران دایر است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *