شبکه برق به دنبال تغییر سیستم/ زمین میزبان تجهیزات برق میشود
فرسودگی سیستم و تجهیزات شبکه برق کشور، مسئولین این حوزه را به فکر تغییر سیستم تجهیزات آنها از هوایی به زمینی انداخته است.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد با نزدیک شدن به فصل گرما و افزایش دما شاهد رسیدن به پیک مصرف برق هستیم، مصرفی که تنها در چند ماه از سال به اوج می رسد و مجددا به سطح پیشین خود باز میگردد.
برای تامین برق فصل تابستان علاوه بر ظرفیت تولید کشور، توان تجهیزات و وسایل نیز باید مورد توجه قرار گیرد.یکی از معضلات صنعت برق استفاده از تجهیزات فرسوده در سطح کشور است، تجهیزاتی که از عمر مفید آن چند دهه گذشته و همین امر علاوه بر افزایش احتمال قطعی برق، تاثیر بالایی در افزایش تلفات برق نیز دارد.
بنابر بررسیهای صورت گرفته 30 درصد از تجهیزات برق فرسوده محسوب میشوند که برای سرمایهگذاری مجدد نیاز به اعتبار 10 هزار میلیاردتومانی دارد.این رقم برای تهران بر اساس اعلام مدیرعامل شرکت برق منطقهای 500 کیلومتر است که این حجم از فرسودگی در کنار حجم بالا صادرات خدمات فنی مهندسی برق ایران به خارج از کشور قابل تامل است.
در کنار هزینه بالا این تعمیرات و نیاز به بودجه مشخص، جمعیت حوزه فعالیت، تراکم و ساعت کاری محدود، به مدت زمان انجام این فعالیت میافزاید به همین خاطر در طرحی به نسبت جدید، شرکتهای برق منطقهای به دنبال تغییر شبکههای هوایی به زیرزمینی هستند.
گفتنی است این اقدام برای تهران کلید خورده و امسال برنامهریزی تغییر 100 کیلومتر شبکه برق از هوایی به زمینی استارت خورده است.
برنامه ای که امید است با اجرا به موقع و صحیح آن شاهد بهرهمندی صعنت برق از منافع آن همچون کاهش تلفات و برخورداری از تجهیزات به روز باشیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *