صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دلیل آزمایش‎های موشکی پی‌در‌پی کره شمالی چیست؟

۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۰:۰۲
کد خبر: ۳۰۹۱۴۶
پایگاه خبری «دبکا» در گزارشی به بررسی آزمایش‌های موشکی کره شمالی پرداخته و نوشته است که پیونگ‌یانگ از وجود برخی مشکلات در داخل آمریکا به نفع خود استفاده کرده و آزمایش‌های موشکی خود را ادامه می‌دهد.
به گزارش گروه بین‌الملل ، پایگاه خبری «دبکا» در گزارشی به بررسی آزمایش‌های موشکی کره شمالی پرداخته و نوشت که پیونگ‌یانگ از وجود برخی مشکلات در داخل آمریکا به نفع خود استفاده کرده و آزمایش‌های موشکی را ادامه می‌دهد.

دبکا می‎نویسد: کره شمالی روز 14 می در حالی موشک بالستیک آزمایش کرد که دو موشک آزمایش شده قبلی این کشور بلافاصله بعد از شلیک به وسیله آمریکا رهگیری شدند، در حالی که ژاپن و کره جنوبی این اقدام را آزمایش موشک بالستیک معرفی کرده و به آن واکنش نشان دادند، مقامات آمریکا اعلام کردند که مشخصات موشک شلیک شده با ویژگی‌های موشک قاره‌پیما همسان نبوده و بنابراین موشک شلیک شده تهدیدی برای آمریکا تلقی نمی‌شود.



در ادامه این گزارش آمده است: نشانی از توجه آمریکا به تهدید ایجاد شده از سوی پیونگ‌یانگ برای کره جنوبی و ژاپن وجود دارد و این نوع واکنش به نظر می‌رسد بهانه‌ای است برای صرف نظر کردن از پیگیری آزمایش موشکی پیونگ‌یانگ.

این پایگاه صهیونیستی افزود: شلیک این موشک در حالی صورت گرفته است که رئیس جمهور جدید کره جنوبی روز چهارشنبه برای مذاکره با پیونگ‌یانگ اعلام آمادگی کرده بود اما در پی این آزمایش موشکی، «مون جائه-این» از شورای امنیت ملی کشورش خواستار برگزاری نشست اضطراری و بررسی این موضوع شد.



دبکا در ادامه گزارش خود نوشت: در بحبوحه کشمکش‌های داخلی آمریکا و در پی اخراج ناگهانی مدیر «اف.بی.آی» از سوی ترامپ، اخبار کره شمالی نیز ضربه ناخوشایندی برای این کشور بود و در حالی که منتقدان ترامپ اخراج اف.بی.آی از سوی ترامپ را به چالش نکشیدند، دشمنان وی و رسانه‌ها اختیارش را برای اخراج «جیمز کومی» زیر سؤال برده و شایستگی وی را برای مدیریت بحران‌های بین‌المللی نیز به چالش کشیدند.

در ادامه این گزارش آمده است: ترامپ تلاش کرد از میزان این آشفتگی بکاهد و منتقدان خود به خصوص دموکرات‌ها را آرام کند اما در این کار نیز با شکست مواجه شد.



دبکا نوشت: کیم جونگ-اون از آشفتگی ایجاد شده در داخل آمریکا به نفع خود استفاده کرده و موشک بالستیک آزمایش کرد و این اقدام نشانه این است که رهبر کره شمالی نه تنها از نزدیک سیاست‌های داخلی آمریکا را دنبال می‌کند بلکه گستاخانه از هر ضعفی در واشنگتن به نفع خود استفاده می‌کند.











ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *