صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم مداومت بر اعمال صالح در تمامی روزهای سال/ ثمره کار نیکو در ماه شعبان هفتاد برابر است

۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۰:۰۲
کد خبر: ۳۰۸۳۴۵
یک کارشناس علوم قرآنی با تاکید بر لزوم مداومت اعمال صالح در تمامی روزهای سال طبق فرمایش امام صادق (ع)، از هفتاد برابر شدن ثمره کار نیکو در ماه شعبان سخن گفت.
علی نوری‌زاده کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: ماه شعبان از فضیلت و جایگاه بسیار بالایی نزد بزرگان دینی برخوردار است و درباره ارزش و اهمیت آن، صحبت‌های بسیاری داشته اند.

وی ادامه داد: حضرت محمد (ص) در یکی از سال‌ها پیش از آغاز ماه شعبان به شرافت‌های این ماه اشاره کردند.

نوری زاده تصریح کرد: در بخش هایی از این خطبه که در بحار الانوار به آن اشاره شده، چنین آمده است: " شعبان ماه شریفی است و آن ماه من است. حاملان عرش آن را بزرگ می‌شمارند و حق آن را می‌شناسند. آن ماهی است که در آن همچون ماه رمضان، روزی بندگان زیاد می‌گردد و در آن بهشت آذین بسته می‌شود و این ماه را شعبان نامیده‌اند زیرا در آن ارزاق مؤمنان تقسیم می‌شود و آن ماهی است که عمل در آن چند برابر می‌شود و کار نیکو هفتاد برابر ثمره می‌دهد".

وی در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: همچنین براساس آنچه که در منابع مختلف از جمله وسائل الشیعه به آن اشاره شده، در هر پنج شنبه ماه شعبان فرشته‌ها به دعا کردن می‌پردازند و هر فردی که در این روز‌ها روزه بگیرد، خداوند او را می‌بخشد و دعایش را مستجاب می‌فرماید.

این کارشناس علوم قرآنی توضیح داد: برای نیمه شعبان که روز ولادت آقا امام زمان (عج) است، اعمال بسیاری مورد سفارش قرار گرفته است و اگر منتظران حضرت قائم (عج) این اعمال را با درکی عمیق انجام دهند و همواره بر مداومت و پیوستگی مفهوم آن‌ها در دیگر روزهای سال توجه داشته باشند، برآورده شدن حاجت‌های خود از خداوند متعال را شاهد خواهند بود.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا، امام صادق (ع) حدیثی را از پدر بزرگوار خود نقل می‌کنند که بر این اساس فرموده اند: " پدرم امام باقر علیه السّلام می‌فرمود:: إِنِّی أُحِبُّ أَنْ أَدُومَ عَلَى الْعَمَلِ إِذَا عَوَّدْتُهُ نَفْسِی من دوست دارم هر عمل صالحی را که انجام می‌دهم آن‌قدر در آن مداومت داشته باشم تا روحم به آن عادت کند از این رو اگر به دلایلی عمل مستحبی را انجام ندادم در اولین فرصت آن را به‌جا می‌آورم تا نفسم به آن عادت کند. برترین عمل نزد خداوند متعال عملی است که بر آن مداومت شود".



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *