طرز تهیه ماکارونی با میگو در مایکروفر
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ماکارونی با میگو در مایکروفر را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم:
- ۲۵۰ گرم ماکارونی رشتهای
- ۱/۵ لیتر یا ۶ پیمانه آب جوش
- یک کیلوگرم میگو
- یکچهارم پیمانه روغن مایع گیاهی
- یک عدد فلفل دلمهای قرمز
- یکسوم پیمانه یا ۵۰ گرم بادام زمینی خردشده
- ۲ قاشق سوپخوری سس شیرین فلفلی
- یکسوم پیمانه آب لیموترش
- نصف پیمانه گشنیز خردشده
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
۱ – ماکارونیهای رشتهای را با دست نصف کنید. یک ظرف پیرکس گود یا هر ظرف دیگری که امکان قرار گرفتن آن در مایکروفر وجود دارد را آماده کنید و آب جوش را در آن بریزید. سپس ماکارونیهای نصفشده را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۲ دقیقه روی قدرت ۱۰۰ درصد یا ماکزیمم بپزید. اگر ماکارونی پس از گذشت این مدت، همچنان سفت بود و مغزپخت نشده بود، این زمان را بیشتر کنید. فقط توجه داشته باشید که در طول این مدت ۲بار در مایکروفر را باز کنید و ماکارونی را در آب هم بزنید. پس از پخت ماکارونی، ظرف حاوی ماکارونی و آب را از مایکروفر بیرون آورید و ماکارونی را آبکش کنید.
۲ – حالا میگوها را پاک کنید و فقط پوست انتهای دم آن را باقی بگذارید. سپس نیمی از روغن را در ظرف گود دیگری – که مخصوص مایکروفر باشد– بریزید و میگوهای پاکشده، خلال فلفل قرمز و بادامزمینی خردشده را به آن اضافه کنید و بدون در، روی حداقل قدرت مایکروفر، به مدت ۵ دقیقه تا زمانی که میگوها تغییر رنگ پیدا کند، حرارت دهید. در این مدت یکبار مواد را هم بزنید.
۳ – پس از اینکه میگو، فلفل و بادام در روغن تفت داده و پخته شد، ماکارونی و بقیه روغن را همراه آب لیموترش و سس فلفل شیرین به مخلوط اضافه کنید و مواد را بدون در به مدت ۴ دقیقه روی حداکثر قدرت مایکروفر بپزید؛ یکبار همزدن در این مدت را از یاد نبرید. در پایان، گشنیز خردشده را با کمی نمک و فلفل به این مخلوط اضافه کنید و ۲دقیقه دیگر نیز حرارت دهید. حالا غذا آماده است.
نکته: به جای سس فلفل شیرین، میتوانید یک قاشق رب گوجهفرنگی را در نیم پیمانه آب مخلوط کرده و به غذا اضافه کنید.
این غذا تقریبا پس از ۴۵ دقیقه آماده خواهد شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *