صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اسپوتنیک: افزایش تعداد سربازان آمریکا در "افغانستان" به تصمیم ناتو بستگی دارد

۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۲:۰۱
کد خبر: ۳۰۷۷۰۳
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
اسپوتنیک نوشت: ترامپ در نشست ناتو در بروکسل به فرماندهان ناتو این اجازه را خواهد داد که در مورد تعداد سربازان مورد نیاز برای اعزام به افغانستان تصمیم‌گیری کنند، هدف وی از این کار تلاش برای اعزام سربازان بیشتری از سوی ناتو و در نتیجه سربازان کمتری از سوی آمریکا به این جنگ است.
به گزارش سرویس بین الملل اسپوتنیک در گزارشی نوشت: آمریکا برای تعیین اینکه چه تعداد سرباز به افغانستان اعزام کند چشم به تصمیم متحدان خود در ناتو دوخته است.
 
جنگ آمریکا در افغانستان ۱۶ سال به درازا کشیده و دولت ترامپ نیز برای حل جنگ افغانستان به دنبال افزایش نظامیان آمریکاست.
 
ژنرال جوزف دانفورد، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا در این رابطه گفت:‌ هفته‌هاست که بروی موضوع افغانستان تبادل نظر کردیم و در حال حاضر به نقطه ای رسیدیم که مشاور امنیت ملی قرار است جلسه‌ای را با ترامپ در این رابطه هماهنگ کند.
 
این طرح شامل افزایش تعداد سربازان برای اثربخش بودن ماموریت ناتو به رهبری آمریکا تحت عنوان برنامه آموزشی نیروی افغانستان خواهد بود.
 
وی افزود: برنامه تقویت نیروها، استراتژی آمریکا برای سال ۲۰۱۷ و بعد از آنها خواهد بود و اینکه چه تعداد سرباز بایستی اعزام شود به تصمیم فرماندهان بستگی خواهد داشت که در نشست ناتو شروع به مذاکره در این مورد خواهیم کرد.
 
بنابر این گزارش؛ این به معنای این است که ترامپ در نشست ناتو در بروکسل به فرماندهان ناتو این اجازه را خواهد داد که در مورد تعداد سربازان مورد نیاز برای اعزام به افغانستان تصمیم‌گیری کنند، هدف وی از این کار تلاش برای اعزام سربازان بیشتری از سوی ناتو و در نتیجه سربازان کمتری از سوی آمریکا به این جنگ است.
 
نیکلسون فرمانده ناتو در افغانستان چندماه پیش به کنگره اعلام کرده بود که برای خروج از بن بست جنگ در افغانستان نیازمند سربازان بیشتر در این کشور است.
 
/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *