صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هشدار! لبنیات سنتی نخورید/ چای سفید را جایگزین چای سبز و سیاه کنید/ مغز با آب چغندر جوان می‌ماند/ زیاد نشستن و بیماری‌های مرگبار

۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۵:۵۵
کد خبر: ۳۰۷۵۵۶
ترفندهای خلاقانه برای از بین بردن بوی بد کفش و پا، مصرف آسپرین بچه ریسک سرطان سینه را کاهش می دهد، لبنیات سنتی مملو از باکتری و میکروب است، اگر زیاد می‌نشینید، مراقب 7 بیماری مرگبار باشید از خواندنی‌های بسته سلامت امروز است.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، ترفندهای خلاقانه برای از بین بردن بوی بد کفش و پا، مصرف آسپرین بچه ریسک سرطان سینه را کاهش می دهد، لبنیات سنتی مملو از باکتری و میکروب است، اگر زیاد می‌نشینید، مراقب 7 بیماری مرگبار باشید و ... از خواندنی‌های بسته سلامت امروز است. جزئیات را در ادامه بخوانید ...
 
ترفندهای خلاقانه برای از بین بردن بوی بد کفش و پا
 
باشگاه خبرنگاران جوان: بسیاری از عوامل از جمله باکتری، تعرق پا و یا سایر آسیب‌های احتمالی پا می‌تواند سبب بو گرفتن کفش‌ها شوند. همان طور که اشاره شد رعایت بهداشت عمومی و شست‌وشوی مداوم پاها می‌تواند بهترین راهکار برای جلوگیری از بوگرفتن کفش‌ها باشد با این حال برخی از راهکارهای خانگی می توانند اندکی وضعیت را بهتر کنند. اگر کفش‌های ورزشی یا معمولی‌تان بو گرفته، کمی جوش شیرین، پوست لیمو و یا چای کیسه ای داخل آن بریزید و اجازه دهید که تا صبح در داخل کفش‌های تان باقی بماند. صبح آن‌ها را از داخل کفش خود خارج کنید. همچنین می توانید در داخل جوراب های کهنه و قدیمی خود ۲ قاشق غذاخوری جوش شیرین ریخته و قسمت انگشتان آن را با این ماده پر کنید. جوراب ها را در طول شب در داخل کفش قرار دهید. هنگام صبح جوراب های محتوی جوش شیرین را خارج کرده و احتمالا بوی بهتری را در داخل کفش های تان استشمام خواهید کرد.



چای سفید را جایگزین همتای سبز یا سیاه آن کنید؛ پوست‌تان جوان می‌ماند
 
افکارنیوز: دفعه بعد که قصد دارید یک فنجان چای آرامش بخش برای خود آماده کنید، شاید بهتر باشد چای سفید را جایگزین همتای سبز یا سیاه آن کنید اگرچه فواید بسیاری برای چای سبز عنوان شده است، که از مبارزه با سرطان تا پیشگیری از بیماری های قلبی را شامل می شود، اما چای سفید از یک ویژگی خاص بهره می برد و می تواند پوست را جوان، سفت و بدون چین و چرک نگه دارد. در حقیقت، چای سفید چنان قدرتمند است که در مطالعات آزمایشگاهی از نظر ویژگی های تقویت و نرم کنندگی پوست بر 21 ماده مغذی گیاهی دیگر غلبه کرده است.
روند دم کردن چای سفید مشابه با انواع دیگر چای است اما می توانید به این نکات توجه داشته باشید:
از آب تصفیه شده برای حصول اطمینان از تهیه خالص‌ترین چای استفاده کنید.
آب را حرارت دهید اما آن را به نقطه جوش نرسانید زیرا می تواند موجب از بین رفتن کاتچین های چای شود.
یک یا دو قاشق چایخوری برگ چای سفید را در یک فنجان آب بریزید و اجازه دهید به مدت دو تا سه دقیقه دم بکشد.
برای شکل گیری چای غلیظ‌تر که عطر و طعم غنی‌تر دارد می توانید مدت زمان دم کشیدن را افزایش دهید.
به جای این که آب را به جوش آورید می توانید چای را در مایکرویو قرار دهید. مشخص شده است این کار می تواند اجزا مفید چای سفید را به شیوه ای که جذب آن برای بدن راحت‌تر است، در دسترس قرار دهد. همچنین، چای سفید را می توانید به بخشی از روتین مراقبت از پوست خود برای مقابله با چین و چروک ها تبدیل کنید. اجازه دهید چای خنک شود. چای سفید را داخل یک بطری اسپری ریخته و روی صورت، گردن و قفسه سینه اسپری کنید. این محصول را به مدت پنج روز می توانید در یخچال نگهداری کنید.

 
آب چغندر مغز را جوان نگه می دارد
 
مهر: محققان دانشگاه ویک فورست کارولینای شمالی دریافتند افراد سالمندی که قبل از ورزش آب چغندر می نوشیدند عملکرد مغزشان شبیه به مغز افراد جوان بود. جک رجسکی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما می دانستیم که طبق نتایج مطالعات قبلی، ورزش تاثیرات مثبتی بر مغز دارد. اما در مطالعه جدید ما نشان دادیم که در مقایسه با ورزش تنها، مصرف آب چغندر در کنار ورزش منجر به عملکرد بهتر مغز می شود که بسیار شبیه به افراد جوان تر است»؛ چغندر حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری نظیر ویتامین C، ویتامین B۹ و پتاسیم است.

 
مصرف آسپرین بچه ریسک سرطان سینه را کاهش می دهد
 
محققان مرکز سرطان سیتی هوب کالیفرنیا دریافتند مصرف دوز پایین آسپرین حداقل سه بار در هفته با کاهش ۲۰ درصدی ریسک ابتلا به سرطان های موسوم گیرنده مثبت هورمون / HER۲ منفی، شایع ترین نوع سرطان سینه، مرتبط است. لزلی برن اشتاین، سرپرست تیم تحقیق،  در این باره می گوید: «این میزان کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه، متوسط است و شاید به اندازه ورزش خوب نباشد. اما خیلی از افراد به راحتی می توانند از شیوه منظم مصرف آسپرین پیروی کنند.»



اهدای جنین و گامت در 10 مرکز ناباروری کشور
 
ایرنا: اهدا رویکردی است که مراکز درمانی در راستای استفاده از روش‌های جایگزین برای درمان ناباروری اتخاذ کرده اند؛ این روش از نظر علمی برای زوج های نابارور نتیجه بخش بوده و باعث شده روش‌های جایگزین مورد توجه هرچه بیشتر قرار گیرد. براساس اعلام وزارت بهداشت، حدود سه میلیون زوج نابارور در کشور وجود دارند که خدمات درمانی لازم باید به آن‌ها ارائه شود. در مجموع 15 درصد ازدواج‌‌های کشور با ناباروری همراه است؛ در کشور 76 مرکز ناباروری اعم از دولتی و خصوصی وجود دارد که 10 مرکز آن به لحاظ داشتن امکانات و تجهیزات مناسب، اقدام به اهدای جنین و گامت می کنند. در فرآیند اهدا، از تکنولوژی لقاح خارج رحمی استفاده می‌شود؛ این شیوه باروری پس از کسب مجوز قانونی و شرعی در برخی مراکز ناباروری انجام می شود.



عشق سنتی و بی خیال سلامتی
 
لبنیاتی‌های سنتی فروش این روزها مانند قارچ در گوشه و کنار شهر سر برآورده اند و اتفاقا خیلی هم مورد استقبال و توجه مردم قرار گرفته اند. اغلب محصولات لبنی سنتی به صورت فله ای عرضه می شود اما اخیرا محصولات لبنی در بسته بندی هایی همانند محصولات صنعتی عرضه می شود و تنها فرقشان این است که آرم سازمان غذا و دارو را ندارند. فله ای یا عرضه شده در بسته بندی بدون نشان سازمان غذا و دارو دیگر برای مردم مهم نیست؛ مهم این است که فکر می کنند شیر سنتی، پنیر سنتی، ماست سنتی و دوغ سنتی خاصیت بیشتری از نوع صنعتی دارد و البته نباید از طعم بهتر این محصولات سنتی هم گذشت. حتی برخی رستوران ها نیز در منوی خود دوغ سنتی را قرار داده اند. رسانه ها بارها و بارها اعلام کرده اند که عوامل پنهان تب مالت یا سل گاوی در لبنیات سنتی، سلامتی مردم را تهدید می کند؛ برخی رسانه ها نیز بدین نکته اشاره داشته اند که لبنیات سنتی از شیرهای برگشتی کارخانه ها تهیه می شود و برخی دیگر از رسانه ها نوشته اند که برای تولید لبنیات سنتی و از بین بردن بار میکروبی و باکتریایی آنها از وایتکس استفاده می شود. حتی گزارشی اعلام کرد که صد در صد لبنیات سنتی مملو از باکتری و میکروب است.



کمبود خواب تاثیر درمانی داروهای مسکن‌ را خنثی می‌کند
 
ایسنا: طبق برآورد موسسه ملی سلامت بیش از ۲۵ میلیون بزرگسال در آمریکا مبتلا به درد مزمن هستند. هر دردی که بیش از ۱۲ هفته ادامه پیدا کند درد مزمن تلقی می‌شود و می‌تواند پیامد آسیب دیدگی، وجود یک بیماری نهفته یا دلیلی ناشناخته باشد. متخصصان آمریکایی به مطالعه روی تاثیر کمبود خواب مزمن و حاد روی حساسیت به محرک‌های دردآور و غیر دردآور پرداختند. همچنین آنان تاثیر مصرف مسکن‌های متداول از قبیل ایبوپروفن و مورفین را در مقایسه با ترکیب‌های ضد خواب آور همچون کافئین بر حساسیت به درد بررسی کردند. به بیان ساده‌تر نتایج این آزمایش‌ها آشکار ساخت در مواقعی که فرد دچار کمبود خواب مزمن است برای تسکین درد مصرف داروهای مسکن تقریبا بی ‌تاثیر است در حالی که در این شرایط استفاده از ترکیبات کافئین‌دار نظیر قهوه می تواند کاربرد بهتری در تسکین درد داشته باشد.



هشدار به مصرف کنندگان داروهای بدون نسخه
 
سلامت آنلاین: مصرف داروهایی که بدون نسخه پزشک و تحت عنوان داروهای OTC به فروش می‌رسند، احتمال بروز عوارض جانبی و یا تداخلات دارویی را افزایش می‌دهند و بویژه افرادی با بیماری‌های زمینه‌ای حتما باید برای استفاده از این داروها با پزشک یا داروساز مشورت کنند. اسامی داروهای OTC توسط معاونت غذا و دارو اعلام می شود و طبق آخرین لیست، ۱۶۵ قلم دارو به عنوان داروهای بدون نسخه معرفی شده اند و اقلامی از داروها را شامل انواعی از مسکن ها، آنتی هیستامین ها (ضد حساسیت ها)، داروهای ضد سرفه و بعضی از پمادها را تشکیل می‌دهند که در داوروخانه ها بدون نسخه پزشک به فروش می رسند. چون اغلب افراد در خصوص نحوه مصرف و عوارض و تداخلات این قبیل داروها آگاهی و اطلاعات علمی چندانی ندارند باید در مصرف آنها جانب احتیاط رعایت شود. زنان باردار و شیرده، افرادی با شرایط خاص مثل افراد مسن، مبتلایان به دیابت و ناراحتی های کلیوی و کبدی و فشار خون بالا باید به تداخلات احتمالی داروهای OTC با سایر داروهای مورد استفاده توجه کنند و قبل از مصرفشان حتما از داروساز یا پزشک متخصص در این خصوص راهنمایی بخواهند.

 
اگر زیاد می‌نشینید، مراقب 7 بیماری مرگبار باشید
 
جام جم آنلاین: همه می‌دانیم، زیاد نشستن برای بدن مضر است. شاید اگر بدانید که نشستن همیشگی ممکن است چه بلاهایی سرتان بیاورد همین الان شروع به انجام فعالیت‌های گوناگون می‌کنید. تضعیف عملکرد مغز، انحراف گردن، شانه و ستون فقرات به بالا، سختی، سفتی و فتق کمر، آسیب های مزمن ارگانی، وریدهای واریسی و تشکیل لخته خون، بیماری های مزمن، معلولیت و مرگ ناشی از نشستن همیشگی از جمله عوارض مرگبار است.



/انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *