صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نمایشگاه کتاب تهران از نیمه گذشت/دانشنامه زبان و ادب فارسی رونمایی شد+عکس

۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۰:۰۱
کد خبر: ۳۰۶۷۳۰
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
پنجمین روز از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با توجه به اینکه روزهای ابتدایی هفته را سپری می‌کرد اما با استقبال خوبی روبرو بود.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با توجه به اینکه روزهای ابتدایی هفته را سپری می‌کرد اما با استقبال خوبی روبرو بود.
 
از جمله اخبار و حواشی روز نمایشگاه می‌توان به حضور غلامعلی حدادعادل در این نمایشگاه اشاره کرد. به این صورت که آیین رونمایی "دانشنامه زبان و ادب فارسی"، با حضور رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، مدیر گروه فرهنگ‌نویسی و علی اشرف صادقی، اسماعیل سعادت و کامران فانی اعضای پیوسته فرهنگستان در سرای اهل قلم برگزار شد.
 
 
 
غلامعلی حداد عادل در این نشست با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه، فرصتی مغتنم برای اهل علم و فرهنگ است تا یکدیگر را ببینند و تبادل نظر کنند، گفت: در این نمایشگاه ده‌ها جلسه در انواع رشته‌های علمی برگزار می‌شود و می‌توان گفت این نمایشگاه یک جشنواره‌ی فرهنگی است.
 
از دیگر اتفاقات روز پنجم می‌توان به حضور و وارسی رئیس نمایشگاه از غرفه‌ها اشاره کرد. وی با حضور در بخش‌های مختلف نمایشگاه با صاحبان غرفه به گفت و گو نشست.
 
وی در این دیدار از غرفه‌های انتشارات تیسا، ترانه، تراوا، تک درخت، تمدن ایرانی، تیمشه، پدافند هوایی قرارگاه خاتم الانبیا، قومس، فرهنگ اسلامی، مرکز نشر هاجر، نشر قطره، نگاه، نیلوفر، دارالحدیث، غرفه مشترک انتشارات ساناز و ساینا، آوای قرآن، هیرمند، شاهد، چشمه، نوید شیراز دیدن کرد و با مسئولان غرفه‌ها به گفت و گو پرداخت.
 
 
 
علی معلم رئیس فرهنگستان هنر، دیروز با حضور در سی اُمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: واگذاری امور نمایشگاهی به صنوف نشر به توسعه‌ی صنعت نشر کمک شایانی می‌کند. به نظرم واگذاری بیش از ۹۰ درصد کارهای نمایشگاهی به بخش خصوصی تجربه‌ی جدیدی است که باید همه‌ی اهالی صنعت نشر کشور از این تجربه به نفع خود استفاده کنند.

معلم نظر خود را درباره‌ی شعار نمایشگاه کتاب "یک کتاب بیشتر بخوانیم" این گونه بیان کرد: بنده سالیان سال در کنار کتاب و در فضای مطالعه زندگی کرده‌ام و بهره‌های بسیاری برد‌ه‌ام و باید بگویم به غیر از مطالعه کار دیگری ندارم.
 
کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی دفتر مقام معظم رهبری گفت: شعار نمایشگاه سی‌اُم کتاب «یک کتاب بیشتر بخوانیم» با توجه به سرانه‌ی نرخ مطالعه در کشور که پایین است شعار بسیار به جا و زیبایی است و اگر یک کتاب بیشتر خوانده شود این خود تحولی بزرگ است.
 
 

خرازی در مورد فضای نمایشگاه کتاب تهران نیز نظر خود را اینگونه بیان کرد: معماری و فضای ساخته شده‌ی نمایشگاه کتاب تهران در شهر آفتاب بسیار زیبا و در شأن برگزاری یک چنین رویداد فرهنگی است. این مکان برای خانواده‌ها، فضای شاد و فرح‌بخشی است و آن‌ها را ترغیب و تشویق به مطالعه می‌کند.
 
وی در پاسخ به این سوال که چقدر مطالعه می‌کند، افزود: من با توجه به اینکه استاد دانشگاه هستم و تدریس می‌کنم از کتاب جدا نیستم، ولی علاوه بر کتاب‌های علمی، سعی می‌کنم ماهی یک کتاب جدید منتشر شده بخوانم.
 
 
 
نمایشگاه کتاب که حالا از نیمه گذشته تنها تا 23 اردیبهشت از ساعت 10 صبح تا 8 شب در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب تهران میزبان مخاطبان خواهد بود.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *