صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صنایع‌دستی بهترین راه برای حل مشکل بیکاری در ایلام است

۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۵:۰۴
کد خبر: ۳۰۶۵۰۷
معاون صنایع‌دستی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: صنایع‌دستی با توجه به هزینه کم، ارزش افزوده بسیار زیاد و وسعت اشتغال بهترین راه برای حل مشکل بیکاری در کشور، مخصوصاً در مناطق محروم، است.
به گزارش گروه جامعه ،اولین همایش گلیم نقش‌برجسته،با حضور بهمن نامورمطلق معاون صنایع‌دستی کشور و هیئت همراه، عبدالمالک شنبه‌زاده مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ایلام، و دیگر مسئولان استانی در سالن آیت‌الله حیدری دانشگاه ایلام برگزار شد.

وی در این همایش گفت:با وجود اینکه وضعیت تجاری ما نسبت به چهار سال گذشته بهتر شده است، کماکان تجاری‌سازی و فروش مهم‌ترین مشکل صنایع‌دستی کشور است.

نامورمطلق اضافه کرد: بسیاری از مشکلات بخش فروش مربوط به بخش تولید است و تا وقتی تولید مطلوب نباشد، هر قدر هم که در زمینه تبلیغات، بازارشناسی و بازاریابی فعالیت کنیم، محصولات صنایع‌دستی‌ ما مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

وی یادآور شد:درحالی‌که جامعه دچار تحولات عمیق و گسترده‌ای شده است، در حوزه طراحی صنایع‌دستی دچار تکرار شده‌ایم و از خلاقیت فاصله گرفته‌ایم، به‌طوری‌که طرح‌های بسیار قدیمی با تغییرات جزئی به‌صورت مرتب تکرار می‌شود.

معاون صنایع‌دستی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، با بیان اینکه مخاطب تازه حرف تازه در حوزه صنایع‌دستی می‌خواهد، افزود: رشد بی‌نظیر صنایع‌دستی در سال‌های 83 و 84 به این دلیل بود که گلیم نقش‌برجسته به‌عنوان اثری خلاقانه وارد بازار شد و توانست بازار را در دست بگیرد.

وی اظهار کرد: صنایع‌دستی ما باید دانش‌بنیان شود و از نیروی علمی و اندیشه دانشگاهیان بهره بگیرد که بدون آن دانشگاه‌ها بی‌ثمر شده و صنایع‌دستی بدون آینده و منسوخ خواهد شد.»

نامورمطلق افزود: «صنایع‌دستی از حوزه‌هایی است که می‌توان به‌کمک آن از هویت فرهنگی و زیبایی‌شناختی کشور صیانت و حراست کرد و بدون آن بخشی از هویت ما از بین خواهد رفت.

وی یادآور شد:استان ایلام درخصوص بهبود وضعیت بازرگانی صنایع‌دستی جزو استان‌های متوسط است، اما درمجموع نتوانسته است در اندازه‌های مطلوبی که موردنیاز است ظاهر شود.

معاون صنایع‌دستی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری اضافه کرد: در بخش صنایع‌دستی این استان به یک جهش نیاز است و برای اینکه به جهش موردنظرمان برسیم، باید تعداد بازارهای هدف افزایش یابد که در این زمینه ایلام با توجه به نزدیکی به کشور عراق موقعیت خوبی دارد.
انتهای پیام/ 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *